Chemical Venom

New member
כמה אלבומים חדשים אולי זה יעניין אתכם

אממ אז ככה קולדפיי עם אלבום חדש..אלבום B SIDES מכיווןן שהלהקה התפרקה לפני 11 חודשים אלבום חדש לQueens of the Stone Age ייצא השבוע אמממ אלבום חדש לבון ג'ובי מומלץ!! אני מאוד אהבתי אלבום חדש לדה פוליס(אני בספק אם מישהו שומע אותם פה אבל אני כן) אמ האלבום החדש של פאמור דלף לרשת אתם מוזמנים לחפש וגם סיסטם אוף ש דאון הוציאו אלבום חדש..שזה דבר מאוד מוזר כי הלהקה הודיעה שהיא תתפרק! אבל מי אני שיתלונן הם דווקא נחמדים ואלבום חדש לThe White Stripes! גם כן מומלץ! ואם מישהו פה שומע פאור מאטל אז יש גם לסונה ארקטיקה אלבום חדש=] ושיר החדש של NIGHTWISH מומלץ לכולם חפשו EVA=] ובקרוב הולכים לנחות עלינו עוד כמה אלבומים נחמדים כמו של הסמשינג פמפקינס ובולט פור מיי ולנטיין... אלו היו 60 שניות עם אור חח

Chemical Venom

New member
הא וגם יש את..

מארון 5 עם אלבום חדש... ואלבום שהוא כבר לא חדש אבל סתם ככה למי שלא יידע אז Nine Inch Nails ייצאו עם אלבום חדש מומלץ!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif איזה כיף שקולדפליי התפרקו D:

באמת ;; תמיד שנאתי אותם וחרשו על השירים שלהם אז ידעתי אותם בעל פה
וכותבים פראמור.

MoonyAvFreak

New member
חחחחח שחר איזה גבר את XD

אני גם לא אהבתי אותם, אבל לא שמחה שהם התפרקו, מסכנים המעריצים, כמו שאני ממש ממש ממש ממש עצובה שבלינק כבר לא ביחד
[חוץ מזה שבלינק יותר גדולים בכלל], קיצר..יאה. אומגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג פרום יסטרדיייייייייי בטלויזיההההההההה
%@#$( ^

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif קולדפליי...

התפרקו..?!
דאמ, אני כ"כ לא מחוברת לעולם

milkofamnesia

New member
שו התפרקו? מתי? מי? מה? מו?

הם הבינו שיש להם סולן מפגר אחרי שהוא קרא לילדה שלו תפוח?

milkofamnesia

New member
אדיטורז לא משהו..

חוץ מבלאד ומיוניכח, אין להם הרבה דברים טובים..

MoonyAvFreak

New member
ואו, אתה יכול להיות שדרן אפילו XD

של פראמור דלף? אוי לא, אמאלה, אעעע ^__^ טוב מעיין להרגע. %#!@(^%&#!^@

MoonyAvFreak

New member
נופ, הוא לא.

יש רק גרסא של הדיסק [שישלי] שזה הקלטה של השירים באיזה מקום מלא בדיבורים ברקע. הוא לא דלף עדיין

מסיבת רד הוט צ'ילי פפרס../images/Emo70.gif

מאות מעריצי רד הוט צ'ילי פפרס יפתחו בענק ליין מסיבות פורום מעריצי להקת RED HOT CHILI PEPPERS בישראל ממשיך את פעילותו בשיתוף עם מועדון הקולטורה בתל-אביב ועורך מסיבה מיוחדת שתוקדש כולה ללהקה. הערב יפתח חגיגית ליין מסיבות של המעריצים. כצעד נוסף של הקמפיין האינטנסיבי והעצומה שסחפה כבר מעל 3,000 חתימות הקוראות להבאת הלהקה לארץ. מלבד RED HOT CHILI PEPPERS שכמובן יהיו הדומיננטיים בפלייליסט יככבו להקות נוספות כמו Smashing Pumpkins, Jane's Addiction,John Frusciante, Faith No More ועוד. הנחה תינתן לכול הבאים עם חולצות של RED HOT CHILI PEPPERS ניתן להתרשם בפורום (לינק בחתימה)

למעלה