Yu vi

New member
יואו הם כאלה חמודים ביחד!!#$@../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

ו...ו..... הארי מגדל שיער! D: יאי! D: חחחחחח עכשיו רק צריך שהוא יאריך ויאריך ויעשה קוצים ^_^ או כל תספורת אחרת שתהיה לו יפה D:

rox love BSM

New member
../images/Emo207.gif תכנסו למיספייס של מקפליי

יש שם את הפרסומת לדי וי די שלהם. זה חמוד

hooba

New member
../images/Emo207.gif

וואו. המון זמן לא הייתי פה... כמעט כמעט שנה. הגיע הזמן שאני אחזור לא? P: למי שלא מכיר אותי אני נועה, ואני בת 17 מבאר שבע. אני הייתי פה בפורום מזמן.. הייתי אחת מהמציפות.
נתקפתי בגעגועים פתאומיים לפורום... אז החלטתי לחזור.
נו נו יאללה... תמיד רציתי לגרור אחרי מלא תגובות של "ברוכה השבה נועה" "איזה כיף שחזרת נועה" למרות שאני מכירה מכולם פה רק אולי 2 או 3 בנות >< כולן חדשות... מישהי רוצה לעשות לי הכרות? P:

OneStepCloser

New member
חח ברוכה השבהD:

אני לא חושבת שאת מכירה אותי ^^. אני נסטיה, בת 15, מרעננהD: עוד איזה חודשיים אני אחגוג שנה בפורום
.

m i c k e y 15

New member
אעאעא הנה הודעה החזרה../images/Emo6.gif

נועההההה
נשמה!! מה קורה?!?! ברוכה השווה
אני לא באמת צריכה להציג את עצמי נכון?
ראית את הקליפ שעשינו לפורום XD יש שם את תמונת פוסטיותתתת

hooba

New member
וואלה?!

לאלאלא איפה הקליפ???:O ולא את לא צריכה להציג את עצמך לול דיי התגעגעתי!!
חיבוק|

hooba

New member
OMG!! היא כל כך גנבה לי את השלט!:O

אין לי שמץ של מושג מי זאת (למרות שהיא נראת לי קצת מוכרת) אבל יש לה בובה של פטריק על המיטה. (שונאת אותה על זה שלה יש ולי אין) (פטריק, לא מיטה ><) אבל יש שם מישהי שהעתיקה ממני את השלט. היא איפשהו באמצע הסרטון... אותי שמו בסוף. ממש. אני כתבתי בשלי Israel <3 McFLY... specially me עשיתי את זה מזמן. ועכשיו אני רואה שמישהי העתיקה ממני!!!:O זנותתתת!!!!! וכן, ראיתי את התמונה שלנו שגמני שם. :D נוסטלגיה :p יאייי איזה התרגשות זה עכשיו!! >< באמת שהתגעגעתי. נראה אותך במפגשף, ניתן לך חיבוק סטייל בני סלע :p

m i c k e y 15

New member
XDD

העתיקה
היא ממש ראתה את התמונה שלך XDDD אח כמה שאני מחכה למפגש!! XD אה אמ אמ תגידי אם יש לך פוסטרים של מקפליי שאת לא משתמשת [או באסטד] אז את פשוט יכולה לעביר אליי
XDD אם בא לך D: אני במיעוט חחחח

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif היי!! אני לא גנבתי לך את השלט!

אני חשבתי עליו לבד לבד [ובדיסלקטיות] *כל הזכויות שמורות!*

גילולית

New member
לא קשורה אבל..

פטריקקקקקקקקקקקקקקקק מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אגב, אני גילי בת 14 מתל אביב
דני

hooba

New member
הממפ.

אבל בגדול מה שכתבתי זה שגם אני ישבתי וחשבתי על מה לכתוב בשלט... ואז כשחשבתי על זה הייתי כולי שמחה וכאלה. חשבתי שאני מקורית וזה ושלי יהיה את השלט הכי מאגניב. את הרסת לי את החלום!
*כל הזכויות שמורות גם לי. אל תגנבי קרדיט!"

למעלה