A great McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "זה כואב, את בוכה, סכין שנתקע

זו בטח לא הפעם האחרונה מרחוק זה נשמע רכבות של תשוקה וזה דועך ככל שאת קרובה".
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Lies. FIL. AAY (Acoustic). NA (Acoustic). Santa Claus Is Coming to Town (Acoustic). Santa Claus Is Coming to Town (Harry's Version). TG (Acoustic). feat. Busted - Lola.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
כל מי שנכחתי בהופעה שלו בווליום חחח: אביב גפן
, היהודים, קצת סינרגיה, קצת עברי לידר, התקווה6, קצת "שווים" והביצועים מכוכב נולד. + אלכס - אם תפסיק לאהוב אותי. ~חרישה~ אלכס - ואת שרה. אפרת גוש - לראות את האור.
לי בירן - סיוון. לי בירן - טוליק. לי בירן - Hey! Don't Look So Sad. לי בירן - In the Sun. לי בירן - You My Love.
לי בירן - You Came Back. לי בירן - Smile. לי בירן - Anything (You Want To). מטרופולין עם אפרת גוש וברק גביזון - בלי לומר מילה. Kids In Glass Houses - Saturday.
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
ליבירן. אלכס. אפרת גוש.
אלבום שחרשתי עליו:
Lee B - Playing the Game.
קליפ שעשה לי את זה:
אלכס - אם תפסיק לאהוב אותי http://uk.youtube.com/watch?v=zaRwlGTfJEg Pink - So What חח איך אני אוהבת את הקליפים האלה שלה
http://uk.youtube.com/watch?v=B0iCfvjl5Xw Duffy - Stepping Stone http://uk.youtube.com/watch?v=guwanQTxXbE&feature=user הופעה של השוגבייבס + הופעה אקוסטית של אבריל + הקליפ ללייז כמובן.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: Red Band. גיא פינס. פרוייקט מסלול4. שנות ה-70 (5).
: פורסט גאמפ. עשר המכות.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
- החום + המרחק הליכה הארוך ממתחם הלינה לבמה המרכזית + שלא הספקתי לעשות כל מה שרציתי בווליום. - נשברו לי המשקפי שמש. - דרכו לי על הבוהן ואני מתה מכאבים.
משהו ששימח:
ווליום!@#$%^&*)
משהו שהעציב:
- ליבי לא ניצח. - הבילוי האחרון שלנו היה ווליום ועכשיו נגמר וצריך לחפש עבודה. בוהו
ציטוטייה:
אני זוכרת את הפחות מצחיקים.. ~ידיד שלי הופיע לכמה שניות בסוף כוכב (בטלוויזיה כאילו) והוא נראה בהלם כזה והוא מספר לנו שאמא שלו התקשרה להגיד לו (אוה והוא גם רצה שלייבי יזכה) אני: והזוכה בכוכב נולד השנה הוא ישראל בר און. ולבשורה משמחת פחות, מעריצי ליבי נראו המומים ובוכיים בקהל *ואז רואים אותך* ~בסוף ההופעה של ריטה צעקנו: "ריטה, תחזרי לרמי!" ~לפני ההכרזה, בפרסומות צביקה: ליבי זה המיקרופון שלך וישראל זה שלך, מי שיזכה צריך לשיר. אתם יודעים זה קטע כזה אח"כ: רותי, כמה זמן יש לי? אני הולך להשתין. חח זה היה מצחיק באותו רגע שהוא כאילו מודיע לכל הקהל ~מה-60 שניות על ישראל "אף אחד לא יודע שהייתי מלצר. מלצר כמו משה, מלצר, חולון". ~היינו באוהל לידנו כמה בנים ובלילות דברנו איתם דרך האוהל והיה כזה קורע, הם כל הזמן ירדו על ליבי
אחד מהם: הוא יותר מדי נשי ואימו כזה אני: הוא לא אימו הוא פריק יש הבדל הוא: מה ההבדל אני: יש הבדל! תבדוק בוויקיפדיה! פריקס רולז ~מצחוק מעבודה שבוע שעבר שלום אסייג לשחר חסון: "שלחתי אותך לתחנת דלק, כי אתה מזכיר לי נפט. אתה שחור והערך שלך עולה כל הזמן. ~מגיא פינס, יונתן גל המבקר קולנוע על הסרט החדש של מנחם גולן: את הסרטים שלו אני מדרג לפי מדד התאבדות - כלומר כמה פעמים במהלך הסרט בא לי להירצח. ~מבאה בטוב, עינב גלילי על אביב גפן היא: הערב נארח כאן את האיש שעה את כל הדרך מהדור המזוין לדור השלישי. ~בפנאי פלוס במדור פפארצי יש תמונה של רון שחר אמ נובר בתחתוניו בחלק הקדמי בחוף ים כמו שהנציחו את רן דנקר וזה היה על השער שלהם לא מזמן: "...התפנה לשעשע גם את עצמו ע"י בחישה רן דנקרית בגבריותו המתפרצת. ...והמדור קורא לכל בני ישראל לפשפש את העניינים בגאון, ובפומבי. זה משחרר". ~מהבלוג של פרנצ'סקה בתיאור על מישהי שבאה לאודישן לכוכב נולד הבריטי "האישה שרה במה שנשמע כמו גרעפס שמנסה להפליץ". היו עוד מלא מווליום ואני לא זוכרת כלום
מתנגן בראש / בפלייליסט:
חרישות על האלבום של ליבי.
המלצת השבוע:
לכו לווליום כינרת
התמונה הכי חמה:
לא כזאת חמה, אבל אני בווליום בדרכי לאוהל

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחח הציטוטים D:

יאי ראית את הגמר של פרויקט מסלול?
ויש ריאיון עם רמי ב'סגנון' XD תגידי כמה עולה הווליום הזה בכלל? |מסוקרנת|

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בעיקרון כרטיס כניסה לאירוע עולה

75₪ דרך סלקום (אבל כל מספר יכול לקנות עד ארבעה כרטיסים אז זאת לא בעיה לבקש ממישהו) אבל בגלל שידיד שלי זכה בארבעה כרטיסים אז התחלקנו בכסף ויצא שכל אחד שילם רק 45₪. + ההסעות שתלוי מאיפה את לוקחת. אנחנו לקחנו מת"א וזה עלה לנו 105₪. אממ וזהו חחחח הכל שם יקר ואם אין לך בעיה של כסף את יכולה בכייף לבזבז שם כמה מאות שקלים.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאוכל! ../images/Emo6.gif../images/Emo21.gif רציני שהכל שם כ"כ

שבשביל היומיים וחצי האלה צריך רק איזה 100₪ לאוכל. אנחנו אומנם באנו מאורגנים עם חטיפים, שימורים ובשר אבל עדיין צריך לבוקר של היום האחרון ואולי גם שתייה קרה שיש שם, ארטיקים, שערות סבתא וכל מיני דברים כאלה. חוצמזה שיש שם כל מיני משחקי זכייה שכאלה, ובגדים ותכשיטים לקנות שם, אם חסרים לך דברים כמו בטריות וכאלה אז גם זה יש שם, או דברים לים ועוד כמה שבטח שכחתי חחח בקיצור יש שם מלא לקנות חחח חפרתי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו כייף לך.. ../images/Emo10.gif

את יודעת שזה באותו חוף של הווליום? חחח אחח אם רק היה לי כסף.. חחח
אם התקווה6 מופיעים את חייבת ללכת הם מעולים פשוט

ZivMusic

New member
הציטוטים../images/Emo6.gif

באלך להעלות לי קצת שירים של ליבי ?

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifחח הציטוטייםXD... ואחשלי הוא העוזר ..

במאי של הסרט החדש של מנחם גולן ^_^. חח וקרע אותי הדור השלישיXDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח וואי לא נעים../images/Emo6.gif

למעלה