shim1110

New member
פאק! אני משתגעת אני לא מוצאת אותו בסרט....../images/Emo46.gif

CitizenErased

New member
אדוארד נורטון מפוצץ לו את הפרצוף במכות ../images/Emo3.gif

ואז אומר "I felt like destroying something beautiful" נו.. הוא זה שנראה נאצי

CitizenErased

New member
פורום ג'וני דפ הישן ../images/Emo99.gif

מיצי וניקול.. כפרעליהן. כמה זמן לא ראיתי אותן
(טוב נו, אני פוגשת את ניקול ביום ראשון
)

shim1110

New member
מצאתי!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo3.gif תודה לכולם על העזרה../images/Emo13.gif

orw93

New member
אבל איפה הוא בכלל?../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

ז'תומרת קודם ראיתי אותו ואז יצאתי מהדף ועכשיו אני לא מוצאת אותו

Rose131

New member
אם אנשים העדיפו להתווכח במקום להתעניין בשרשור

עדיף שלא יהיה מצעד. פעם הבאה אני פשוט לא אשקיע בלהכין כזה מצעד וככה לא יהיו תלונות
אני מבקשת סליחה בפני כל האנשים שהצביעו ובסוף לא יצא לפועל.

orw93

New member
אבל../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

אני בכלל לא ראיתי את המקומות
ואני בכלל לא יודעת מה היה שם אבל אם זה הגיע למצב כזה זה ממש ממש עצוב

elknetld2kil

New member
וואללה...

בגלל שמישהו אחד העביר ביקורת אז נעלבת ומחקת את כל השרשור, שהשקעת בו כל כך הרבה מאמץ? קודם כל, הויכוח הזה (אם את קוראת לזה ככה) לא שווה את המחיקה של מה שעבדת כל כך הרבה זמן בשבילו. דבר שני, מותר לכל אדם להביע דיעה על מוזיקה, ולא צריך לקחת שום דבר שאומרים נגד המוזיקה שלכם כהערה שבאה לפגוע בכם אישית. זה מזכיר לי את האוהדים של מכבי שחוטפים קריזה כל פעם שמישהו מקלל לידם את אבי נמני. דבר שלישי, אם הייתי יודע שתעלבי כל כך ממה שכתבתי עד כדי שתמחקי הכל אז לא הייתי כותב את זה. דבר רביעי ואחרון: אני חוזר על מה שכתבתי בשרשור שנמחק: אני רואה שאנשים לוקחים פה הכל יותר מדי ברצינות, ובגלל שאני בנאדם שיש הרבה דברים שמפריעים לו, אני אוהב להתלונן בפורום (זה בגלל שיש כולה 3 אנשים שאני מכיר שאני אגיד להם "ברייקינג בנג'מין" והם לא יסתכלו עליי כמו משוגע. ככה זה שאתה בן 23
). אחרי כל הויכוח הגדול בשבוע שפתחו את הפורום ואחרי השרשור שנמחק (אני מרגיש שזה באשמתי), אני עוזב את הפורום לטובתי ולטובת העצבים שלכם. חשבתי שאני יכול לתרום פה, אבל אחרי שאני מסתכל על כל האנשים פה ועל מה כותבים בפורום הזה (אני מדבר בעיקר על תמונות של ז'רארד וואי וגארד ליטו, במקום לדון במוזיקה ובערוץ עצמו), הגעתי למסקנה שהפורום הזה הוא לא בשבילי. אני לא מאשים אתכם בכלום, לכל אחד יש את החיים שלו. לסיכום: מצטער שהשרשור נמחק בגללי, שיהיה לכם בהצלחה, שלא תריבו יותר בפורום ושתמיד יהיה לכם כיף למצוא אנשים שאוהבים מוזיקה כמו שאתם אוהבים (גם אם יש 12 אנשים כאלה בכל העולם). זאת ההודעה האחרונה שלי בפורום, אז מן הסתם אני לא הולך להגיב למה שתכתבו... ביי ביי

Rose131

New member
לא הבנת אותי נכון.

"בגלל שמישהו אחד העביר ביקורת אז נעלבת ומחקת את כל השרשור, שהשקעת בו כל כך הרבה מאמץ?" דבר ראשון- כמו שאולי ראית אתה לא היית היחיד ש"התנגד" לתוצאות של המצעד- עוד הרבה הסכימו איתך. ווואלה, אני אהיה איתך כנה- כן, נעלבתי. כמו שאמרת השקעתי בו המון מאמץ, אולי אנשים לא מודעים לכמות של העבודה שזה דרש. וזה פשוט מעצבן שאנשים שלא הצביעו, כמוך, כמו גלי, כמו ספיר(אני שולפת את השמות שאני זוכרת, לא אישי), מותחים עליו ביקורת. ואז אנשים שכן הצביעו, כמו שחר, או כמו לירון גם הסכימו. אז זה קצת חסר טעם שאנשים יצביעו למשהו ואז יגידו שהתוצאות שיצאו מההצבעה שלהם מחורבנות. (אני לא מדברת ספציפית על ההצבעות של לירון ושל שחר, אני מדברת על העובדה שהפורום בחר בעצמו את השירים ואז התלונן) אם אתה חושב שהשרשור נמחק בגללך אני מורידה ממך את האחריות- השרשור נמחק כי הוא היה מיותר. כן, השקעתי המון במצעד הזה, אבל באמת שזה לא שווה את זה אם אנשים בפורום לא אוהבים אותו. והוא גרם לויכוחים. חבל שאתה עוזב בגלל המצעד, כי מחקתי אותו כדי שהדיון החסר טעם ייפסק, והנה עכשיו אנחנו ממשיכים אותו. לגבי "(אני מדבר בעיקר על תמונות של ז'רארד וואי וגארד ליטו, במקום לדון במוזיקה ובערוץ עצמו), "- אני מצטערת שהתמונות של ג'רארד וג'ארד לא לטעמך(ברצינות אני מצטערת, אתה מפספס
)(סתםנוX:), אבל מה לעשות שיש גולשים(או גולשות) בפורום שאוהבים אותם. זה סתם טרנד חולף- כמו שזה בא בפתאומיות שחצי עולם רואה רקוויאם לחלום ומצביע לדה קיל כקליפ הכי טוב של M2, זה גם ילך ויצביעו לשיר אחר ולסולן אחר. אתה יכול לעשות משהו בנוגע לזה כמו לכתוב תוכן אמיתי בפורום(מה שהמצעד הזה התיימר להיות), או שאתה יכול ללכת. החלטה שלך.

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo45.gif.

למרות שלא ראיתי מה הלך שם, אבל את צודקת ב100%.

sapir lee

New member
אני בכלל לא הגבתי למצעד../images/Emo10.gif

מבחינתי הוא היה בסדר גמור...

orw93

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

לגמרי. ועכשיו, אחרי שראיתי את הרשימה (תודה נועה
) ואחרי שאני חושבת שהבנתי מה קרה, תכלס, אני לא מבינה מה הקטע. לפי מה שהבנתי התלונות היו על זה שהשירים היו מהחדשים יותר ופחות "קלאסיים" (נגדיר את זה ככה כי אני לא מוצאת כרגע את המילה), אז נכון השיר הראשון היה דה קיל שכן חדש אבל חלק לא קטן מהמצעד הוא נירוונה, רהצפ, רדיוהד וחלק מאוד גדול מיוז. אז כן, בתור צופה מהצד אני ממש ממש לא מבינה מה הבעיות שלכם. וכן, גם אני לא -הכי- מרוצה מהמצעד, ואני עדיין לא חושבת שזה סיבה לבוא ולהתלונן, כי אחרי הכל זה מצעד של הפורום, זה לא הצבעות סטייל כוכב נולד שהולכים ומגייסים את כולם. זה אתם בחרתם, אז באמת חבל.

M a a y a n K

New member
וואו. רמת הריכוז שלי שואפת לאפס

רק עכשיו קראתי את זה... מישהו מוכן להגיד לי מה פספסתי? מה קרה בסוף עם המצעד?

t a o t a o

New member
קודם כל- אסכים איתך שחבל שהשרשור נמחק.

שנית, אתה טוען שאנשים פה לוקחים דברים ביתר רצינות אבל אתה זה שכתב הודעה חופרת על תוצאות של מצעד קטן ועלוב (ואני יודעת, נועה, כמה השקעה וזמן נתת למצעד ואני מאוד מעריכה אותך על זה) בפורום אינטרנטי שאתה אפילו לא מרגיש חלק ממנו. אז אתה יודע מה, אני דווקא כן הצעתי קליפים ואני דווקא כן הצבעתי ופאק- רוב התוצאות ממש לא דיברו אלי. אז אחרי שניה של אכזבה טוטאלית קראתי שוב את רשימת השירים שנבחרו ועזבתי את זה. כי זה לא רציני. אנ יודעת איזה קליפים אני אוהבת ואיזה קליפים הם טובים בעיני, ותודה רבה, אני גם יכולה לחפש אותם בטיוב ולשבת ולהלל אותם כמה שארצה. אני לא מרגישה שום צורך להתלונן על משהו כזה כי בכל זאת, אלה אנשי הפורום שבחרו את השירים ואם זה מה שעושה להם טוב אז וואלה (ככה זה כשאת בת 23)(כי לא צריך לקחת הכל ברצינות תהומית אבל קצת בגרות עוד לא הרגה אף אחד). אותי תמיד התמיהה שQOTSA זכו מקום ראשון בכל כך הרבה מצעדים ששידרו בערוץ (אלא אם כן זה היה אותו מצעד באלפי שידורים חוזרים?), יותר מנירוונה, יותר מהפו פייטרס, יותר מבלר והמניקס והליברטינס וכו'. ומה אני עשיתי? שרפתי את הערוץ? ביטלתי? עשיתי ברוגז? אז אלוהים ישמור, חיים עם זה. עוד משהו- אם מישהו רוצה לדבר על מוזיקה נטו יש פה לא רחוק את פורום מוזיקה אלטרנטיבית.. לא חסרים מקומות שאפשר לדבר בהם רק על המוזיקה לא פחות ולא יותר. ערוץ MTV2 משדר קליפים. קליפים, למי שלא יודע, הם משהו ויזואלי. אז מאוד נחמד וקל להגיד שהמראה לא חשוב בכלל ואת מי זה מעניין, אבל אם זה לא היה חשוב ואם זה לא היה מעניין אז לא היו מראים את ג'ארד ליטו בלי חולצה. מכיוון שכן מראים את זה בערוץ... האם זה לא הופך את הדיון בחוסר חולצה של ג'ארד ללגיטימי? במיוחד אם הוא נמצא בשרשור אוף... :-\

t a o t a o

New member
ג'ארד ליטו עם חולצה ../images/Emo99.gif

פשוט ג'ארד ליטו נקודה. כל עוד הוא בMUTE. (קראת את זה מיוז בהתחלה, נכון? נכון? תודי, קדימה)

למעלה