SainTonix

New member
בואי אני אסביר לך..

בלי לפגוע חס וחסה במעריצים , כי זה לא אישי כמובן. בעיניי לפחות הוא סוג של ייצור, סטייל מרלין מנסון, שעושה המון המון כדי למשוך צומי, אז אולי זה באמת מה שהוא רוצה להיות , אבל הוא הולך על זה בכזאת קיצוניות כדי לקבל יחס ופרסום. הבנתי שהוא סוג של "זמר" או "אמן" שהתפרסם דרך המייספייס או משהו כזה.. (מה שמעיד לאיזה ומאיזה קהל הוא מגיע). אני לא רואה בו משהו מיוחד חוץ מהעובדה שהוא מופיע בקליפ של The River כי הוא חלק מלוס אנג'לס של היום, הרי בקליפ מראים את LA במשך השנים ומכל הבחינות - אז גם הוא הופיע שם.. =\

HarlequinGirl

New member
!!!!!!!!!!11111../images/Emo45.gif

איי ונט פנטס דרופינגגג סלואו פאקינג פלור מופינג...רייט נואו!!!!!!!!!!1 נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה ג'פרי סטאר פור דינרר??.אי גיב יו ג'פרי סטאר פור דינררררר להלהלהלה

GaIi4697

New member
אז למה סתם להגיד דברים?

ניסית לראות ראיונות עם הבנאדם? לקרוא דברים שהוא כתב? משהו? לא. אתה נכנס למייספייס, רואה גבר שלבוש כמו אישה ומכיר את החיים שלו, יודע מה עבר עליו ואיך הוא מרגיש. נכון? סעמק.

SainTonix

New member
נכון, מצטער מאוד שלראות דבר כזה זה מזעזע

זה לא טבעי כבר, זה משהו שאני מצידי לא יכול לקבל, מילא הומו, רוב הסולנים שאני אוהב הם הומואים ואין לי שום בעיה עם זה. אבל כשבנאדם כל כך מקצין את זה - זה כבר לא בשבילי, מבחינתי זה אדם שהתפרסם בגלל המראה שלו ולא שום דבר מעל זה, זה רק מראה על הרמה שלו בעיניי. אולי הוא בנאדם נפלא ועמוק והכל, אבל למה זה צריך לגרור אחריו את המראה הזה? כבר דנו על כך בשרשורים קודמים, אני פשוט נגעל מהתופעה הזאת, כנ"ל לגבי מרלין מנסון- רק שאצלו אחרי כל הצומי והיחס שהוא מביא על עצמו , יוצאת לו גם מוזיקה טובה (בניגוד למוזיקה של ג'פרי הזה שלא מצאתי בזה שום דבר מיוחד) שוב ובקצרה- כל מה שמושך את רובכן (ואני מדגיש, בנות, אני לא חושב שאני אראה שום בן שיתלהב מהיצור הזה) לשמוע אותו ו"להעריץ" אותו - זה המראה, אני חושב כמו oshriti123 , אם הוא לא היה נראה ככה לא היו מגיעים אליו בכלל.. אגב, הבנאדם ממש עם פיצול אישיות חמור, מצד אחד הוא מופיע בקליפ של הלהקה אבל מצד שני הוא אומר שהוא שונא את השיר, מתעב את הלהקה והסגנון שלהם.. WTF

SainTonix

New member
סבבה..

הוא בעצמו אומר "Maybe yu don't care what I have yo say and you can judge me all day long and say I'm nothing, but I KNOW I'm everything" הוא אוהב את מה שהוא? הוא שמח כמו שהוא נראה? הוא בחר להיראות ככה? כן! אז סבבה שיהנה ויבושם לו, אין לי מה להגיד, אמרתי שבעיניי ומבחינתי כל הפרסום הזה בא רק מהחיצוניות שלו, בשבילי הוא עוד אייטם ועוד מוצר שמשווק את עצמו.. אולי הוא רוצה להראות ככה ומבחינתו זה טוב ונכון - מבחינתי זה צומי אחד גדול שעבר את גבול הטעם הטוב (שהפך להיות כבר טעם מר וחמוץ) הוא בא ואומר פה "אמרות" כל כך 'חזקות' ומביע דיעה והכל, אבל בתכלס, הוא הגיע לזה רק בגלל איך שהוא נראה - וזה מה שמעצבן. באמת שהוא היה יכול לכתוב ולהיות מוזיקאי / כותב טוב, אולי הוא באמת כזה, אבל באמת שכל המראה הזה וכל הקטע של הפרסום דרך המייספייס בגלל איך שאתה נראה וכמה אנשים באים ומגיבים לך על התמונות - מוריד מהערך שלו, לפחות בעיניי. ואין על זה ויכוח, אפשר לסיים את הדיון פה, זה כמו להתווכח על טעם בלהקות.. אז הדיון נגמר כאן.

דווקא אני מסכים איתך פחות או יותר. :)

הוא לא זוועתי בעיניי, מצדי שיעשה מה שבא לו. אבל הוא באמת מפורסם רק בגלל המראה שלו ולא בגלל שהוא באמת מצליח במשהו. יש לו שירים קליטים אבל גרועים וקו בגדים חביב אבל לא-מספק-משהו וזהו, ההצלחה שלו זה בעיקר בגלל הגישה ה"ביצ'ית" שלו לחיים ועל זה שהוא מצלם את עצמו עושה קניות עם דייבי האבוק. הוא תת רמה מבחינת פרסום והכל, אבל אנשים מתלהבים ממנו משום מה. סבבה, לא אכפת לי ממש. אני לא שונא אותו, הוא אפילו מצחיק אותי. הוא סוג של פאריס הילטון של הגייז. P:

sapir lee

New member
הוא מופיע בקליפ?

עכשיו כשחושבים על זה...יש איזה בחורה עם איפור כזה ורוד ושיער ורוד...כנראה שזה הואXD

sha na na revol

New member
אם כבר, הוא לא אמן.

היבןדה העיקרית שלו היא לאפר אנשים. מרלין מנסון לעומת זאת הוא כן אמן, לא שאני מגן עליו, אבל הוא כותב שירים אם איזהשהו מסר שאני לא רואה את ג'פרי עושה את זה.

למעלה