צללית2006

New member
להזכירך, זה לא פורום סגור לחברים.

וכל מי שמעוניין להגיב, מוזמן לעשות כך, עפ"י תקנון תפוז. נגמר לי הכוח. ש ל ו ם :)

lb22

New member
טוב יאללה

לא אמרת שאת הולכת? או שהחלטת להשתקע פה כי אם כן התחלת ברגל שמאל את יודעת... הפורום הזה היה חביב למדי עד שתפוז החליטו לפרסם אותו... וכך הוא יהיה גם מחר שקט וחביב רק תלכי לא צריך את הדעות שלך פה , אישה ששכלה את בעלה בצבא מתנהגת ככה זו בושה וחרפה. את האדם הראשון שאמור להבין מה זה לאבד מישהו קרוב ולהיות קרוב להרס חיים פשוט בושה וחרפה ההתנהגות שלך

רק רציתי לומר לך שאת גדולה מהחיים א

ישה חזקה וחכמה,יהי זכרו שלך בעלך ברוך,ותהי נשמתו צרורה בצרור החיים,אשרי שגידלת ילדים לתפארת מדינת ישראל. וחבל לבזבז אנרגיה על ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שהרי זהו דור קשה פני הדור כפני הכלב. לא כולם אומנם. ישר כוח אחותי חיזקי ואמצי. בטח גם את חושבת שאני איזה דתיה חרדית מטיפת דת ,אבל לא אני אישה מאמינה בכל ליבי ומשתדלת להתחזק ולעשות דברים למען ארץ ישראל שאין לנו ארץ אחרת. אוהבת אותך מכל ליבי אהבת חינם.פשוט גאה בך.

צללית2006

New member
מחיקה גורפת, הכוונה

של כל השרשור, ולא רק של תגובות שאינן מוצאות חן בעיני זוהר. תהיו בריאים....

lb22

New member
גם הבנת הנקרא את לא יודעת?

מה אומר המשפט : מחיקת השרשור ...... לפי דעתי זה כולל בתוכו את כלל התגובות גם הרגילות גם שלי גם שלך גם של כולם

למה למחוק את כל השרשור?!

מפני ששתי טרוליות (מעניין, טרוליות, לא טרולים) ראו את ההודעה בעמוד הראשי ובשעמונן כי רב (וגם מפני, ואני שופט לפי התגובות שלהן בלבד, שהן חארות של בני-אדם, במיוחד בתגובה: "גם אני אבדתי, נו אז?") החליטו שלעשות למישהי שכבר עכשיו קשה לה עוד יותר קשה זה כיף? אני מאמין גדול ב-"מי שכותב בפורום ולא בבלוג או ביומן אישי מסתכן בלקבל דעות שהוא לא יאהב", זה כן, ויכוח, דיון. הנה, אתה מוזמן להגיב ולהסביר לי למה לדעתך צריך למחוק את כולו. אני לא מאמין ב-"גם אני אבדתי נו אז?!" או "לך תדחף בננה...", זה לא. לדעתי אין מקום למחוק את כל השרשור (וכן, ללא ספק אני אומר את זה מפני שאני מוגב בו), יש מקום למחוק את ההודעות, לא "אלו שלא מוצאות חן בעיני זוהר" אלא את ההודעות שהשפה שהן כתובות בה לא יכולה לפאר אפילו קירות של בתי-שימוש, ואלו הודעות של שתי משתמשות מאד ספציפיות. זו דעתי.

lb22

New member
והדבר הזה יגרום לשרשור להמחק....

אתה יודע איך פועלת שיטת המחיקה... בוא נגיד שהתגובות שלי ושלך ימחקו פה

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif נמחקו פה מספר הודעות...

בימים רגישים אלו, ימים של מלחמה, כולנו לחוצים, מפוחדים, בקיצור לא בשיאנו... חלקנו בחזית עצמה, לחלקנו יש אהובים שם... מצב לא פשוט. אבל אחד הדברים הכי יפים שמתרחשים זו הרגשת האחדות... פתאום נדמה שכל העם מתלכד, כמו שפעם איש חשוב אמר- "כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם"
נדמה לי שבגלל זה לחלק מהמגיבים ההודעה של זוהר פתאום עשתה מחניק בגרון. ההלם שמישהו מעיז להרגיש משהו מעבר למאה אחוז פטריוטית, שלא לדבר על לכתוב משהו אחר מ: "אנחנו במלחמה!!! אחריי למילואים!!!". אבל תאכלס, צריך לזכור, שזוהר רק הוציאה את אשר ליבה. מותר לה. בימינו מותר להתלונן ולפחד ולהתבכיין. מעבר לכך, יש משפט שאומר: "אל תשפוט אף אחד, לפני שהלכת בנעלים שלו קילומטר" (בתרגום חופשי לאללה
). ובאמת אף אחד מאתנו לא יודע מה עובר על זוהר ומשפחתה. כשזוהר כתבה את ההודעה שלה בפורום ציבורי, (אני מניחה ש) היא ידעה שיכול להיות שהיא תקבל תגובות תומכות יותר ותומכות פחות.. אבל יש דרך להבהיר כל מחשבה וכל נקודה.. מעבר לכך שהייתי שמחה אם אנשים היו חושבים כמה שניות לפני שהם היו כותבים דברים מסוימים. טיפת חמלה ומחשבה לא הרגה אף אחד,מילות גנאי וקללות לא יתקבלו בכל מקרה בברכה. דבר אחרון, בסופו של דבר, אח של זוהר, למרות כל הבעיות , החליט ללכת למילואים, ולא לנסות למצוא פתרונות אחרים. על כן, הוא ראוי להערכה של כולנו.

אני רק מבקש...

נא לא לשאת את שם אללה ומעתה לומר "בתרגום חופשי לאלוהי אברהם, יצחק ויעקב". בתודה מראש. :) :) :)

למעלה