../images/Emo80.gif אני איבדתי את שלי ../images/Emo2.gif
כאילו.. ראיתי איזה יום אחד לבד בפולווליום בסלון! ואז.. כמה ימים אחרי זה שטסתי לחו"ל אז אמא שלי עשתה שם סדר והאחים שלי ראו שם DVD אחר.. בסוף מצאתי את זה על איזה שידה ליד המטבח ואחרי יומיים שבאתי לקחת את זה אז זה נעלם ;; אני כלכך מקווה שזה לא באמת נעלם XD
פשוט התקשורת בעולם בטח כזה: "בישראל לא מפסיקות ליפול רקטות קסאם והתושבים מפונים" רק ישכחו להזכיר שזה רק בישוב קטן.. וזה לא עשרות הרוגים [יש הרוגים בכלל?? חס וחלילה!!]
מצאתי תמונה באיזה גיליון ישן של פאריס רוטר מההורורז, עוד מלפני שהלהקה הוקמה או לפני ששם המשפחה שלו היה רוטר הוא בן 18 ולובד ורוד ואדום. יש מצב שאני אוכל לסחוט אותו?
אם אתן\ם בגילאי 15-18 ויש לכם מספר דקות פנויות, אשמח אם תוכלו לענות עליו הוא אנונימי ומשמש לצורכי סטטיסטיקה לעבודה בלבד. פורסם באישור המנהלת... נועה? P:
עקבתי קצת אחרי הפורום, בעיקר אחרי שעזבתי את הניהול [חח את השבוע וחצי], ונראה לי קצת מעפן שדווקא מי שלא הצביע התלונן. נועה השקיעה יותר מחצי יום כדי לעבוד על זה, חבל מאוד שככה מחזירים לה, בתלונות ובמענות, בעיקר אנשים שלא הצביעו. עכשיו אני אפסיק להידחף. נועה כפרה עליך אני אוהבת אותך