M a a y a n K

New member
../images/Emo16.gif

זה פשוט נורא...רציתי לבכות כשראיתי את זה, לקח לי כמה שניות לעכל מה אני קוראת בכלל... הוא מת ממנת יתר, פשוט עצוב...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמשהו שאני חייבת להגיד..

מעצבן אותי שפתאום חצי ישרא וכלמיני ילדות מפורומים אחרים פתאום נזכרים בו ואומרים שהוא השחקן האהוב עליהם. זה כלכך דוחה שהוא היה צריך למות בשביל שכולם יצוצו פתאום ו"אומגאד!! אני בוכההה!! לא נקלט! הוא השחקן האהוב עלי" ופה אני אשתוק ולא אמשיך. ניתן לבנאדם המדהים הזה את הכבוד המגיע לו
יהי זכרו ברוך.

Lyla Bellamy

New member
מסכימה ....

פתאום כולם צצים ואומרים שהם אוהבים אותו ... אתמול הם לא ידעו מי הוא .. נגדי אמרתי את זה לאנשים היום והם כזה מיזה ואחרי שהסברתי להם הם היו עצובים כי הוא היה חתיך ... אצלי הוא באמת השחקן האהוב ... כבר כמה שנים

BabyShambles

New member
אבל למה יהי זכרו ברוך?

הוא היה יהודי ולא ידעתי?
ולא, אני לא חושבת שזה היה דוחה. גם אני עד שהוא מת ראיתי כולה את הר ברוקבק ועשרה דברים שאני שונאת אצלך, לא ראיתי את כל רפרטואר הסרטים שלו אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא היה אחד השקחנים האהובים עליי ועוד איזה אחד שאלוהים זוכר איך קוראים לו. כל אחד יכול להביע הערכה בצורה אחרת, יש כאלה שבאמת מגזימים מדי אבל זה לא אומר שהוא לא היה השחקן האהוב עליהם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנוו לא יודעת.. תמיד כותבים על מי שמת

יהי זכרו ברוך.. ~,~ ניראה לי זה קשור לאלוהים בכלל אומשהו.. ובאמת יש כאלה שהוא היה השחקן האהוב עליהם גם אם ראו סרט אחד. דיי עצבן אותי שיש דיי הרבה כאלה, בואי נגיד.. צעירים בכדי להכיר את הסרטים הישנים
כאילו.. למה שילדה בת 11 תחליט שהוא השחקן האהוב עליה אם היא רק לפני שנתיים למדה לקרוא כתוביות?! ><" עזבי.. זה סתם עצבן אותי.. לא יודעת למה.

BabyShambles

New member
לא תמיד, רק אם אתה יהודי.

אם הוא נוצרי אז יותר חכם להגיד R.I.P בילדות בנות 11 שאמרו את זה לא נתקלתי אבל גם לא ממש אכפת לי.

Rose131

New member
היוםםם היוםםםם!

שיואו אני מתרגשת!
אני אלבש חולצה של HIM! את החולצה שלבשתי לבגרות בקולנוע! זה עבד טוב! בלי פאניקה!

Rose131

New member
אני לא רוצה לחטוא בלהגיד שטוב,

כי בפעם הקודמת שאמרתי את זה קיבלתי 64
אז אמ.. הלך. וזהו

למעלה