מצעד האופנה

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בגדים - כ'כ יפה לו!!!!1 שיער - אהבתי שזה למעלה ולצד כזה. חמוד ביותר! איפור - מ ד ה י ם. פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 10

heart1soul

New member
מדהים! אבל אני אתייחס בכלליות

הכל מהמם האיפור משגע הבגדים חבל על הזמן השיער מהמם אבל את הקיוצ'וצ'ים על הכתף לא אהבתי... 9.8!!

nini18

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בגדים - 12 שיער - 12 איפור - 12 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 12 ציון כללי - 1,000,000
|מושלם|

mayarel

New member
בנתיים מאחרי איידול האהוב עלי.

אומנם השדרוג על הכתף קצת יצא לא הכי מוצלח אבל הרעיון היה טוב. אוהבת את אדם ככה דמות. מנצנץ. רמיזה לנשיות, גנדרנות מוגזמת. מקסים. אם הייתי כן יכולה לשנות אז במקום הסרט על הכתף הייתי שמה פרח שחור ענקי או משהו כזה כי אם כבר מחוייט נשי אז שיילך על ג'סיקה פארקר לוק וזהו..

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 9../images/Emo203.gif

בגדים - שיער - איפור - פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי -

R o c k s e n

New member
---->

בגדים - רגיל מדי בסטנדרטים שלו ושלי.. בהחלט מבליט את כמה שהוא סקיני. שיער - מאוהד אוהבת איפור - נקי לא? אני אוהבת שהוא מדי פעם "שוכח" לשים איפור עיניים. פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - השרשרת לא לטעמי ציון כללי - 7

nini18

New member

בגדים - 12 שיער - 1,000,000 איפור - 12 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 12 ציון כללי - 1,000,000
|מושלם|

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 10 ../images/Emo203.gif

R o c k s e n

New member
----> ../images/Emo163.gif

בגדים - המכנס נוראייי ולמה עוד פעם טי שרט רגילה מתחת? ה'קט משעמםםם.. שיער - אני מעדיפה את הפוני לצד ולא ישר על הפנים איפור - מעושן ויפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - יש לו לפעמים שרשראות לא קשורות לחיים! ציון כללי - אהבתי רק את האיפור 7.3

nogigoosh

New member
הדירוג שלי ../images/Emo88.gif

בגדים -מכנסיים יפים, ג'קט חביב, נעליים יפות ,החולצה קצת פשוטה ורחבה עליו מידי לדעתי... שיער -פשוט ויפה. הוא עושה פן?? איפור - כחול-שחור מהמם! פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) -שרשרת חמדודה. ציון כללי - 10 - למרות החולצה הגדולה והרחבה, כי זה פשוט לוק אדם קלאסי!

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בגדים - 9 שיער - 10 איפור - 9 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - 9 ציון כללי - 9.1

ר ו ח ל י

New member
תמונה מעלפתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

בגדים -הג'קט והמכנס מש יפים ומתאימים לו שיער - מתה עליו איפור - נדיר פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 10

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 11../images/Emo203.gif

lama ken

New member
תגובה

בגדים - 10, החליפה מהממת ואני מתה עליו עם עניבות דקות כאלה. הוא גם נראה מאוד רזה במכנסיים האלו. שיער - אוהבת בגדול, אבל יש טובים יותר איפור - מינימלי ויפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 9

R o c k s e n

New member
------>

בגדים - חליפה מהממת! מחמיא לו נורא שיער - שוב, אוהבת את הפוני לצד איפור - מעט ויפה פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 8

nini18

New member

בגדים - 12 שיער - 1,000,000 איפור - 12 פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - מכלילה גם את קיטי פרי 1,000,000 ציון כללי - 1,000,000
|מושלם|

ר ו ח ל י

New member
מדרגת ../images/Emo42.gif

בגדים - מראה אלגנטי , פשוט ויפה. לא מתוחכם מדי והוא לא התאמץ יותר מדי כדי להגיע אליו. זה יושב עליו מעולה. שיער -לא כ"כ מוצלח במקרה הזה איפור - היה אפשר קצת יותר איילינר פריטים נלווים (משקפיים,שרשרת, טבעת,כפפות) - ציון כללי - 8.5

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif תלבושת 12 ../images/Emo203.gif

למעלה