../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "זה כואב, את בוכה, סכין שנתקע
זו בטח לא הפעם האחרונה מרחוק זה נשמע רכבות של תשוקה וזה דועך ככל שאת קרובה".
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Lies. FIL. AAY (Acoustic). NA (Acoustic). Santa Claus Is Coming to Town (Acoustic). Santa Claus Is Coming to Town (Harry's Version). TG (Acoustic). feat. Busted - Lola.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
כל מי שנכחתי בהופעה שלו בווליום חחח: אביב גפן
, היהודים, קצת סינרגיה, קצת עברי לידר, התקווה6, קצת "שווים" והביצועים מכוכב נולד. + אלכס - אם תפסיק לאהוב אותי. ~חרישה~ אלכס - ואת שרה. אפרת גוש - לראות את האור.
לי בירן - סיוון. לי בירן - טוליק. לי בירן - Hey! Don't Look So Sad. לי בירן - In the Sun. לי בירן - You My Love.
לי בירן - You Came Back. לי בירן - Smile. לי בירן - Anything (You Want To). מטרופולין עם אפרת גוש וברק גביזון - בלי לומר מילה. Kids In Glass Houses - Saturday.
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
ליבירן. אלכס. אפרת גוש.
אלבום שחרשתי עליו:
Lee B - Playing the Game.
קליפ שעשה לי את זה:
אלכס - אם תפסיק לאהוב אותי
http://uk.youtube.com/watch?v=zaRwlGTfJEg Pink - So What חח איך אני אוהבת את הקליפים האלה שלה
http://uk.youtube.com/watch?v=B0iCfvjl5Xw Duffy - Stepping Stone
http://uk.youtube.com/watch?v=guwanQTxXbE&feature=user הופעה של השוגבייבס + הופעה אקוסטית של אבריל + הקליפ ללייז כמובן.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: Red Band. גיא פינס. פרוייקט מסלול4. שנות ה-70 (5).
: פורסט גאמפ. עשר המכות.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
- החום + המרחק הליכה הארוך ממתחם הלינה לבמה המרכזית + שלא הספקתי לעשות כל מה שרציתי בווליום. - נשברו לי המשקפי שמש. - דרכו לי על הבוהן ואני מתה מכאבים.
משהו ששימח:
ווליום!@#$%^&*)
משהו שהעציב:
- ליבי לא ניצח. - הבילוי האחרון שלנו היה ווליום ועכשיו נגמר וצריך לחפש עבודה. בוהו
ציטוטייה:
אני זוכרת את הפחות מצחיקים.. ~ידיד שלי הופיע לכמה שניות בסוף כוכב (בטלוויזיה כאילו) והוא נראה בהלם כזה והוא מספר לנו שאמא שלו התקשרה להגיד לו (אוה והוא גם רצה שלייבי יזכה) אני: והזוכה בכוכב נולד השנה הוא ישראל בר און. ולבשורה משמחת פחות, מעריצי ליבי נראו המומים ובוכיים בקהל *ואז רואים אותך* ~בסוף ההופעה של ריטה צעקנו: "ריטה, תחזרי לרמי!" ~לפני ההכרזה, בפרסומות צביקה: ליבי זה המיקרופון שלך וישראל זה שלך, מי שיזכה צריך לשיר. אתם יודעים זה קטע כזה אח"כ: רותי, כמה זמן יש לי? אני הולך להשתין. חח זה היה מצחיק באותו רגע שהוא כאילו מודיע לכל הקהל ~מה-60 שניות על ישראל "אף אחד לא יודע שהייתי מלצר. מלצר כמו משה, מלצר, חולון". ~היינו באוהל לידנו כמה בנים ובלילות דברנו איתם דרך האוהל והיה כזה קורע, הם כל הזמן ירדו על ליבי
אחד מהם: הוא יותר מדי נשי ואימו כזה אני: הוא לא אימו הוא פריק יש הבדל הוא: מה ההבדל אני: יש הבדל! תבדוק בוויקיפדיה! פריקס רולז ~מצחוק מעבודה שבוע שעבר שלום אסייג לשחר חסון: "שלחתי אותך לתחנת דלק, כי אתה מזכיר לי נפט. אתה שחור והערך שלך עולה כל הזמן. ~מגיא פינס, יונתן גל המבקר קולנוע על הסרט החדש של מנחם גולן: את הסרטים שלו אני מדרג לפי מדד התאבדות - כלומר כמה פעמים במהלך הסרט בא לי להירצח. ~מבאה בטוב, עינב גלילי על אביב גפן היא: הערב נארח כאן את האיש שעה את כל הדרך מהדור המזוין לדור השלישי. ~בפנאי פלוס במדור פפארצי יש תמונה של רון שחר אמ נובר בתחתוניו בחלק הקדמי בחוף ים כמו שהנציחו את רן דנקר וזה היה על השער שלהם לא מזמן: "...התפנה לשעשע גם את עצמו ע"י בחישה רן דנקרית בגבריותו המתפרצת. ...והמדור קורא לכל בני ישראל לפשפש את העניינים בגאון, ובפומבי. זה משחרר". ~מהבלוג של פרנצ'סקה בתיאור על מישהי שבאה לאודישן לכוכב נולד הבריטי "האישה שרה במה שנשמע כמו גרעפס שמנסה להפליץ". היו עוד מלא מווליום ואני לא זוכרת כלום
מתנגן בראש / בפלייליסט:
חרישות על האלבום של ליבי.
המלצת השבוע:
לכו לווליום כינרת
התמונה הכי חמה:
לא כזאת חמה, אבל אני בווליום בדרכי לאוהל