A great McWeekend

Charley XD

New member
ברור שהיה כיף !

כל כך הרבה ביצ'זם תחת קורת גג אחת ? ברור שיהיה כיף ! אהה וגם היה תופים. זה מוסיף לכיף XD

sweet shir

New member
לא נו, "דני, איים האבינג אה בול!"

אמרתי לך זה ביטוי באנגלית!! זה בשיר עצמו XDDD באמת יש הרבה הודים בהודו!!!!!! רואה, מה יציאה מטופשת בזה, זה נכון מאוד
הארקוש 3> תאכילי בקיצ'רי!

Charley XD

New member
אופס XD ידעתי שזה בטוח לא נכון !

ובאמת נחש צפע ארסי !!!!!!!!!!!! אני לא יצאתי מטופשת .. במיוחד בתור אחת שיש לה נחשים בבית ! איכס נחשים ><" זה מגעיל .. ואני לא באה עלייך הביתה עד שאת נפתרת מכולם ><" עלה את רוצה לסחוב אותי שאני על הראש שלך .. באמת לא אמרת כלום על הקיצ'רי היה לך טעים בכלל? XD

sweet shir

New member
הם של אבא שלי, ככה שהם ישארו לעדXD

אל תבואי, אני אבוא להתנחל אצלך! נעשה מסיכות פנים עם מלפפון ונלבש בוקסרים ונאכל פונדוXDDDD אמרתי לך שהיה לי טעים יא מפגרת! XD אני אוהבת קיצ'רי! יש לי חברה עירקית אומרים לך!

Charley XD

New member
מסיכות פני מלפפון XDDDDDDD

מה הקשר לפונדו ? OO" מתי זה נכנסת לחלק מהדברים חובה במסיבה ?XD ושכחת את בריטני ספירס !!!!!!!!!!!@#$%^# איך יכולת לשכוח XD איכס זה מגעיל ><" אני גם מפחדת מהם אז עוד יותר אני לא באה עלייך XD מתי אמרת ? OO" לא זוכרת XD קיצ'רי 3> אוו בפעם הבא נכין לך אוכל הודי ! אהה רגע לא רצית סיני ? OO"

sweet shir

New member
מה, ברור. חייבים מאכלים שוקולדיים ומשמינים!

ומה יותר מושלם מפונדו?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח צודקת! מקפליי ובריטני ספירס זה המתכון מושלם. הם בגג! באקווריום! לא יכולים להשתחרר! חוץ מזה שהם בורחים קצת לפעמים... חחחחחחח סתםXD מתי אמרתי? ששאלתXDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכיני מה שבאלך מותק. זה בינכה וכה יהיה בעוד מליוני שנים

sweet shir

New member
מה, ברור. חייבים מאכלים שוקולדיים ומשמינים!

ומה יותר מושלם מפונדו?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח צודקת! מקפליי ובריטני ספירס זה המתכון מושלם. הם בגג! באקווריום! לא יכולים להשתחרר! חוץ מזה שהם בורחים קצת לפעמים... חחחחחחח סתםXD מתי אמרתי? ששאלתXDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכיני מה שבאלך מותק. זה בינכה וכה יהיה בעוד מליוני שנים

Charley XD

New member
שלנו היו, אחד ברח וביקר את אמא ליד המיטה ><"

אבל זה היה לפני שנולדתי אז זה בסדר
חחח אכן מושלם XD רק חבל שאין לי בריטני ספירס .. נשיג במיוחד XD אוו אפשר פונדו עם הבננות האדומות !@#$# XD אני לא זוכרת ששאלתי XD מה שמת לי במיץ תפוחים ? ואת תראי ... את תבואי .. את תבואי

sweet shir

New member
לי יש! ../images/Emo6.gif

את הדיסק הראשוןXDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמע מגרה.
מה שמתי? O: אני אבוא, אבל בעוד מליוני שנים.

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif"A heart made for a lot of sorrow ../images/Emo14.gif

No you cant come back tomorrow Shut my windows, lock my doors Cause my heart won't be your rag doll anymore..."
מצעד הלהיטים של מקפליי: lies,FIN,DY
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: That's What You Get-Paramore I'm Yours Disturbia-Rihanna Burnin' Up-Jonas Brothers When I'll Grow Up-PCD
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: כל אלה שלמעלה ^^
אלבום שחרשתן עליו: Radio:Active
קליפ שעשה לכן את זה: Lies
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: עדי אשכנזי -מה זה השטויות האלה צבא
לא זוכרת מה עוד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ^@#$^!*^%
משהו ששימח: משכורת
כל מיני דברים קטנים(שרשראות וכ'ו) שקניתי
קניתי את 'דימדומים'
משהו שהעציב:
בצפר...עוד יומיייים |חותך| מותה האכזרי של רוז
ציטוטייה: שבוע שעבר הייתי בלונה פארק עם גילי (גילולית) ועוד 2 חברות,ישבנו על הדשא כדי לאכול וילדה אחת בת איזה 5 עמדה לידנו ודיברה עם חברה שלה... הילדה לחברה שלה: "תחזרי אחריי: אל המעיין......" אני: "אל המעיין!!!!!"*שרה* (זה בא לי בטבעיות לענות לה
) היא: O______O *בורחת* יו כמה צחקנו באותו רגע...
מתנגן בראש / בפלייליסט: So Much Love-The Rocket Summer
המלצת השבוע: אל תקחו אנטיביוטיקה...זה ממסטל XD
התמונה הכי חמה: הם מזכירים לי פה את הפאוור רנג'רס XD

rox love BSM

New member
../images/Emo202.gifI nedd to take a holiday../images/Emo27.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: לייס FIL אקוסטי DY אקוסטי TWTIA POV אקוסטי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל האלבום של בויס לייק גירלס שירים של bedroom talk וכמה של אבריל
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי,בויס לייק גירלס
אלבום שחרשתן עליו: בויס לייק גירלס
קליפ שעשה לכן את זה: אמ החדש של מקפליי כי הוא ממש מצחיק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חשופים,בטי,פרוייקט מסלול-הגמר
הטיסה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום.
משהו ששימח: מצאתי 2 ספרים שממש רציתי
משהו שהעציב: עוד מעט בצפר
ציטוטייה: איןליכח
מתנגן בראש / בפלייליסט: בויס לייק גירלב-גרייט אסקייפ
המלצת השבוע: תצאו מהבית רק אחרי 5 בערב,כי לפני זה ממשממש חם
התמונה הכי חמה: הארי

yaelsee

New member
מקוויקאנד ../images/Emo9.gif

לונג טיים נו סי
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Lies Walk In The וכל השאר, רק קצת פחות
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
וואו, כ"כ הרבה. אבל בעיקר: Rage Against The Machine - Killing In The Name Of Metallica - Master Of Puppets James Bourne - Can't Break Through
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
McFly
AC\DC
אלבום שחרשתן עליו:
AC\DC - Highway To Hell Iron Maiden - Powerslave שניהם חדשים
קליפ שעשה לכן את זה:
Lies כמובן [קורע!
] ו... I Kissed A Squirrel http://uk.youtube.com/watch?v=A-9kJ2iizgs
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שחק אותה סמארט האביר האפל.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא. שעוד מעט בצפר. חברים
משהו ששימח:
מלא דברים חדשים D: אני כבר לומדת תיאוריה ובקרוב [עוד כמה ימים] אני מתחילה ללמוד נהיגה! |אושר||מאודאושר||עוד אושר|
משהו שהעציב:
שיש בצפר עוד מעט -____-"
ציטוטייה:
לא כזה מצחיק, אבל באותו הרגע זה היה קורע! ידיד שלי אומר לאחותי: אז את אישה מטורפת! אחותי בת 20 [בטון נעלב]: אני לא אישה.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כלום. המחשב דפוק ועומד למות ולא נותן לי לשמוע מוזיקה. אבל בראש יש לי את איי קיסד א סנאי
המלצת השבוע:
אם לא התחלתם את העבודת קיץ... זה הזמן
התמונה הכי חמה:
אני וחברה שלי בדרך חזרה מאילת. זה אחרי שלא ישנתי משהו כמו 30 שעות אז אל תתייחסו לזה יותר מדיי ><" טוב זה לא נותן לי להעלות את התמונה אז אני אנסה בהודעה נפרדת.

LironPoynter

New member
And when you drift inside the hollow crowd,

you smile, just smile. פשוט מושלם.
מצעד הלהיטים של מקפליי: לייס, דפנטלי. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: בעיקר בעיקר Anything you want to וSmile של ליבי.
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי וליבי.D: אלבום שחרשתן עליו: נמ רדיואקטיב. קליפ שעשה לכן את זה: לייס חחחחח תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מה שקורה בווגאס. אשטון קוצ'ר אעהאעה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: וואעעע שישראל זכה חחחח.>< משהו ששימח: ווליום כנרת
לראות את ליבי חחחח<: וההופעה המטורפת של אביב המלך.
משהו שהעציב: נממ שליבי לא זכה חחחחחחח ציטוטייה: יובל: "וואו אני מכירה הרבה אנשים עם יום הולדת!" יופי שכל.
מתנגן בראש / בפלייליסט: Down - Blink182 המלצת השבוע: תשמעו את השירים של ליבי. חחחח התמונה הכי חמה:
בקיצור היה שבוע ליבי משהו מטורף.

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifמיימקוויקנד../images/Emo9.gif

וואי חודש לא עשיתי מקווקינד
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל רדיו אקטיב too close for comfort the heart never lies friday night
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Thinking of You (I Drive Myself Crazy) - N'Sync Swear It Again - Westlife ועוד הרבה ששכחתי
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
מק' ווסטלייף ואנסינק
אלבום שחרשתן עליו:
רדיואקטיב
קליפ שעשה לכן את זה:
חדשות כוב נולד 6 וגם של כוכב נולד 5
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
טלנובלה בע"מ בגידה פטיטו האלופה 1+2 הלב (מרקו) חח גמר כוכב נולד
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
שישראל זכה
משהו שהעציב:
בצפר
ציטוטייה:
יש כמה לא משו
#הייתי עם חברה שלי בשוק והיא הריחה לק והיא אמרה לי שהוא מזכיר לה ריח של משו אז המוכר אומר לה:# המוכר: "אל תריחי" חברה שלי:"למה?" המוכר:"תריחי" איזה מוכר מפגר
טוב זה היה מצחיק באותו רגע >< #מחדשות כוכב נולד ליבי זורק מהחלון משו למעריצים# ליבי:"הם היו רעבים אז זרקתי להם שזיף" D: #עוד אחד שראיתי בשמינייה עשו על רוחל'ה תוכנית על יום בחייה אז היא התעצבנה על הרייטיניג שהיה אז היא אומרת למראיינת..# רוחל'ה:"זה רייטנינג ? 0.002 ? באליפות אורגוואי באוריגמי יש יותר רייטינג!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
אין ..
התמונה הכי חמה:
אכן חמה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ZivMusic

New member
אומגד. *_______* !!!$#@! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

התקפת עופר שכטר קשה XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifעפפר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מאוהבת בו כי אני רואה עכשיו כל יום שבת טלנובלה בע"מ. :] עפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפר

למעלה