יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אווו שולייטלייט אני אתגעגע!!! ../images/Emo23.gif

חמודי קטני שלי P: אני אתגעגעעע [= טוב אני אפגוש אותך בשלישי אחרי ששתינו נסתפר ויהיה לנו כיייף D: XD ממ , כן תהיי איתי בקשר טלפוני P: טוב אין לי עוד מה להגיד אז תהני אצל בת דודתך D:

O0NoNi0O

New member
../images/Emo32.gif הפורום ניהיה מה זה םעילD:

פתאום כול השרשורים מפוצצים, איזה כיף::> נו, תהרגו אותי שאני מתלהבתXD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכמעט תמיד הוא היה ככה../images/Emo12.gif

אנשים אני צריכה חיבוק...

כיף לך שאת הולכת ל-2 הופעות שלהם! תנסי לצעוק הרבה קאם טו איזראל!ותהני
אממ אז היום הייתי אמורה ללכת לפגישה בת"א וגם להפגש עם מישהו שאני מתכתבת איתו במסן ואז רבתי עם אמא שלי והיא צעקה עלי כמו משוגעת.. ואז היא הסיעה אותי עד לתחנת הרכבת ויסתובבה חזרה.. אני פשוט נשברתי.. אני לא מפסיקה לבכות שיכולתי בשעה הזאת להיות שם עם כולם ולהנות ולצחוק.. אני מרגישה כל כך רע אתם לא מבינים עד כמה..
?

O0NoNi0O

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא נורא, תתנחמי בזה שיהיו עוד מפגשים. 33>

yaelsee

New member
../images/Emo207.gif אומייגד#@%#$^%^

~פריקת אושר~
אמא שלי [כן, הקרציה
] הסכימה שנזמין את ה DVD של ה GH
!@$#$^% אני כל כך מאושרת!!!
ד"א, זה הנצל"ש הראשון שלי
[כמה זמן לקח לי לאזור אומץ לפתוח אחד
]

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifגאש!@#$ איזה כיף לך!! ../images/Emo24.gif

תתחדשי לוריק
[אני רואה שלא נכנעת
] אמא שלי עדיין מעצבנת |סופרבוהו|

yaelsee

New member
לאלא, לא נכנעתי!

ראית? בסוף היא הסכימה, ועוד אמרה שאולי נקנה את וונדרלנד!
[טוב נו, זה קצת קשור לזה שביטלתי את הטיול של הנוע"ל [
] וקיבלתי 380 שקל בחזרה ואז אמרתי לה שאפשר "להשקיע" את זה במשהו אחר, והיא הסכימה
]

yaelsee

New member
תודה D:

ורק היום או מחר אני אזמין, אבל בדקתי, וזה עולה 12 פאונד [בסביבות ה-100 שקל] לא כולל משלוח.

butbut

New member
../images/Emo207.gifפרסמתי בבלוג את הפוסט על הצו-ראשון

עם כול התוספות שלא יכולתי לשים כאן..שווה לקרוא-זה מצחיק. אממ..וקיבלתי פרו-משרשרת של אנשים-ואז הייתי חייבת להעביר לזה שבא אחרי-אז סורי קורל שלא העברתי אלייך-כבר התחייבתי לשרשרת הזאת>< http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=177269

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif אני קראתי! אני קראתי!

ואפילו הגבתי ראשונה
[מה לעשות שהחיים שלי זה בישראבלוג וכל שנייה אני נכנסת לעמוד הראשי כדי לראות מי עידכן ><"]

HayusH

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo221.gif../images/Emo47.gif

אתן מוזמנות לבלוג המעריצים של מקפליי - כאן.

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifסיימתי טירונות!! וואוווו

ת'אמת שממש היה כמו קייטנה,היה ממש כיף ודי חבל שנגמר כל כך מהר..סיימתי היום וישר מהטירונות באו לאסוף אותי ליחידה שלי ששם ביליתי את כל אחר הצהריים.. ובגלל שקמתי היום ב4 בבוקר וישנתי רק שעתיים בלילה וקרעו לי ת'תחת היום, אין לי כח לכתוב חוויות וכאלו חח..אז אם יש לכן איזו שאלה לשאול בעניין אתן מוזמנות ובהזדמנות חגיגית זו אני רוצה להודות מקרב לב לשחר
שעזרה לי פה ועשתה בייביסיטר אז המווון המוווון תודה שחר
ותודה לכן בננות שלא הקשתן עליה
אוהבת המון
דניאל.

למעלה