יש לך גם בגרות בהיסטוריה היום?../images/Emo223.gif

אני צריכה לצאת עוד 10 דקות ואני יותר מדי לחוצה עוד שעתיים וחצי וסיימתי עם היסטוריה לכל החייםםםםם!!!!!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמה?!?! אבל את בכיתה י"ב!

עושים רק י' וי"א. אהה בטח את עושה מועד ב', לא?..

Rose131

New member
זה שונה בכל בית-ספר..

וגם שינו עכשיו את התוכנית.. פעם זה היה לעשות י' וי"א היסטוריה, ואז בי"ב אזרחות, ועכשיו זה י' בגרות בהיסטוריה, י"א בגרות באזרחות וי"ב בגרות בהיסטוריה ועכשיו בכלל משנים את התוכנית ויעשו אזרחות גם בי"א וגם בי"ב או משהו? או 2 יחידות? קיצור משרד החינוך השתגע..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהיום המורה להסטוריה בכלל הסבירה לנו

שהבגרות חורף זה רק מי שרצה לשפר או מי שחסר לו ציון בהסטוריה.. משהו כזה. ובכלל משנה הבאה יש תוכנית חדשה לגמרי
מזל שזה לא נחשב עלינו ורק מי שמתחיל תיכון בשנה הבאה. אמרו גם שמפצלים את לשון לי' וי"א.. :X

מה שנועה אמרה../images/Emo223.gif

עשינו את חלק א בי' בי"א היה לנו אזרחות ובי"ב חלק ב של היסטוריה והשנה זאת פעם ראשונה שיש לנו בגרויות חורף בגלל זה היה לי מוזר שהיא עושה למי אכפת א-י-ן י-ו-ת-ר ה-י-ס-ט-ו-ר-י-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SainTonix

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח אצלי זה גם ככה!

הכוונה לקטע עם החולצות. יש את חולצת המזל שאיתה עברתי טסט, ו2 מיונים לטייס חחח ויש את החולצת הופעות שזה החולצה של MCR ..

אני כזאת כישלון!

באמת, אני פשוט כישלון! אני כל-כך יודעת שאני הולכת להכשל פעם שלישית(!!!!) ב001. כישלון, פשוט כישלון. זהו......

M a a y a n K

New member
../images/Emo99.gifשלג!!!../images/Emo113.gif

ירד אצלי שלג בבסיס! זה התחיל אתמול בערב והייתה שכבה דקה כזו של שלג ואז כנראה הוא המשיך לרדת כל הלילה כי כשקמתי היום בבוקר ויצאתי החוצה הכל היה פשוט לבן ומדהים!! וזהו...

M a a y a n K

New member
אמממ...אין לך שלג כל שנה בערך?../images/Emo12.gif

וחוצמזה כנראה יהיה לך בשבוע הבא...

Rose131

New member
בעיקרון יש, אבל השנה לא היה עדין!

יהיה שבוע הבא?D:: נייס!

Lyla Bellamy

New member
מקווה שאם זה יהיה זה יצא על חמישי או שלישי...

מתמטיקה
שלג ?!לא זוכרת אחד כזה כבר שנים ... וגם אם היה הוא לא נתפס או היה איזה סנטימטר עלוב

Rose131

New member
שנה שעברה היה!

כאילו, היה בצהריים ואז בערב הוא כבר נתפס ויצאתי לטיולילי עם חברים והקפאנו לעצמנו את התחת. ואז גם צילמנו את 'נועה והפונדו'!!!11 ואז למחרת זה היה יום חמישי והלכנו ללמוד והיה שלג מחוץ לחלון וזה היה הדבר הכי מבאס ever ללמוד כשבחוץ יש גושי שלג.

אהה נועה../images/Emo223.gif

ראיתי אתמול בתחזית שכנרהא יהיה שלג בירושלים שבוע הבא ואמא שלי רוצה שניסע לשם אז אני מצפה לראות אותך...

Rose131

New member
וואי בואו!

תוכלו לישון בביתי הקט! אני אוהבת את אמא שלך, היא חמודה!D:

למעלה