CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifתנו לי לצרוח ולהתלהב ברמות מטורפות...../images/Emo70.gif

אהההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!11111111111@!$@%#^$@%*%*%#*%$#&$!!
זהו, תודה.

lestatgirl

New member
הסברים! מיד!

זה קשור לפסטיבל נכון? זה זה הליבס מתאחדים למען שלום במזרח התיכון נכון נכון, פיט חזר בתשוב והוא הולך לפתוח חנות בייגלס בבני ברק נכון נכון?

CitizenErased

New member
דווקא לא ../images/Emo9.gif צר לי לאכזב...

פשוט יצאו צילומים שמישהו ממש במקרה השיג של הבמה שתהיה באצטדיון וומבלי שבוע הבא. (בונים את הבמה בבלגיה והוא עבר ליד המפעל בו בונים בדיוק בזמן שהם בדקו אותה בחוץ) ו... פאק!
זה כל מה שיש לי להגיד חח ואומרים שבחושך הלווינים הענקיים האלה יורים אורות לשמיים חח כמה מיוזי מצידם. http://www.industria.be/~tom.van.put/stage%20MUSE

lestatgirl

New member
אויווי אני לא אתפלא אם גם ירדו חייזרים מהשמים

ואיך מעבירים את הבמה מבלגיה לוומבלי?.. וואי אני כ"כ לא ארצה להיותשם בשורות הראשונות..

CitizenErased

New member
אני כל כך כן רוצה..

להיות שם שורה ראשונה.. מרוחה על הגדר כשה20,000 אנשים אחרים באיזור העמידה מאחורי מוחצים אותי (ואני לא מדברת על ה70,000 שיהיו בקומות למעלה ולמזלי לא יכולים לרדת למגרש חח) ואני מניחה שמפרקים, מטיסים, בונים מחדש
החברה הזאת בבלגיה בונה את הבמות ללהקות והפסטיבלים הכי גדולים בעולם לפי מה שהבנתי

lestatgirl

New member
זה לא דיי דפוק לבנות לפרק ולבנות מחדש?

אבל אבל איך אנשים לא מתים\מתעלפים שם בהופעה של השבלס כשהם חזרו להדרן אני פשוט הייתי לאאאאאאא בבקשה לאאאאאא אבל זה מה שקטרה שהולכים להופעה אחרי שלא ישנים 48 שעות..

CitizenErased

New member
../images/Emo6.gif

זה כנראה מה שיקרה לי בהופעה בלילה השני.. כי אני עושה את המעשה המטורף ואחרי ההופעה בלילה הראשון אני פשוט נשארת בחוץ כל הלילה. אז כן, אני אמות. וכאן זה גם לא הופעה של שעה-שעתיים והביתה.. זה מתחיל ב3 אחר הצהריים ונגמר ב11-12 בלילה (מיוז מופיעים מעל לשעתיים ו3 להקות חימום לפניהם, זה אשכרה פסטיבל מוז חח) בארה"ב היה לי דיי פשוט, גם כשבקושי ישנתי. שורה ראשונה זה דיי מקל. שניה-שלישית זה חולני. כי אז אין ממש במה להאחז (חוץ מבאנשים בשורה הראשונה) וזה באמת כואב.

lestatgirl

New member
זה יותר כואב לאלה שבשורה ראשונה תאמיני..

ואנקדוטה אחרונה להופעה של דפט, הייתי בשורה ראשונה ולידי הייתה איזה גרמניה קטנה [שאגב נראתה בדיוק כמו ורוניקה מארס] והיא פשוט הביאה איתה חברה שלה שהיא איזה מטר 70 שעמדה מאחוריה ו"הגנה" עליה כל ההופעה.. אולי תשקלי לשכור לך מישהו כזה

CitizenErased

New member
חח טוב שמעי אני דיי גדולה בעצמי

לא בגובה אבל אני יכולה לכסח אנשים בקלות
בכל מקרה אני חוויתי על בשרי כמה שורות חח שורה ראשונה תמיד היה לי סבבה. כאילו, נמעכים בגדרות אבל זה נחמד, לפחות לא ממש מצליחים להזיז אותך. אני תמיד נותנת גם לאלה שמאחורי לתפוס לי את הכתפיים כדי שישארו מאחורי ולא ידחפו אותם חח כי אני אוהבת שנותנים לי לעשות את זה בשורה השניה... ובאחת ההופעות של מיוז וMCR עמד מאחורי מעריץ של מיוז מממממממש חמוד. אז היה כיף שהוא חיבק אותי כל ההופעה פחחחח (עד שפרנק בא ועלה עלי ואז הוא ממש התלהב מהקטע) שורה שניה החזקתי כל ההופעה בזאת שהייתה לפני שלמזלי הייתה נחמדה. זה היה סבבה עד שבא מישהו בזמן Plug in Baby נראה לי והתחיל לרקוד -עלי-, זה היה רע. שורה שלישית אני הייתי בצד אחד של הבמה ומרוב כמות הדחיפות מצאתי את עצמי מאוחר יותר בצד השני. שורה חמישית נפלתי על הרצפה מרוב הטירוף של האנשים ודרכו עלי - אל תנסו את זה. ממש מאחורה זה תמיד הכי כיף כי רואים טוב ולא דוחפים
שלא לדבר על מקומות הישיבה שאז גם אפשר לשבת בהפסקות ארוכות בין שירים! יאיי!

lestatgirl

New member
חח האמת שגם אני

ובהופעה של דפט הייתי כבר הרבה יותר מוכנה אחרי ההופעה של השמבלס שהמעריצים שלה יותר מטורפים האמת מה שגרם לי טיפה להתאכזב איכשהו מההופעה.. אבל בד"פט אפילו הצלחתי לזרוק את הכפפה שלי לבמה ושאנתוני ישים אותה על הגיטרה ושקראלוס יגיד "וו וורס אה פאקינג גלובס דיז דייז" משו כזה..

CitizenErased

New member
חחחחחח ../images/Emo3.gif בחיים לא זרקתי משהו לבמה...

אני מתכננת על הפסטיבל בארץ

Rose131

New member
אני התפתיתי לזרוק על ביט69 בקבוק בריזר ריק

שהיה על הרצפה ליד הרגליים שלי באורבן
אבל התגברתי על החשק כי הוא בטח היה מדמם ובוכה או משהו.

Runt

New member
או פשוט מתעלף כמו ברנדון יורי

*הו הדרמה! החזיקו אותי*

Luna Sphere

New member
וואי

זה נשמע ממש כמו מה שהולך להיות ב28 ביולי... רק 4 ימים אחרי היומולדת שלי.... בLCCC....... ד'געאגקךףל ארג!!!!! :( :( :(

TomTal

New member
../images/Emo41.gifעדכון שבועי../images/Emo41.gif

להזכירכם, בדיוק לפני שבוע פרסמתי כאן את הבלוג שלנו, והוא גדל ונוספו שירים חדשים, אז חשבתי לעדכן אותכם בתרגומים החדשים של השבוע האחרון: Red Hot Chili Peppers-By the way Green Day-Time of your life Kaiser Chiefs-Everything is avarage Nowadays Fall Out Boy-the carpal tunnel of love Linkin Park-What I've Done Red Hot Chili Peppers-Tell Me Baby Panic! At The Disco-I Write Sins, Not Tragedies נשמח לתגובות ופידבקים. ניתן גם להירשם ולקבל עדכון בכל פעם שעולה תרגום חדש לבלוג. הכניסה לבלוג פה תהנו נ.ב-העברתי את זה מהאוף הקודם

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

גרים בנצרת עילית ועדיין לא מכירים את ההמנון? הכנסו לפורום נצרת עילית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1775
יש לה חוקים מאוד ברורים ואם לא עושים מה שהיא אומרת - היא יודעת לעמוד על שלה. פורום סופר נני יכניס את המשפחה שלכם לתלם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1776
עמוק בכל לב מסתתר הרצון לפרוק כל עול, לשבור כל מוסכמות... מתמכרים לקסם המיוחד בפורום לסרט החדש הסודות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1777
כבר יש לה שני שירים שקורעים את הרדיו, היא גם מוכשרת וגם יפה, ועכשיו יש לה גם פורום - גילת הלל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1778
מאה מיליון זה לא כסף, זה מספר הודעות גולשים וגולשות יקרים, אנו שמחים וגאים להודיע כי השבוע נכתבה ההודעה ה-100,000,000 במערכת הפורומים! אנו רוצים להודות לכם על שלקחתם חלק בפעילות האתר בעשר השנים האחרונות, ומקווים כי תשארו עמנו גם בשנים הבאות.
שלכם, תפוז
אנשים

למעלה