t a o t a o

New member
נו, באמת.

אנחנו לא נהיה מהזוגות הנשואים האלה שלא יודעים כלום אחד על השני.. נכון????????????? נכון?????????????????????

CitizenErased

New member
לאוהבי הירוס...

יש לי בעבודה מישהו שנראה בול כמו יצחק (
) מנדז (
) והאמת ששמתי לב אליו כבר מזמן אבל כל פעם שאני כאן אני יותר ויותר בשוק כמה שהוא דומה לו.. יאמ.

CitizenErased

New member
יאססססססס

חח יו אני כל כך צחקתי כשהירו התקשר אליו אז באחד הפרקים הראשונים חח (הפרק הראשון?
לא זוכרת)

מיסטר איסאק XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבל זה לא יכול להיות!!!!!1111 כי
למטה לצופי יס או כאלה שלא ראו פרק 19 או 20 אבל הוא קצת מת
סיילר הרג אותו;;

milkofamnesia

New member
בצורה הכי מגניבה שיש!

ואיך שהוא הרג את אמא שלו, מגעיל. אבל הסוף של זה היה מגניב ><"

כן;;../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אהבתי את הסוף של פרק 22 XD "בום" חחחחח נקרעתי מזה שנה XDDDD ומיסטר לינדרמן גם מת חחח >,<

סימנתי ספוילר חחח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

סליחה
הדרך שבה הוא מת מאוד דוחה O_O

CitizenErased

New member
../images/Emo58.gif היה עצוב לי ש...

לינדרמן מת חח אני חולה על השחקן הזה התפוז המכני
אומרים שהשבוע יש פרק כפול או משהו לסיום.. פאק אני אתחרפן כשזה יסתיים.. מה יהיה לי לראות אז?!?! (סאות' פארק ופאמילי גאי זה לא נחשב!!)

../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבל זה היה נורא איכסה
דיאל פשוט תקע בו יד O_O וגם כשהוא הזיז את ניקי כדי שלא תיפגע מהכדור הייתי בטוחה שהוא יעשה שהכדור יעבור דרכו ולא יפגע בו

milkofamnesia

New member
אוקיי.. יש יותר מגניב (ספוילר)

איך שDL הרג את לינדרמן היה הדבר הכי מגניב אי פעם! איך שהפנים שלו נמתחו! ווהו!

Rose131

New member
אניייייי

אני אהיה אצל סבא ואלמד למתכונת בהיסטוריה!!!1 ואז אני אחזור לפורום ואכתוב על דבריםםםםםםםםםם ורודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!1111111 ועל הרברט סמואללללללללללללל ואמ.. איך קוראים לשני?
פלומר? פלימר? משהו כזה
וציונות!!!!!!!!111111 הרצל!!!!!!!!11 אוגנדהההההההההה עלייה ראשונהשנייה!!!!!1111 ואמ.. יש לי את השלישית והרביעית ללמוד, לא? ו14 הנקודות של ווילסון שאני לא זוכרת מה העקרונות שלהן ואני צריכה לזכור!!!!!!!1111 ומשהו בנוגע ליהודים בארצות האיסלם, רק שפספסתי את רוב השיעורים בנושא הזהוכל מה שאני יודעת זה שהיו יהודים בארצות האיסלאםםםםםםםםםםם!!!!!111 אמאלההההההההההההההההההההההההההההההההה אעאעאע ורוד!

למעלה