oshriti123

New member
שאלה.

אם הוא לא היה... נראה ככה, הוא היה נראה כמו בחור רגיל והכל, הייתם אוהבים אותו בכ"ז? את השירים שלו? הייתם מגיעים למייספייס שלו בכלל? זה לא נקרא כישרון לדעתי.

Wild Eye Joker

New member
שמעי אנשים עם *כזה* מראה

מצהירים שהם גימיק ולא יותר מזה. זה די ברור

oshriti123

New member
לא, ובדיוק על זה אני מדברת...

להקות וזמרים צריך להכיר לפי המוזיקה, לא לפי איך שהם נראים. אם הוא לא היה נראה ככה אף אחד לא היה שומע עליו. יכול להיות שהוא באמת בנאדם מדהים והכל, אבל לא היה לכם דרך לדעת את זה אם הוא לא היה עושה הכל כדי לקבל תשומת לב. :/ לא מגיע לבנאדם הזה שיקראו לו "מוכשר" לדעתי, כי זה די עלבון ללהקות והזמרים הבאמת מוכשרים שמגיעים לפרסום שהוא הגיע אליו רק בגלל שהם באמת מוכשרים, הם לא היו צריכים לצבוע את השיער לורוד וללבוש שמלות כדי להגיע לאיפה שהם הגיעו, וזה נקרא כישרון.. תחשבו על זה, אתם יכולים נגיד להשוות אותו לדה ויו? מה הוא עשה שמגיע לו להתפרסם יותר מהם? אוף, אני לא מצליחה להעביר לכתב את מה שאני חושבת אז מקווה שהבנתם למה התכוונתי. :/

Sweet Calamity

New member
פשש מצאת לך למי להשוות.. ../images/Emo115.gif

מקסימום היית אומרת להקה טובה..אבל ככה?!נה..הוא הרבה יותר טוב. ואולי את צודקת..היו שמים עליו פחות אם הוא לא היה נראה ככה.. אבל רק שתדעי, שלמרות שהכרתי אותו בספייס ודי בגלל המראה שלו, שמעתי שירים שלו והתמכרתי, קראתי קצת ממה שיש לו להגיד [וכן, יש לו מה להגיד] והערכתי, ריירתי וניגבתי.. וחוצמזה..זאת הדיעה שלנו=]

oshriti123

New member
באמת אמרת הרגע שהמוזיקה של

ג'פרי סטאר יותר טובה מהמוזיקה של דה ויו? טוב.. זה כבר הגיע לויכוח על טעם במוזיקה וזה ממש לא העיניין, נראה לי שעדיף להחליט על אי הסכמה ><

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifהמ?

עלבון ללהקות אחרות לקרוא לו מוכשר? אז אולי המראה שלו לא לטעמך, אבל זה לא אומר כלום על הכשרון שלו. הוא בכל זאת זמר ויוצר, ואני מניחה שהוא הגיע למקום שבו הוא נמצא בזכות הכשרון שלו.

SainTonix

New member
מוזר כי לפי sha na na revol הוא בכלל לא זמר..

והויכוח על איך הוא הגיע למה שהגיע אם בכלל - לא מתאים לכאן, לכו לקומונה שלו, דברו על זה שם.

SainTonix

New member
היי ילדה תרגעי ומהר! ../images/Emo46.gif

יש לו קומונה נכון? לכו דברו עליו והסטיות שלו שם, מה פורום M2 קשור אליו?.. אז מה אם זה סוג של אוף, אתם חופרים פה על זה וזה כל כך נושא מיותר ושולי. סתם טוחנים פה מים, בשביל מה ? מה יצא מזה? רוצים לעשות דיון רציני שבאמת ישאר והרבה יכולו להגיב בנושא - תכלס, לכו לקומונה שלו, בשביל זה היא הוקמה לא? ואפחד לא אמר לך לשתוק או משהו, אל תוציאי לי מילים מהפה, אמרתי סה"כ שאם זה כל כך מעניין אתכם להתכווח על היצור הזה, תתווכחו בקומונה שלו !

GaIi4697

New member
זה פורום

מה אתה מצפה שידברו על הזמן על מיוז וגוד שארלוט? אם אנחנו נרצה לדבר על ג'פרי [או על כל אחד אחר] אנחנו נעשה את זה בלי שאף אחד ישתיק אותנו אם זה כלכך חופר בשבילך פשוט אל תקרא ואל תגיב

sha na na revol

New member
לא אמרתי שהוא לא זמר,

כי הוא שר את השירים של עצמו. אמרתי שהוא לא אומן יוצר בהשוואה לאמנים אחרים - כמו שמרילין מנסון יכול להיות זבל אבל השירים שלו עדיין משרתים איזשהי אמירה, שזו ההגדרה לאמן.
אבל כן, הוא מתפרנס מזה שהוא מאפר. את זה אגב עושה עוד זמר מצוין, מיקיאגי מנוער שוליים...

M a a y a n K

New member
אוי איך אהבתי את נוער שוליים...

ואת הקול של מיקיאגי! (הוא לא עושה קאמבק או משהו?) למרות שהייתי ילדה קטנה ממש אהבתי את השירים שלהם...

sha na na revol

New member
כנ"ל... ../images/Emo13.gif

ושמעתי פעם באחד מהערוצי מיוזיק צ'ויס של הוט איזה קטע דאנסי בלי מילים שהוא עשה... יכול להיות שהוא עושה מוזיקת מחתרת כזאת...

הוא שר.הוא מופיע.הוא לא יודעת מה

מה הוא שונה מלהקות או זמרים אחרים ששרים אלקטרוני? איך שהוא מתלבש? ואני לא בטוחה שהבנתי כ"כ את ההודעה שלך.אז אם אמרתי שטויות.סליחה|4u|

למעלה