FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מזל טוב וכאלה D:

חחח אממ.. יש הקלות לאנשים עם בעיות בריאותיות? ~,~ למרות שיש לי עוד 3 וחצי שני אני דיי בלחץ מהטירונות בגלל כל הפטור שלי מספורט והבעיות הבריאותיות שלי
נתוח בגב שעברתי בגיל שנתיים.. ואז יש לי חור בגב וצלקת של 18 תפרים XD בעיקרון זה מונע ממני גמישות, פגיעות חזקות בגב.. ואז יש פגיעה קשה גם ברגל אחת אז יש לי בעיות בריצה וקפיצה שאני לא יכולה.. אהה וההליכה לי עקומה וניראה כאילו אני צולעת XDDD מה אני מספרת לך את זה? אני אלך לבכות לצבא עוד כמה שנים..

M a a y a n K

New member
יש לך פטור כמעט מכל דבר אפשרי...

חחחח... בצבא זה לא בעיה בכלל להוציא פטורים כל עוד יש לך מכתב מהרופא שלך, אבל יש לך עוד 3 וחצי שנים! עד אז אולי תצברי עוד כמה פציעות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחח

זה לא בדיוק פציעה.. זו בעיה שנולדתי איתה ><" אבל אין לי אישור רופא חח בערך. נוו אני אוציא משהו עד אז.

M a a y a n K

New member
אני בעד כמה שיותר

פטורים מכל דבר שאפשר... לי כמובן, אין אפילו אחד אבל אני מקווה להשיג!!!

milkofamnesia

New member
זה קשה?

כי אני קיבלתי מכתב מצה"ל שאמר שעברתי ת'מיונים לזה, מה אני אעשה שם?

CitizenErased

New member
יאיייי לי

נהרס לי הנגן דיסקים באוטו אז קניתי חדש.. נגן MP3 לאוטו
יאייי והוא בא עם זוג טוויטרים חינם אז בכלל אני אוכל לשמוע מיוז באוטומיוז בסטייל עכשיו!

CitizenErased

New member
אתם לא שומעים אותי כבר מרחוק? ../images/Emo3.gif חח

בווליום שאני תמיד שומעת חח טוויטרים עושים כזה שהסאונד ישמע הרבה יותר נקי מאשר מערכת רגילה לאוטו.. מאוד מנקה את הבאסים. זה ענק, היה לי כזה באוטו הקודם

Luna Sphere

New member
הרדיו של אימא שלי כזה אימו

כל במפר קטן או סדק בכביש והוא מדלג על שורות בשיר!

CitizenErased

New member
הוא בטח כזה..

"אתם מכאיבים לי!! אני הולך לחתוך ורידים.. אה רגע סיימתם? יופי חוזרים לתת לי צומי? טוב לא חותך"

Luna Sphere

New member
אמ...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif(לא, לא שיניתי צורה לנועה)

תשרשרו לכאן את המייספייס שלכם בבקשה אם אין לכם בעיה שאני אוסיף אתכם >< xxx

Rose131

New member
יש למישהו בעיות עם כוכבים ורודים?../images/Emo7.gif

Pink stars and Magazinesss your latest issue, Save me the drama queen for one dayyyyyyy Tattoo my name into your heart and smiiiiilllee obsession is your only wayyyyyy!

למעלה