מצעד האופנה

R o c k s e n

New member
---->

בגדים - שוב ז'קט ארוך, הוא יודע שאני שונאת! ושוב הגזרה של המכנס לא מחמיאה לו שיער - מהמם! כמו שאני אוהבת איפור - מדהים ביותר. עיניי חתול! פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 8.5

nini18

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בגדים - 10 רציתי לתת 9 בגלל הגקט אבל, במכנס הזה ליטל HAPPY אז אנחנו חוזרים ל 10
שיער - 10 איפור - 10 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 10 ציון כללי - 10

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 13 ../images/Emo203.gif

בגדים - שיער - איפור - פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי -

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo103.gifדירוג../images/Emo79.gif

בגדים - מהממים שיער - מעלף איפור - עדין ומושלם פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - הצעיף ! שגם היה אצל טומי ^^ ציון כללי - 10

lama ken

New member
המממ

בגדים - יפים, מכנסיים משגעות, המעיל קצת סגור מידי שיער - שלמות איפור - שלמות פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 8.5

R o c k s e n

New member
----->

בגדים - לא אוהבת מכנסי עור. הז'קט דווקא בסדר שיער - ממש יפה איפור - מקסים פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - הצעיף הזה חמוד ציון כללי - 9

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בגדים - 8 שיער - 8 איפור - 8 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 10 רק בגלל שזה הצעיף של טומי
ציון כללי - 8

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 14 ../images/Emo203.gif

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo103.gif דירוג

בגדים - יפים הוא נראה פה כ"כ חמוד,הוא מזכיר את הדמויות שבסדרות אנימה ^^ שיער - יפייפה איפור - יפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - נראה טוב ציון כללי -9.5

lama ken

New member
דעתי

בגדים - יפהפיים שיער - יפה איפור - יפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - הכפפות לא לגמרי מתאימות עם החולצה הזאת, אבל מתה על העניבה שקושרת אותו כמו סרט של מתנה ציון כללי - 8

R o c k s e n

New member
------>

בגדים - כמו שכבר אמרתי, אני לא אוהבת שהוא יותר מדי מחויטט וזה ממש יותר מדי. לא אהבתי את הבגדים, לא מרגיש טבעי. שיער - לא נפל על יום טוב 5 מבחינת השיער איפור - סבבה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - הכפפות לא מפריעות לי ציון כללי - 6.5

nini18

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בגדים - 1,000,000 שיער - 1,000,000 איפור - 1,000,000 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 1,000,000 ציון כללי - 1,000,000,000
|מדהים|

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 15 ../images/Emo203.gif

nogigoosh

New member
../images/Emo88.gif הדירוג שלי

בגדים - קלאסיים ביותר, אהבתי את הנעליים ;) שיער -קופצני מסודר ומושלם! איפור -יפה, אם מסתכלים מקרוב זה שחור-כחול כזה שמאוד מתאים לו לעיניים! פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) -אהבתי את הטבעות והעגילים. העניבה הצרה עושה אותו ארך וממש יפה לו! ציון כללי -10!!

R o c k s e n

New member
-----> ../images/Emo23.gif

בגדים - אם כבר מחויט אז ככה. קלאסי. שיער - אני אוהבת איפור -מושלם פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - אולי יותר מדי טבעות? ציון כללי -9

ר ו ח ל י

New member
איך הייתי שמחה להיות הדייט שלו לשטיח האדום

עם בגדים כאלה ובכלל כל המכלול המושלם הזה. בגדים - שיחק אותה
שיער - אני לא אוהבת שהוא מסדר אותו ככה אבל במקרה הזה זה יפה איפור - מעולה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 9.5

למעלה