orw93

New member
אני../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

אני הולכת למופע ערוץ הילדים ואני אראה את הפיג'מות$@#$@# או שאני אלך לטיול בצופים
אבל כנראה שלא כי הפסדתי את המועד הרשמהXD

מי בת"א תמיד?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

סתם, יום שני מסיבה נראהלי מוגדור כי כולם הולכים יום חמישי [?] מפגש ישרא, לאדעת אם אני הולכת אבל אני אמורה לקנות מתנות למיכ ושחר ואינלי כ"כ תקציב כרגע ושתי שכנות חייבות לי ביחד 100 O_O

M a a y a n K

New member
אני!!! ישששש!!

אני ברגילה שבוע! אל תשאלו למה, כנראה החליטו שפז"מ של חודש זה הרבה...חחח... אז אני בטוח מגיעה לת"א!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני מקווה ../images/Emo7.gif

כי כי.. עונש :X אל תשאלו.. סתם בלאגנים עם ההורים וזה.. אני מקווה שיתנו לי לצאת מהבית.

HarlequinGirl

New member
אעהרעיאהרקיעאה#$%#$%~צומי~

צבעתי את השער ועכשיו הצבע לא יורד מהידיים ומהצוואר ומהפנים ;_______________; help מישהו?

HarlequinGirl

New member
צבעתי לבד..

טוב כעשיו זה די בסדר..אני מקווה שאנשים לא ישימו לב לזה שהידיים שלי חומות ><

yaelrs

New member
אני טיפשה ../images/Emo12.gif../images/Emo192.gif

כשאמרת לי את זה הייתי בטוחה שהתכוונת לשער, יעני gate XD

dandiT

New member
מי רוצה להתאבד? ../images/Emo12.gif

אני נשמעת כמו אימואית מושבעת XP ונכון כשאומרים את השם של 30שניות באנגלית זה נשמע כמו: טורטיות למאדים? XDD אויש אני צריכה לנוח העבודות האלה לא עושות לי טוב

lestatgirl

New member
האמת שזו נראית אפשרות לא רעה עכשיו..........

סיימתי לראות נמלטים ויש לי כזה חור ענק עכשיו. ועוד 4 שעות יש לי מגן באזרחות ואני לא יודעת כלום O_O

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gifאוקי!../images/Emo221.gif

סיימתי טירונות!!! השבח לאל!!! למרות שלא ממש עשיתי כלום בטירונות הזו חוץ מלנקות, אני די שמחה שהיא נגמרה! ומהיום אני בחופש לשבוע (אפילו לצבא נמאס ממני אחרי חודש, נו טוב
) ובינתים אני פה, מגיבה לכל הודעה אפשרית...(ממש כמו פעם...
)

M a a y a n K

New member
במילה אחת?

טוב, האמת שאי אפשר כי הטירונות הזו הייתה פשוט שילוב של הכל ביחד, מצאתי את עצמי עוברת ממצבים של בכי לצחוק בשניות... הבריאות הנפשית (וגם הפיזית למען האמת) נדפקה לי לגמרי...

Rose131

New member
מעניין מה יקרה לי כשאני אהיה בטירונות../images/Emo12.gif

אני בטח אעשה הפגנה למען הוספת מדים ורודים

למעלה