just orr

New member
חחחחח XDDDD

זה נשמע מלחיץ, אבל איכשהו הצלחת לגרום לזה להישמע ממש משעשע
ואהבתי את התמונות ששמת כאן.. את יפה. מאודמאוד. :) שמחה שנהנית XD

hooba

New member
למאו

אני את הצו ראשון שלי כבר עברתי, אבל משום מה כשאני קוראת את החוויות שלך זה נשמע יותר משעשע. רק דבר אחד אני אוסיף: נה נה בננה תחת של אילנה!!! לי נתנו רופאה ולא ביקשתי אפילו!!! נה נה נה נה נה לול מה הפרופיל שלך?

butbut

New member
כייף לךך><...אבל חפיף הרופא היה חמוד

XDD אממ..כששאלתי אותו [אחרי שהוא אמר שיורידו לי על הבעיות גב+ יש מצב שגם על המשקפיים לראייה בקולנוע-לא בטוח שיורידו]..הוא אמר שכנראה שזה ייצא 82. וזה די טוב-לא? LOL

rox love BSM

New member
ייאי כל היום חיכתי לשמוע מה עבר עלייך שם!

נשבעת תהיתי לעצמי 3 פעמים היום מעניין מתי בת-אל תכתוב איך הלך לה שם.

yael0000

New member
אני התפשטי בתוך התא....../images/Emo211.gif

ובדקו אותי 2 רופאים כאילו הייתי בתוך תא בדק אותיר ופאה, התלבשתי עברתי לאצת השני התפשטתי בדק ארותי רופא התלבשתי

loli kiss

New member
וואיי אני מתהמתהמתה על החפירות שלך ../images/Emo9.gif

אני מזה אוהבת לקרוא אותן, את מצחיקה אותי
בקשר לצו הראשון- וואי השקעת במראה. כולה צו ראשון , לא נורא תמיד צריך להראות טוב P: גם אבא שלי מתעצבן על הקטע של ההתארגנות שלוקחת לי שעות XD גמני שרה שירים של מקפליי בכל מיני רגעים בחיים, זה מזה עוזר
איזה כיף שתיארת בדיוק מה יש שם ומה עושים , אני אמורה ללכת שנה הבאה ומזה עיניין אותי לדעת מה יש שם. איזה טוב זה שנפלת על רופא נחמד.. רק שתדעי שלפעמים או בדר"כ בנות יותר ביצ'יות מבנים (כמו המזכירה שהייתה שמה חח) אז יכול להיות שרופא-זכר היה לטובה .. יאוו אני מתה לקרוא ת'פוסט על זה בבלוג שלך כבר, בטח היו שם מלא חיילים חתיכים
חח אגב - יצאו לך תמונות ממש יפות , הפוני מהממם 3>

butbut

New member
../images/Emo23.gif-חח בקשר לפוני-עדיין לא גזרתי אותו לבובה

אני מתכננת>< אולי לקראת המפגש ^^

yaelsee

New member
ייאי, חיכיתי לזה!

אז דבר ראשון אני שמחה לראות שחזרת בחיים
רשימת מחלות
, טוב שלא, יש לך עוד משהו לשאול?
מזכירות תמיד[
] ממורמרות, ככה הן חולקות עם העולם את העובדה שהן נתקעו בתפקיד הזה
איזה התייפיפות לקראת הצו ראשון
החלמה מהירה לאוטו שלכם!
"מה את עושה כאן?"
אכן שאלה מטומטמת ביותר
IBO, שיר שעוזר בכל מצב
. לי הוא עזר אתמול
בואי נקווה שתלמדי איך לתקן מנורות
, ומהר XDD
אחחח, הקנאה
. למה את כל כך פוטוגנית?
אני חופרת שוב

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifאת? לשכת גיוס? מה?? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

OMFG!! איך שהזמן טס! לפחות נהנת?

butbut

New member
חח כעע! אבל זה סוג של חוויה..

ואמ..זה לא אורמ שאני קרובה לצבא. יש לי עוד זמן. לכמה דקות חשתי ממש מבוגרת. עד שהתחלתי לעשות שטויות XDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif^^

ואוו אז ככה אחרי שקראתי את כל החפירה[ששמחתי לקרוא אותה כי יש לך חפירות מאוד מעניינות ומצחיקות] הגעתי למסקנה שלפי איך שאת מתארת את זה זה לא כזה נורא.. ויצאו לך תמונות ממש יפות..
ואיך צילמת שם? XDDD טוב שמחה שנהנית
או שלא? XDDD

m i c k e y 15

New member
או גאד כל כך שנאתי להיות שם!!!

מלאאאאאאא זמן לחכות לכל חדר! אימות נתתונים היה מעייף XD כמה שאלות! והקודוקטור החרמן הזהההההה אמאאאמאמ והבדיקת עיניים השתבשה לי XDDD נשבעת לך מהלחץ לא ראיתי טוב
יופי שעברת את זה

butbut

New member
חחחחחחחח מאיך שאת מספרת זה באמת נשמע

חרא של יום.. אבל את חייבת להודות שזה היה טיפה כייף:]
אכן

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif ילדה קרועה XDD

קרעת אותי P: XDDDDDDDDDDDDDDDD צילמת את התמונה בחדר של הרופא P: ילדה קרועה D:

אויי ואבוי - צו ראשון ../images/Emo69.gif

חחח איזה חפירה בוט XDDDDDD חחח הרופא הזה D: בכמה מחלות אפשר לחלות אחרי פחות מ17 שנות חיים? XDDDDDDDDDDDDD כמה זמן לפני 17 עושים צו ראשון? תפרסמי את הכתובת של הבלוג אחרי שאת כותבת על היום הזה אוקיי?

Lior1590

New member
נשמע שהיה לך מצחיק שם...../images/Emo6.gif

אני שונאת שאנשים מסתכלים עלי כל הזמן... אני מרגישה שמשהו לא בסדר אצלי, ואיזה דפוק זה ששאל אותך מה את עושה שם!! מה הוא חושב שאת עושה שם?!? איפה היית בירושלים או בתל השומר?? אח שלי היה בתל השומר, הוא אמר שהבדיקות שעושים לבנים הרבה אבל הרבה יותר לא נעימים.. [אם את מבינה למה אני מתכוונת..] אבל, הוא עבר את זה, הוא היה מובך, אבל תחשבי על זה הוא בחיים לא יראה אותך יותר הרופא הזה.. בהצלחה בהמשך....
ליאור

butbut

New member
אממ תל-השומר..וכן אני יודעת מה עושים לבנים

הייתי עם בן אחד בחדרXDDDDD >< הוא יצא כזה כאילו שכרגע אנסו אותו-אני יצאתי לפניו. LOL

שוליטה

New member
../images/Emo207.gif נטישה

אני עוזבת אתכם חברותיי הקטנות לכל חופש חנוכה ^^ בקש למפגש אני אהיה שם [אולי גם עם בתדודה שלי] אם יעל גם תבוא ^^ בכל מקרה כדי לבדוק מה קורה אני אכנס לחמש דקות ביום לפורום ואהיה בקשר טלפוני עם יעל D: מקווה לא להפסיד יותר מדיי ^^
עלמה D: חח פעם הבאה שאני אפשוג את כולכן זה לא היה על דף אינטרנט ^^ *מתרגשת* XD

למעלה