../images/Emo97.gifאת לא חייבת להסכים
אבל את צריכה לקבל את זה. תראי,כשהם יצאו לאוויר העולם המוסיקלי כלהקה הם היו תחת חסות איילנד ואז הם התחילו לעשות דברים שחלקם לא מקובלים עליהם כמו גרסאות כיסוי לשירים יתר על המידה,חוסר חופש ביטוי מוסיקלי וכל עניין הרינגטונים שלהם וכו'.הם החליטו שברגע שהחוזה שלהם יסתיים עם איילנד הם יעזבו והם פתחו לעצמם חברה שנקראת סופר רקורדס שם הם עשו מה בראש שלהם,הקליטו איזה שירים שהם רוצים ועשו מה שברצונם וראו את זה,בין אם זה בשירים,בלחנים,התכנים וזה שלא היו להם הרבה קליפים חדשים. עכשיו הם חזרו לאיילנד והם מקליטים שירי פופ שנויים במחלוקת עם אמנים שנויים במחלוקת.וכדי לשמוע מה הם עושים וקצת חדשות צריך לשלם כסף לאתר,שכולל עוד דברים ושקר כלשהו. העניין הוא שמפריע לי שאחרי שהם נלחמו לצאת מכל עניין המסחרה הם חוזרים לזה עם הזנב בין הרגליים,ושהם מתנהגים בצורה של תאוות בצע אחרי שהם הטיפו על כל עניין החירות היצירתית ומה שחשוב הוא האמנות.היום לא אכפת להם לאבד מעריצים וזה לא נראה בגלל חירות האמנות אלא כדי להרוויח כסף,כמובן. תראי,מקפליי כבר לא מה שהם היו פעם,אבל אני תמיד יאהב אותם לדעתי,ואם אזכה להיות בהופעה נוספת שלהם אני אהיה אדם מאוד מאושר,אבל מפריע לי כל עניין הפופוליזם,ושהם לא מחדשים את פני המוסיקה או את פני הז'אנר שלהם ועזבי,הכי מפריע לי שהם הולכים עם העדר ועושים מה שיתן להם כסף,כי עם כל הכבוד אני לא קונה שזה מה שהם רוצים לעשות עכשיו מבחינה יצירתית.