קודם כל- אסכים איתך שחבל שהשרשור נמחק.
שנית, אתה טוען שאנשים פה לוקחים דברים ביתר רצינות אבל אתה זה שכתב הודעה חופרת על תוצאות של מצעד קטן ועלוב (ואני יודעת, נועה, כמה השקעה וזמן נתת למצעד ואני מאוד מעריכה אותך על זה) בפורום אינטרנטי שאתה אפילו לא מרגיש חלק ממנו. אז אתה יודע מה, אני דווקא כן הצעתי קליפים ואני דווקא כן הצבעתי ופאק- רוב התוצאות ממש לא דיברו אלי. אז אחרי שניה של אכזבה טוטאלית קראתי שוב את רשימת השירים שנבחרו ועזבתי את זה. כי זה לא רציני. אנ יודעת איזה קליפים אני אוהבת ואיזה קליפים הם טובים בעיני, ותודה רבה, אני גם יכולה לחפש אותם בטיוב ולשבת ולהלל אותם כמה שארצה. אני לא מרגישה שום צורך להתלונן על משהו כזה כי בכל זאת, אלה אנשי הפורום שבחרו את השירים ואם זה מה שעושה להם טוב אז וואלה (ככה זה כשאת בת 23)(כי לא צריך לקחת הכל ברצינות תהומית אבל קצת בגרות עוד לא הרגה אף אחד). אותי תמיד התמיהה שQOTSA זכו מקום ראשון בכל כך הרבה מצעדים ששידרו בערוץ (אלא אם כן זה היה אותו מצעד באלפי שידורים חוזרים?), יותר מנירוונה, יותר מהפו פייטרס, יותר מבלר והמניקס והליברטינס וכו'. ומה אני עשיתי? שרפתי את הערוץ? ביטלתי? עשיתי ברוגז? אז אלוהים ישמור, חיים עם זה. עוד משהו- אם מישהו רוצה לדבר על מוזיקה נטו יש פה לא רחוק את פורום מוזיקה אלטרנטיבית.. לא חסרים מקומות שאפשר לדבר בהם רק על המוזיקה לא פחות ולא יותר. ערוץ MTV2 משדר קליפים. קליפים, למי שלא יודע, הם משהו ויזואלי. אז מאוד נחמד וקל להגיד שהמראה לא חשוב בכלל ואת מי זה מעניין, אבל אם זה לא היה חשוב ואם זה לא היה מעניין אז לא היו מראים את ג'ארד ליטו בלי חולצה. מכיוון שכן מראים את זה בערוץ... האם זה לא הופך את הדיון בחוסר חולצה של ג'ארד ללגיטימי? במיוחד אם הוא נמצא בשרשור אוף... :-\