אז מי לא מתכוונת להירשם לסופרסיטי?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני לא!! :)) חחח.

למרות שאפשר להירשם בתור תייר, בחינם לפי מה שהבנתי, למרות שזה בטח יהיה ממש חרא.XD אבל אפשר לנסות...XD חוצמזה זה ממש יקר לפי דעתי. וגם ככה ההורים שלי אפעם לא יסכימו לשלם דרך האינטרנט. ><"

Adimenzer

New member
../images/Emo4.gif אני רציתי להירשם...

אבל אמא שלי לא מוכנה
והצעתי לשלם את הכול מהכסף שלי והיא עדיין לא מסכימה
אני אני מניחה שנצטרך באמת להיות תיירים... אבל זה כל כך מעצבן

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחח ,

השיחה אם ההורים שלי הלכה ככה - "אפשר בבקשה להירשם לסופר סיטי? צריך לשלם דרך האינטרנט" "לא." חחחחח XD תראי, זה לא הקטע של הכסף (כאילו גם, אבל לא רק זה.XD) זה פשוט שהם אפעם לא יסכימו לשלם דרך האינטרנט לשום דבר.XD ואני מבינה אותם את האמת. אילו רק היה דרך אחרת לשלם... אבל אין. :X טוב לפחות את לא לבד, וניהיה תיירות יחדיו!

Adimenzer

New member
חחחחח זה היה בול אותו דבר אצלי XD

רק שאני ביקשתי כמה פעמים ולא רק פעם אחת... אימא שלי פשוט לא מוכנה לתת את הפרטים של הכרטיס אשראי שלה באינטרנט...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתראי אפשר להבין אותה,

אני מבינה את ההחלטה של ההורים שלי. זה באמת לא הכי חכם להביא את הפרטים של הכרטיס אשראי באינטרנט. כי לכי תדעי למי הפרטים האלה יגיעו בסופו של דבר. :X תראי, הייתי מבקשת עוד פעם. אבל כבר שנים שאני מנסה לשכנע אותם לקנות דברים דרך האינטרנט, זה אפעם לא עבד. אז מה הסיכוי שעכשיו זה יעבוד?XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתתקפו עד מחר

אבל זה נראה לי כ"כ ממוסחר! כל העניין הזה של החדשות באות בכסף והכול צריך לעלות כסף וכל המסחרה והתאוות בצע הזו נראית לי מגעילה.אני מצטערת,לא נראה לי הגיוני שאחרי שהם כ"כ התלהבו מעניין הסופר רקורדס והעצמאות היצירתית שלהם הם חוזרים לכל החרא שהם היו שקועים בו לפני כדי להרוויח עוד קצת כסף. אני יותר מאשמח אם הם יבואו לפה אבל עדיין אפילו שזה שיחות ישירות איתם והכול,נראה לי פופוליסטי ברמות. הם נהיו סלבריטאים מהשורה,ואני לא מוצאת בזה חן הוד והדר.אני מקווה שהם יקבלו Wake Up Call רצינית מהחיים.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחח,

זה שיעשע אותי שכתבת "תתקפו עד מחר" . כאילו את כבר יודעת מראש שזה הולך לקרות.XDDDD אבל לפי דעתי את ממש צודקת. ומקפליי התמסחרו. וזה מגעיל.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכי אני יודעת שהדעות שלי מעוררות מחלוקת

ולא אהדה אצל המון בנות,ואני רק אומרת שאפשר לתקוף אותי,אבל אני אתגונן,וגם אחזיר במקרה הצורך. באמת עצוב לי שהם שותים שוב מהבור ממנו הם ירקו,כדי לזכות בעוד כמה גרושים.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת רק מביעה דעה,

מותר לך
כן זה די מעפאן. תראי הסופר סיטי נשמע לי דבר מאגניב, ואני חושבת שזה בטח עלה להם כסף שהם צריכים להשיג אותו מאיפשהו. אבל שכל חודש צריך לשלם בשביל להיות שם? זה מפגר, וזה גם ממש יקר.
כאילו אני מבינה שיש דברים שהם ממש שווים שאולי בשביל זה כן צריך לשלם, אבל רק הרשמה, כל חודש לשלם? זה דפוק.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני יודעת שזה ככה

חופש ביטוי יש במדינה הזו(למרות שהוא נהיה די בערבון מוגבל)אבל אני רק אומרת שמי שרוצה לתקוף-שיבושם לה.אני מודעת לכך שהדעות שלי יכולות לקומם,ואני אומרת שמי שרוצה-יש לה האופציה להתנגד ולתקוף במקרה הצורך.לא בקטע טיזרי ומגעיל,בכלל לא! אם זה היה דמי הרשמה חד פעמיים במחיר סמלי הייתי מצליחה לקבל,אבל זה נורא נורא יקר,וחוץ מזה,מה שיש בסופר סיטי יצא ממנה לאתרים שהם חינמיים,ובאינטרנט הכול לוקח שניות אז לא נצטרך לחכות יותר מידי בשביל פיסות מידע מהסופר סיטי. אני לא מאמינה שיהיו כל כך הרבה דברים שצריך לשלם בשבילם,זה לא שהם מביאים לך בדואר זהב אם את חברה בסופר סיטי

Adimenzer

New member
אני לא הכי יכולה להסכים איתך...

אבל זה פשוט בגלל שאני לא הכרתי את מקפליי עד ינואר האחרון... וגם אז רק שמעתי את השירים שלהם ואספתי פוסטרים והכול... אבל כל הקטע של הטוויטר והטומבלר ולהבין בדיוק ה הולך שם, אני מכירה רק ממש מעט זמן... מאפריל או משהו כזה.. אז אני לא ממש יודעת איך הם היו פעם... ובכל זאת אני מסכימה שהם די ממוסחרים עכשיו... זה לא ממש מפריע לי. אני אוהבת אותם בגלל המוסיקה, והמוזיקה עדיין טובה לדעתי..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת לא חייבת להסכים

אבל את צריכה לקבל את זה. תראי,כשהם יצאו לאוויר העולם המוסיקלי כלהקה הם היו תחת חסות איילנד ואז הם התחילו לעשות דברים שחלקם לא מקובלים עליהם כמו גרסאות כיסוי לשירים יתר על המידה,חוסר חופש ביטוי מוסיקלי וכל עניין הרינגטונים שלהם וכו'.הם החליטו שברגע שהחוזה שלהם יסתיים עם איילנד הם יעזבו והם פתחו לעצמם חברה שנקראת סופר רקורדס שם הם עשו מה בראש שלהם,הקליטו איזה שירים שהם רוצים ועשו מה שברצונם וראו את זה,בין אם זה בשירים,בלחנים,התכנים וזה שלא היו להם הרבה קליפים חדשים. עכשיו הם חזרו לאיילנד והם מקליטים שירי פופ שנויים במחלוקת עם אמנים שנויים במחלוקת.וכדי לשמוע מה הם עושים וקצת חדשות צריך לשלם כסף לאתר,שכולל עוד דברים ושקר כלשהו. העניין הוא שמפריע לי שאחרי שהם נלחמו לצאת מכל עניין המסחרה הם חוזרים לזה עם הזנב בין הרגליים,ושהם מתנהגים בצורה של תאוות בצע אחרי שהם הטיפו על כל עניין החירות היצירתית ומה שחשוב הוא האמנות.היום לא אכפת להם לאבד מעריצים וזה לא נראה בגלל חירות האמנות אלא כדי להרוויח כסף,כמובן. תראי,מקפליי כבר לא מה שהם היו פעם,אבל אני תמיד יאהב אותם לדעתי,ואם אזכה להיות בהופעה נוספת שלהם אני אהיה אדם מאוד מאושר,אבל מפריע לי כל עניין הפופוליזם,ושהם לא מחדשים את פני המוסיקה או את פני הז'אנר שלהם ועזבי,הכי מפריע לי שהם הולכים עם העדר ועושים מה שיתן להם כסף,כי עם כל הכבוד אני לא קונה שזה מה שהם רוצים לעשות עכשיו מבחינה יצירתית.

Adimenzer

New member
זה לא שאני לא מסכימה.

אני כן מסכימה שהן ממוסחרים ושהמוזיקה (עם כמה שאני אוהבת את השירים החדשים) הייתה הכי טובה ברדיו אקטיב. אני עדיין אוהבת את המוזיקה, אני עדיין אוהבת אותם. אבל אני לא מכירה מקפליי אחרים... אז בשבילי אין הרבה שינוי... זה ממש לא שאני לא מסכימה איתך! להיפך, יש לי כל מיני כתבות ישנות עליהם ויש לי המון מידע עליהם משנים קודמות, ואני יודעת שהם התמסחרו. אני פשוט לא מכירה את מקפליי הישנים מספיק.... רגע! היית כבר בהופעה שלהם? איפה? מתי? איך היה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם אם את לא מסכימה זה לגיטימי

את יכולה לבחור את הדעות שלך,אני רק אומרת שאם את לא מסכימה איתי,את צריכה לקבל את הדעה שלי. הייתה להם מוסיקה טובה גם לפני,אבל רדיו אקטיב היה פורץ גבולות,הרבה יותר כבד מבחינת לחן,ורוקרי מאוד,הרבה גיטרות תופים וקצת מה שנקרא-רעש. אז בגלל שאני מכירה את מקפליי מסוף כיתה ח',וכיום אני בכיתה י'ב אני מכירה גם אם לא יותר מידי את מקפליי הישנים והשטותניקים שאוהבים לעשות סרטני מתיחות ואפילו שצילמו עליהם UCAP=Up Close And Personal זה החצין אותם ואת ההתנהגות שלהם השטותית והמצחיקה מאוד.הם היו ממוסחרים גם לפני רדיו אקטיב,אבל אז הם טענו שזה לא באשמתם והם חתמו חוזה והם חייבים לקיים אותו וכשתהיה להם האופציה הם יעזבו ויעשו מה שבראש שלהם. כן,הייתי בהופע השלהם,זה היה לפני קצת יותר משנה(17.71009,יום הולדת 24 של טום!
),ברוצ'סטר קסטל באנגליה. היה מושלם,וכל המוסיף גורע.

Adimenzer

New member
אני מקבלת את הדעה שלך :)

איזה כיף לך! גמאני רוצה!!!! אני רוצה גם הופעה שלהם וגם אנגליה! ואף אחד מהם אני לא יכולה :/

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני שמחה!../images/Emo13.gif

את קודם כל צריכה לרצות את זה מאוד,א"כ לפעול למען המטרה שלך.זה לא מאוד בשמיים.זה יכול להיות פה(ועדיף!~) או שם. אני יכולה לומר גם שהחוויה שלי מאנגליה התעצבה בצורה בה היא נראית בעיקר בגלל ההופעה,כי היא הייתה חלק מאוד גדול ומשמעותי ממנה,והיא באמת עשתה לי המון טוב והרגשתי שאם הייתי טסה בלי זה,הטיול היה הרבה פחות שווה.. אבל הופעה של מקפליי מצידי באינדונזיה,העיקר שיהיה טוב!

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifאהבתי מאוד את הכותרת.

אני אישית מסכימה מאוד עם כל הדעות שלך, ולא מבינה למה בנות "תוקפות" ורבות איתך על הדעה הפרטית שלך. לכל אחת יש דעה משלה, אנחנו אינדיבידוליות אחרי הכל. כמו שכתבתי פה בהודעות הקודמות שלי, לפי דעתי מקפליי הפכו לבדיחה. הם מנסים לעשות הכל כדי להיתפרסם ולקבל את הכסף. אפילו אם זה אומר לחזור לאיילנד. מה שאני לא מבינה כי האלבום האחרון שלהם (R:A) מדהים, וזה באמת הראה היתפתחות רצינית במוזיקה שלהם (מבחינת ליריקה, סגנון מוזיקה וכו'..). העיניין של הכסף מאוד מפגר לפי דעתי. כלומר, 6 פאונד בכל חודש ?! מאיפה הם מצפים שאנחנו נוציא את הכסף ? אומנם יש המון אפקליפציות (לפי מה שאני הבנתי) למשלמים, אבל זה לפי דעתי מוגזם לקחת תשלום על האפקליפציות האלו כשבוודאי יום או יומיים לאחר שהם יפורסמו למשלמים, יפורסמו באתרי חינם לכולם. וגם, ומילא לשלם, אבל מחיר סמלי, כי 6 פאונד לפי דעתי זה המון. אני באמת מסכימה עם המשפט האחרון שלהם. ומקווה שהם יקבלו את ה"Wake Up Call" הזה מאוד בקרוב ..

למעלה