sha na na revol

New member
אני לא מחיתי בכלל על איך שהוא נראה.

אני הערתי את ההערה של ה'ברבי על LSD', אבל זה היה בצחוק. הוא לא אומן אלקטרוני, הוא עושה ראפ חובבני כזה, ואני לא אומר את זה מסיבות אישיות אלא כי שמעתי את השירים. הדבר שמבדיל אותי מאומנים אחרים הוא דווקא שהוא לא עשה שומדבר שכל אחד עם קצת זמן וגישה לכל מני תוכנות מוזיקה לא יכול לעשות. כלומר, כל אחד פה בפורום יכול די בקלות להפיק אלבום כמו שלו. זה בסדר מבחינתו כי הוא צמח דרך האינטרנט, אבל צריך לזכור את זה. הוא לא קודם שר והופיע ואח"כ התפרסם, הוא ישר הלך על לפרסם ת'צמו, משהו כזה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה דבר דפוק..

אוך. מה אני מתערבת
חצי מהלהקות שאני שומעת אני לא יודעת איך הם נראים בכלל XDDD אני רואה פתאום קליפ וחושבת שהקול מוכר אבל הם מהזה מכוערים.. כתוב את השם שלהם ואז אני מרביצה לעצמי ומתחילה לצעוק שאני מכירה אותם מלא זמן ולא היה לי מושג שזה הם XDD כמובן, ממשיכה לשמוע אותם.

sha na na revol

New member
תראי, השירים שלו בפני עצמם

מבדרים. הייתי עושה מה שממילא עשיתי - שומע פעם אחת ומוחק אותם שלא יתפסו מקום.

lestatgirl

New member
אם היו אומרים לכם שזו בת גם הייתם נגעלים ככה?

או שזה רק בגלל שהוא בוחר להתלבש ולהיראות ככה? אין לי מושג מי זה או מה הוא עשה או לא, אבל אני בהחלט לא אתחיל לשפוט אותו ע"פ איך הוא שנראה... ואין טעם לתקוף את אלה שכן אוהבים אותו, נגיד והוא לא עשה הרבה אז מה גם לפאריס הילטון יש מעריצים.. באמת תתחילו להתווכח עם המעריצים של כל אלה שנראה לכם שהם סתם?.. ואני חושבת שזה נורא אמ.. מיושן הדרך שחלקכם מביעים פה את הדעות, קצת ראש פתוח לאנשים שונים לא הרג אף אחד..

המממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אם הנושא סטה לפריס הילטון, Haters make her famous honey שלושת רבעי מהעולם שונא אותה והיא רק מתפרסמת יותר ויותר אישית, אני מעריצה אותה שהיא שמה זין על העולם ועושה רק מה שבראש שלה וחוצמזה היא כוסית

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאוויי!!

פאק, בהחלה שפתחו אותו חשבתי שזה בדיחה של תפוז
מסתבר שלא..חח יאא..יש שם שרשור פריקים VS פקאצות
נמ, כן

M a a y a n K

New member
אז איך אפשר

לקרוא למה שהולך שם? או לאנשים שנמצאים שם? יותר נכון לבנות שנמצאות שם...

למעלה