lb22

New member
אגואיזם חצוף?

סתם שאלה מאיפה צצת פתאום וקפצת לך החוצה? את כמו כל יפי הנפש? סתם שאלה עד כמה את מכירה את הצבא גברת ?

צללית2006

New member
ובכן ....

אם קשה לך עם תגובות שאינן תואמות את דעותיך האישיות, תתמודד תגיב עניינית ואל תתקוף אישית. אבל כנראה שזה גדול ממך. "צצתי", כיוון שההודעה כיכבה בעמוד הראשון של תפוז. עד כמה אני מכירה את הצבא ? האם הפוסל במומו פוסל ?!? היש אזרח נאור במדינה, שאינו מכיר את הצבא ? על שאלות מטופשות, אני בדרך כלל לא נוטה להגיב. אבל רק כדי לספק את הסקרנות שלך אז ככה : בני התנדב הבוקר בגיוס יולי-אוגוסט לסיירת אגוז בגולני. הבת שלי שירתה שנתיים מלאות, ולא - לא קל"ב. אני שרתתי שנתיים מלאות, וזאת כעולה חדשה . בעלי היה איש קבע (סא"ל מיל) בצנחנים. עוד משהו ? וכן, אני עומדת מאחורי דברי. הפער בין לשתף בתחושות קשות לבין רצון להתחמק ממילואים בתקופה כל כך קשה, הוא אדיר. אם אינך מבין זאת, אתה בבעיה ....

lb22

New member
וואו הרשי לי להוריד את הכובע

אמא יקרה... נתחיל מזה ש : בעלך סא"ל במיל אני מקווה שהוא מתנדב למילואים הרי הוא איש צבא בכל רמ"ח אבריו לא? אם הוא בבית זה בושה לעם ישראל שהוא מפספס סא"ל כזה.. הבת שלך שירתה לא קל"ב להתחיל לבכות? גם אני שירתתי במשך תקופה מסויימת בחור נחמד שנקרא עובדה (לצורך ההסבר זה בדיוק חצי שעה מאילת) צריך לתת לך מדליה על זה שהבת שלך שירתה לא קל"ב או מדליה על זה שהבן שלך הולך לגולני ? חוק גיוס חובה כל אחד ילך לאן שיגידו לו . ואולי את לא מודעות לזה אבל במדינת ישראל שנת 2006 ישנם הרבה מאוד אנשים שאין להם מושג מה זה צבא ואיך הוא פועל , את שבעלך סא"ל צריכה להבין את משמעות המילה הרס חיים..כנראה שאת לא מבינה וזו בעיה רצינית . אני אתקוף אישית אם תמשכי לתרץ התנהגויות כאלו כ- אגואיזם . את רוצה להגיד לי שבעלך היה איתך בכל הרגעים הקשים של חייך? בכל הלידות , המחלות , הניתוחים או כל לא יודע מה ... אני לא חושב ככה ואני בטוח שאת הרגשת בדיוק אותו דבר . מעניין מה היה קורה אם היום הייתם בחובות כספיים גדולים ובעלך שעובד בעבודה פתאום מחוייב להפסיק לעבוד וללכת למילואים לתקופה לא ברורה...מעניין איך היית מגיבה או מה היית אומרת אם בגלל היו נהרסים לך החיים ולא היה לך כסף לחיות מזה..אני בטוח שהתגובה שלך הייתה אחרת , את פשוט לא מוכנה להסתכל על דברים שלא נוגעים לך אז את מחליטה לקרוא לזה אגואיזם , אני לא רואה בטובת המשפחה וטובת החיים אגואיזם.

lb22

New member
אז מכאן כל הזעם שלך על הילדה המסכנה

שסך הכל רצתה שיהיה לה איך לחיות? קנטונתי מלשפוט או מלהכריע אבל אולי יש בך איזה זעם או לא יודע מה שאת פשוט נהנת להוציא אותו למי שמתנגד לצבא (ואת מדברת פה עם אחד שהיה מורעל על הצבא ועדיין מורעל על הצבא) אבל את התסכולים שלך תשמרי לעצמך , ואת הדרך שבה צצת את מוזמנת לצוץ מפה לכי תגיבי בפורום אקטואליה או משהו.

Zoharrr

New member
זה כמו שאני יאמר לך

את כל הטראומות ילדות שלי ויש לי המון כדי להססביר לך למה אחי כל כך חשוב לי ולמה אני צכה אותו פה שיגן עליי,ולמה אני משתמטת מהצבא....

Zoharrr

New member
תגיבי תגיבי...

בואי תלמדי אותי,סליחה, עכשיו זה גדל ל 40 דונמים שעכשיו נמצאים בהכנות לשתילה,על פקעות שצריך לפרק,על דשנים,על מינוסים בבנק שמגיעים ל 400,000 ש"ח(אל תדאגו מכסים את זה,ככה זה בחקלאות,יש אשראי,ואם לא...פושטים רגל!),תלמדי אותי על נוריות,תלמדי אותי על איטליה שהורסת לישראלים שמגדלים נוריות את הפרנסה,תספרי על אבא שלי,שבן 63,יש לו סכרת,כולסטרול,ועוד מיליון בעיות שבגלל המילואים האלו יהרוג את עצמו(פשוטו כמשמעו) השבוע הזה... תספרי לי על 7 תאלינדים שמקבלים 5000 ש"ח בחודש שמישהו צריך להשגיח עליהם 24/7 כשהם עובדים בחבורות שונות!!! תגיבי יא ****

מותר לך לפרוק זה המקום

מחבקת ומחזקת ולמרות המרחק מקווה שאולי אפילו רק בטיפה זה עוזר שולחת כוח והמון ילדה

צללית2006

New member
בוודאי שלפרוק מותר - ואף רצוי !

לא על זה מדובר בכלל. מה שאסור, זה להתחמק ממילואים !!! ובטח ובטח שלא במצב כזה. ועוד פחות בגלל בעיות של דונמים מסריחים, כספים ואמתלות שונות ומשונות, שביניהן לבין חובה מוסרית אין שום קשר .

Zoharrr

New member
דונמים מסריחים?!?!?

הלוואי תהיי עניה! אבא שלי בנה את זה במו ידיו! עלה לכאן מעיראק בלי שקל על התחת! הקריב את סיום התיכון שלו כדי שלאחיו תהיה תעודת בגרות! עבד שנים,התחתן ורכש אדמות,אכל מהפה ליד. אבא שלי נתן 7 שנים לצבא,שירת כמעט בכל המלחמות, נטש את אמא שלי בחודש 9 בא ומצא ילד בן חצי שנה. בנה ובנה,ונפל וקם, וגם כשלא היה כסף לא אמר לנו, נתן ונתן, הכל בגלל הדונמים המסריחים האלו, בזכותם אני לבושה ושבעה... אין לך טיפת הערכה... מוסר?

צללית2006

New member
תראו מי שמדברת על מוסר....

את מעיזה להשוות חתיכת אדמה לחייהם של נערים בני 18, שמדי יום נהרגים בשביל לשמור ע-ל-י-י-ך ואת מדברת איתי על מוסר ? תתבגרי ילדה. ויפה שעה אחת קודם.

Zoharrr

New member
יא קשה!

לא השוותי! הסברתי שבעקבות זה שאחי ילך למילואים הבית שלי עלול להתמוטט ואז מה זה יתן לי שישמרו עליי? כמו ששומרים על הומלסים בת"א? זה מועיל להם מאוד, אני בטוחה שהם יעדיפו למות.

lb22

New member
את ממש אבל ממש

חסרת שכל , היגיון , ועוד שלל כינויים.... מילואים זה טוב ויפה לעשות עד אשר זה הורס את החיים , סתם שאלה לי היה צו מילואים לפני חצי שנה , ולא חשוב רגע מה אני עושה (בואי נגיד שמה שאני עושה זה דבר חשוב מאוד שתורם בצורה כלשהי לחיל האוויר הישראלי) אבל לצו הזה לא יכלתי להגיע בגלל שהיה לי מבחן חשוב בלימודים שלי...ביטלו לי את הצו ואפילו אמרו לי בהצלחה ושהם מכבדים את הרצון שלי להצליח בלימודים , זה לדעתך גם השתמטות ממילואים? או שמותר לי לנסות לרכוש השכלה (שאני משלם עליה 20 אלף שקל בשנה) הדעות שלך שייכות לשנות ה70 לא לשנות ה 2000 והגיע הזמן שהן ישתנו מהסיבה הפשוטה שמה שהיה טוב אז לא טוב כיום את בטח שואלת למה? זה סיפור ארוך מאוד

תראי אני לא יודעת מה לומר על הדברים

שכתבת אני גם לא יכולה לדבר איתך על החובה לשרת בצבא כי בשבילי זאת תיהיה זכות אם כן אצליח להשתלב=התנדבות

Zoharrr

New member
../images/Emo32.gif מספר 2

בחור שלמד איתי ביסודי בשכבה מעליי נפטר היום. ביום חמישי הוא נסע להביא דברים למסיבת גיוס לשו,התנגש ברכב, לא נשרט,"רק" קיבל מכה בגזע המוח, היה צמח עד היום, היום בערב הוא נפטר. היה אמור להתגייס מחר... ברון דיין האמת.

lb22

New member
מיטל ,

השרשור הזה הדרדר לפסים מאוד איישים... לדעתי ישנו צורך במחיקתו. תחשבי על זה.

lb22

New member
סוף סוף...

הגעת למסקנה נכונה נכנסת לפורום שאת לא חברה קבועה ותראי מה עשית...

למעלה