אז במקום לקטר אולי תתפסי יוזמה ותוכ

יחי את עצמך לאחיך להוריך ולמדינה,עוד יהיה לך המון זמן להנות בחיים.

ואת זה את אומרת מניסיוך הענף

בגידולי פרחים או בחקלאות של 36 דונם אני מבין?! כמה כיף לתת עצות בלי לדעת במה בכלל אמורים הדברים, הא?

לא ארד לרמתך המצב קשה במשפחתה ובמדי

נה אז עדיף שלא אתיחס אילך,פניתי אליה חכמולוג ואם יש לך עיצה או עזרה בשבילה אז במקום לזבל לי במוח תירתם ותעזור לה אם היתי יכולה היתי מגיעה אליה ועובדת יחד איתה,ואתה מה עושה? מחפש למי לענות? רווק ולא יודעת מה אתה תורם את חלקיך במדינה אני גידלתי ומגדלת ילדים לתרום את חלקם למדינה חוץ מעבודתי שהיא עבודת קודש,אז חפש לך עץ אחר לתפס עליו לא הגעת לכתובת הנכונה

Zoharrr

New member
אם היית יכולה,

אבל את לא. וישראלית שתעבוד בחקלאות??? תרשי לי לגחך!!! למה נראה לך שיש עובדים זרים? כי אף ישראלי לא יהי מוכן לעבוד כל כך קשה,כל כך הרבה שעות ביום בשביל 5000 ש"ח בחודש.ובכזאת יעילות! ולא! זה לא ניצול, כי מה שהם עושים פה בחודש,מספיק להם בתאילנד לשנה.

תרשה לי לגחך עליך היתי עובדת בכייף

אוהבת חקלאות, ואם כבר אתה מדבר המשכורת שלי יותר קטנה. ולא מענין אותי מהתאילנדים שיעבדו ,ואתה מה עושה? מחפש להוציא את התיסכולים שלך? או שמרויח יותר מ5000 ש'ח או לא מהכבוד שלך לעזור לילדה? .

Zoharrr

New member
כן,אם אחי יהרג

והמשק יקרוס, יהיה לי המוווווווווווון זמן להנות בחיים. איפה את חיה?!בואי לפריפריה,תראי מה זה תקופת האבן וכמה שקשה לקום כשנופלים כאן.

למה את חושבת רע אפשר לדעת? אחיך גבר

ואחלה גבר,ארז נכון? ה' ישמור אותו ותתפללי עליו שיחזור במהרה הביתה, ועל מה את מדברת על נפילות את לא יודעת כמה פעמים נפלתי בחיים ולבד עם ילדים קטנים,ואמא זקנה וחולה,ומשפחה מתנכלת,ואנשים רעים מסביבי ,וקנאים,וגרוש שגרוע לא פחות מחיזבאלה,נו אז?נשברתי ? לא ההפך זה נתן לי כוח לקום ולהלחם,לפי איך שאני רואה אותך את ילדה חזקה ונבונה וגם לא טיפשה,רק פוחדת וקצת אגואיסטית, ולא שופטת אותך כי את צעירה ורוצה לחיות ,אבל אם תביני שאין לך ברירה וקחי את עצמך ברצינות ושימרי על הוריך את עוד תביני ותצליחי ויום יבוא ותוכלי להרים את ראשך בגאוה ובשמחה ותדעי שזה בזכותך,ואחיך יהיה גאה בך. וכל גבר אמיתי ירצה בחורה כמוך והיופי הפנימי שלך יגלוש החוצה. כל טוב לך ובהצלחה. צריך רק לקחת החלטה ויוזמה. וגם אני אהיה גאה בך,

lb22

New member
אז את הצלחת זה אומר שכל אחד יכול?

תגידי את בסדר את? את הסתם התערבות שלך תשמרי לעצמך.... אני איבדתי חבר מאוד קרוב שלי שהחמאס רצח אותו בעזה, עד היום החברים מתקשים לדבר על זה , זה נראה לך קל לאבד מישהו שקרוב אליך אני לא מציע לך לחוות את זה. ואני לא יודע שמת לב (וזוהר אל תפגעי ותפחדי עכשיו זה רק כדי להעביר מצב כלשהו) המצב בצפון שם של חיל הרגלים הוא מצב מאוד קשה וסביר להניח שעוד יהרגו לנו הרבה יותר חיילים ממה שאת חושבת והולכים להפצע שם עוד הרבה. כמו שאת רואה עדיין מוציאים גופות שנהרגו ביום חמישי...אז אל תנסי ליפות את המציאות כי מה לעשות הבנים שלנו הולכים לצפון ואף אחד לא יודע להגיד האם הם יחזרו או לא...

כן כולם יכולים להצליח,למה רק אתה אי

בדת מישהו יקר?גם אני אז? ועוד שכמותי,זה חלק מהחיים מאבדים אנשים יקרים והחיים לא עוצרים מלכת. ברור לי שאתה מקטר,חשיבה של ילד שכועס על העולם,על אלוהים ועל מה שאפשר, תתבגר , עוד יהיו הרבה אבדות והרבה כאב ואם לא נקח אחריות ונתפלל במקום לכעוס עוד נהיה שבויים בידיים שלהם כ9 חודשים ואז כולנו נבין מהו סבל. איבדתי אב, איבדתי אח ,ואיבדתי ילד,ואיבדתי עוד הרבה אנשים קרובים בחיים, צריך להמשיך, ולא לאבד תקוה, ולא לאבד את שפיות הדעת, עם ישראל חי,ובזכות תפילה ואמונה ויד אחת עוד ננצח,שאג הנבואה אומרת שאם נעשה כך הגזרה עלינו תתבטל ואז?!!!!! יהיה טוב אנחנו נסיכים כולנו ילדים של מלך. אשרי המאמין

lb22

New member
סורי אני לא מאמין בה' לא מאמין בעצם

בכלום פרט פרט לאמונה בי בעצמי . זה שתתפללי עד השמיים לא יעזור לישראל במלחמה מה שיעזור לישראל במלחמה זה החלטות נכונות הפגזות מדוייקות ובטח ובטח שלא אנשי דת שלא תרמו לצבא ולו דקה אחת מחייהם. וגברת לא , לא כולם יכולים הלצליח להתגבר תתפלאי . זה שאת הצלחת להתגבר על אבידות זה יופי לך וטוב לך אל תשליכי את זה על כולם , זה כמו שאפשר להגיד שכולם יוכלים להיות רזים ועובדה יש המון אנשים שמנים (וכן אני יודע שזה לא קשור כ"כ אבל בכל זאת) אני לא מאבד תקווה אני רק מאבד את סבלנותי להודעות מהסוג שלך ובעיקר מהודעות מהסוג של יאללה בואו נתפלל....

Dark Muse

New member
אני אתאיסט ואני לא מסכים איתך

דת תורמת המון למורל ולרוח לחימה. סתכל על האויב שלך לדוגמא.

lb22

New member
אני חושב שלאויב שלנו

אין שום דבר בעולם חוץ מהדת .. לנו לישראלים יש. אתה רוצה להגיד לי שהלוחמים שעכשיו שם בצפון מאמינים שרק אם הם יתפללו זה מה שינצח ? אתה הרי יודע מה הולך לנצח את המלחמה הזו וזה לא הדת..זה אולי הקירבה של כולם אבל לא הדת.

סורי אבל אתה רק מוכיח שאין לך אמונה

בעצמך כי הוא חלק ממך,אתה עוד צעיר לא כועסת חלילה רק מרחמת עליך,ותתפלא לדעת שאנשי הדת עושים המון,ישנם שני סוגים של צבא אחד שנלחם ואחד שמתפלל,אינך יכול להבין זאת כי אתה מלא כעס שמע את דבריך,אתה כועס עלי שהצלחתי להתגבר על אבדות??? "אל תשליכי" כאילו השלכתי עליך רע, חבל בשבילך ובשביל כולנו שאתה מריר כמו מרור. אתה מאבד את סבלנותך?! אם למדת טוב בבית ספר הית מבין שיש בדיקדוק דבר שנקרא שורש מילה וסבלנות היא שורש של ס.ב.ל. וחוץ מזה אם אתה חושב שרק הפגזים יעזרו אז אתה טועה,יש מי שאחראי לכל בחיים והוא אלוהים אם תרצה ואם לא. אגב:יש לי שאלה לשאול אותך? מי נפרד ממי אתה מהחרא שלך או הוא ממך? אתן לך את תשובתך בטח תגיד אני ממנו, אז לא חביבי כשיש לך עצירות הוא לא רואה אותך ותקוע לך בפנים וכשיש לך שילשול הוא לא רואה אותך הוא מאימם עליך ויוצא ,אולי זה יעזור לך להשכיל ממישהו שגדול ממך וחכם ממך,למרות שאתה ילד כעסן ומרדן. ובמקום לכעוס אולי באמת תתפלל?! על אחיך שנפלו ונלחמים. כל טוב.

lb22

New member
את יודעת מה יותר מרגיז אותי

מאזרחים חילוניים שלא עושים צבא... אזרחים חרדים או דתיים שלא עושים צבא בגלל טעמי דת (ואני מדבר על בנים כרגע בנות זה סיפור אחר) שעוד מקבלים על זה כסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין דבר כזה שני סוגי צבא , בישראל יש צבא אחד , צה"ל שבו על פי חוק מחוייבים לשרת כל אזרחי המדינה ,רק חבל שועדות כלשהן ואנשי דת חושבים שהם משהו מיוחד ולא מסוגלים לתרום למדינה אלא רק לקחת את הכסף!!!!!!!!! ואני חייב להגיד שמרגיז זו לא המילה הנכונה...זה הרבה יותר מזה. ועכשיו נחזור אליך , את משליכה משהו שאת עשית למשהו שאדם אחר יעשה , מה שאת לא מבינה הוא שמה שפעל טוב עליך לא בטוח שיפעל טוב על אדם אחר ( ע"ע דיאטה , דיאטה א' לא תיהיה טובה עבור אדם אחר) תרשי לי לפסוח על כל ההטפה הדתית שהחלטת לרשום שם כי מה לעשות לא מאמין בזה (מכבד את החברים שלי שכן) אבל אני אישית לא מאמין בכל זה מצטער ולא יעזור לך כמה שתגידי שהוא בתוכי ובלה בלה בלה בלה בקיצור תחסכי ממני את כל הבולשיט הזה ... את רשמת פה הרבה בלבולי שכל חבל שרשמת אותם נפלת על אוזניים שלא רוצות לשמוע אפילו חצי דבר שקשור לדת

נועם m

New member
אולי זה המקום...

שכמו שהסברת לנו על הבעיה, תסבירי לו. ברור שהוא מודע לזה, אבל כנראה שלא מספיק- אם אפילו לדבר עם המ"פ הוא כבר לא מוכן. כמו שמיטל אמרה- גם אם לא ישחררו אותו, שיהיה ב" waiting list". זה בטוח לא יזיק. ותהי חזקה. אני יודעת שקל להגיד, אבל ממה שיצא לנו להכיר אותך פה את אחת שיכולה לעמוד בזה.

Zoharrr

New member
../images/Emo24.gifמותק,

הוא מבין את הבעיה, אבל הוא מאמין בנו,בכוח שלנו כמשפחה חזקה, הוא מאמין בי. יותר מידי. וביקש מידידה שלו שמכירה קצת את העסק לעזור. ויוסי אחי דיותר גדול ממנו חוזר עוד מעט מסין,בתקווה שאותו לא יגייסו,יהיה בסדר... מדינת ישראל כרגע מאוד חשובה לו, וחבר שלו. העבירו רק אותו ואת חבר שלו ליחידה הזאת ורק הם יוצאים ביחד מכל החבר'ה שלהם מהצבא, הוא לא מוכן להשאיר את שאשא לבד,הוא גם הבטיח לאמא של שאשא שהוא ישמור עליו D: אני מקווה שיהיה בסדר.

SpoKeN

New member
שיארגן משהו עם המ"פ...

אם הוא מכיר אותו טוב כמובן... שישתדל גם לקבל פטור... ניסיתם הכל?

Zoharrr

New member
נהדר

יש דרך להעיף את זה מהעמוד הראשי? מצידי מיטל תמחקי את זה

למעלה