Rose131

New member
אין לי כסף לדה יוזד, מה../images/Emo7.gif

ואני צריכה שבפעם הבאה שישאלו אותי "מה ההופעה האחרונה שהיית בה?" אני אוכל לענות משהו שהוא לא "טוקיו הוטל". זה פוגע בתדמית הקשוחה שלי!!1 [כן, כי פינק זה שיא הקשיחות
] [יאללה זין, היה מהזה מצחיק וכיף בטוקיו הוטל
]

היית בהופעה של טוקי הוטל? ../images/Emo12.gif../images/Emo223.gif

ויאללה תארגני נסיעה לדה יוזד ואני באה, זה גם ככה מתנה ליומהולדת מהמשפחה

../images/Emo41.gifGIVE IT A NAME 2008../images/Emo41.gif../images/Emo223.gif

http://www.giveitaname.co.uk/ מי רוצה לנסוע איתי?? יש 30 שניות ופארמור ופינץץץץץץץץץ והתחילו למכור כרטיסים ב18 אז אני מקווה שעדיין נשאר נראה לי שמחר אני קונה כרטיסים אני חייבת להיות שם!

מסתדרים../images/Emo223.gif

כרטיסים ליומיים עולים 66 יורו שזה 360 שקל בערך שזה המחיר של ההופעה של אוונסנס טיסות נסתדר ומקסימום ישנים ברחוב XD זה גם כל כך מושלם כי זה בדיוק לפני שמתחילים הבגרויות וסוף סוף תפסתי את אמא שלי בטלפון חח הם אמרו לי שבסדר שאני אטוס נועה פלייז בואי איתי! דה יוזד הופיעו שם פעם ורשום שהם יודיעו על עוד להקות בקרוב אז אולי הם גם יהיו שם

Rose131

New member
דה יוזד הופיעו, לא יופיעו../images/Emo7.gif

ואממ.. ספיר כפרה, טיסות ומלון זה מה שהכי מדאיג אותי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחח תכ'לס הדולר נמוך XD

אבל לא יהיה לי מספיק כסף עד אז ורק לפני חודש וחצי חזרתי מלונדון וההורים שלי אמרו שאני לא טסה בזמן הקרוב ;; חוץ מי זה עוד שנה וחצי אני טסה לחודש ומשהו לארה"ב להופעות כל יום + וורפד טור!!!$#$@ עם חברה שגרה שם. דניגרייכפרע

בתכלס, לא הייתי הולכת לפסטיבל הזה

בשביל אף להקה שיש שמה.. [חוץ מ30, וגם כבר לא ממש]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאאאאאאאאא יו מי אט סיקס שם../images/Emo99.gif

אוקי אוקי. כמו שכתבתי לך במסר.. לא יהיה לי מספיק כסף עד מאי
אם כבר אני רוצה לטוס גם השנה ואם אני אשיג את העבודה שרציתי מגיל 16 שזה עוד חודשיים. אז אז אז. אולי יהיה לי כסף לאוגוסט או ספטמבר. ואני צריכה פי2 כסף לארה"ב בקיץ 2009. קיצור - אני אנסה להשיג כסף להופעה של יו מי אט סיקס או דה בלאקאאוט שהם פשוט הלהקות הבאות שאני מוכנה לחצות ימים בשבילן!

למעלה