DontWakeMeUp

New member
כןן גם אני קראתי על זה. אבל ממזמן../images/Emo2.gif

גאד איזה זכרונות רעים. כן הם היו. ותראו איפה הוא עכשיו. צריך להציל את ריאן. ~כוח הצלה יוצא לדרך~ |סותמת|

פיט וונטז[אם זה מי שאת מתכוונת אליו..]

והוא לא"חש אימו"
ואאאאאאאין מצב שהוא יצא איתה

אם כבר מדברים על אימואים חשים [סתם..צוחקת..]

התמונה הזאת היא מפגש מעריצים, או יותר נכון אחרי הצילומים של הקליפ החדש לשיר - That Green Gentlemen מצד ימין. תראו מי יושב שם? החבר הכי טוב של הלהקה.

Tmz

New member
תראו את ג'ון XDDD

איזה מתוק. נכון שזה נראה כאילו ברנדון שר אל תוך הסחלב הזה? שבכלל נראה כאילו הוא מחוש של האישה הזאת... ווה *-* ברנדון כל כך לבן *-* זה כזה סקסי

DontWakeMeUp

New member
כפרעליהם../images/Emo99.gif

כולל פיט. חולה עליהם. ג'וני חחח איזה מותק
ברנדון כזה לבן וסקסי [גם אני לבנה |גאה|] אני רואה שם את ספנסי ואת התספורות המגעילה של ריאן

DontWakeMeUp

New member
ס'חמוד ג'ון!!!#%#$^%^../images/Emo99.gif

ברנדון כפרעליו $%^#^
ספנסי חחחח פשוט שתוק D: ריאן היחידי שכתב ללהקה XD מונקי?! חהחה אבל זה טוב כי הם יפרדו בסוף [כן הם יפרדו
] ואז הוא יקרא את זה ויגיד לעצמו לא לעשות את אותה הטעות פעמיים XD אוף ריאן פשוט שתוק

DontWakeMeUp

New member
25 אני חושבת. היא גדולה ממנו.

שהיה בריא. אין לי בעיה שיהיו זוגות ככה. רק לא הם D:

PUMPKIN juice

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

אני לרגע חשבתי שהם באמת כתבו בלהבלה
ואז חשבתי לעצמי- 'למה לעזאזל הם עושים את זה? טוב, לברנדון מתאים לעשות את זה והוא לא עשה!!!'
ואז.. קלטתי שאת כתבת את זה, והתחלתי לצחוק. נאמ..
אבל הם חמודים ^.^

BRooKE 162

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo109.gif../images/Emo121.gif אני לא קשורה לפורום אבל...

יצא פוסטרמאניה חדש (של ראש 1) ויש שם פוסטר של פאניק... הם כלכך חמודים שהייתי חייבת לתלות אותם
אה ויש לי שאלה
יצא כבר האלבום החדש? אני ממש לא מתמצאת באלבומים שלהם וזה, אז אם מישהי יכולה להסביר לי...
אה ו...

fat lip

New member
כן הוא כבר יצא בסוף מרץ.

האלבום הקודם יצא בספטמבר 2005. הוי מקפליי, ס'חמודים. ד"א איזה עוד פוסטרים יש שם אם לא אכפת לך שאני שואלת?חח כי אני רוצה לדעת אם לקנות או לא. בד"כ הם שמים את כל החארות האלה סטייל הייסקול מיוזיקל ומיילי סיירוס, והם לא משאת נפשי.

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo121.gif הוו תודה על התשובה ../images/Emo9.gif

אני אוריד את האלבום חח קוראים לו Pretty Odd? ממ יש פוסטרים של: מקפליי פאניק MCR גוד שארלוט אבריל לאבין אמה רוברטס זואי 101 האי יון תומרקין מיילי סיירוס נועם טור הישרדות שירי מימון עידן יניב פול אאוט בוי ולא זוכרת מה עוד
היי סקול מויזיקל היידן פיינטר גיבורים בובות גל גדות תום אבני מייקל לואיס דני הוליווד רן דנקר נינט טייב חן אהרוני וונת'רת' מילר (אין לי מושג איך כותבים תשם שלו) ג'וני דפ

fat lip

New member
הוי דאמט. הם לא שמו דה יוזד.

שנה שעברה כן היההההההההה ~בכי מר~

NoAmItA ChAn

New member
תודה D: פפט, רק ג'וני, פו"ב, פאניק ומכ"ר

טובים >__> אבל אם יש עוד להקותת... [:

למעלה