אז מי לא מתכוונת להירשם לסופרסיטי?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהאמת שדי הפרזתי

אבל היו מקרים בעבר. קוראים לזה מסחרה.הכסף יותר חשוב להם,דני אמר בעצמו שהם "מעדיפים לאבד כמה מעריצים בדך,אבל העיקר שהם יעשו מה שהם רוצים" זה 9 אם אני לא טועה,אבל בכ"מ,זה מטופש,ואני לא מאמינה שצריך לשלם כסף לשטות הזו,הם לא צריכים לעשות לנו טובה שכל עניין הסופר סיטי הזו,ורואים שהעניין זה הכסף ולא המעריצים.הם נראה לי מרגישים די מלכי העולם ויודעים שי שמעריצים שלא אכפת להם לשלם את הכסף הזה כי הם מאוהבים בהם עד מעל הראש.אם הם כאלו זה נראה לי נורא יהיר.

The Other NS

New member
../images/Emo224.gif

כששמעתי\קראתי את השורה הזו בפעם הראשונה (כי אני כבר לא זוכרת מה זה היה) באמת שהיתאכזבתי מהם, והדעה שלי באמת הייתה כמו שאת אמרת: "הם נראה לי מרגישים די מלכי העולם ויודעים שי שמעריצים שלא אכפת להם לשלם את הכסף הזה כי הם מאוהבים בהם עד מעל הראש." וזו עדיין הדה שלי היום. לפי דעתי להיתחבר למעריצים זה אומר לנגן את מה ש - אתה - אוהב ולתת להם לאהוב את זה גם, ולהיתחבר למוזיקה שלך. אני אישית לא אוהבת שירים בסגנון של ליידי גאגא וקשה ובקושי שומעת אותם כי אני מתחברת יותר לליריקה של המוזיקה,ובשירים החדשים שלהם הם כבר לא אומרים דברים חשובים, או דעות אמיתיות אלא "האם תהיי הפארטי גירל שלי." אני לא אומרת שהשיר עצמו גרוע כי אחרי כמה פעמים ששומעים אותו כבר מתמכרים. אבל רואים שזה לא הם ואני לא חושבת שהם נהנים מהעבודה שלהם כרע עם איילנד. אחרי הכל, הייתה סיבה לכך שהם עזבו את איילנד מלכתחילה.. העיניין של הכסף ממש לא עוזר להם להיתחבר למעריצים הנאמנים שלהם, להפך, הוא מרחיק אותם, לפי דעתי כמובן.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיכול להיות שהם רוצים שוב לעשות פופ

אבל אני לא קונה את זה. או שהם מנסים לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה או שהם ממוסחרים,מה שנראה לי יותר הגיוני. גם אני מסכימה.תראי,אני לא שמעתי מקפליי בצורה מאסיבית מסוף כיתה ח' ט' בערך,ואינ לא נראה לי אפסיק לשמוע אותם בכלל.כי אפילו שאני לא שומעת שיר שלה כל יום אני אוהבת את השירים שלהם ויצירות שהם עשו בעבר,מה שמפריע לי זה מה שנהיה הם כבני אדם שמייצגים רק תאוות בצע,לכן אני לא הולכת לתמוך בפעולות שלהם,ולא נעים לי לומר,שיכול להיות אפילו שאני אוריד את האלבום ולא אקנה אותו אם הוא יהיה טוב למרות שאני לא מאמינה בהורדת אלבומים של אמנים שאתה אוהב.אבל עם ההתנהגות והעריכם שלהם עכשיו קשה לי לתמוך בהם.

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo45.gifזה כ"כ עצוב אבל את צודקת.

כ"כ יורד לי מהם בגלל זה \:

McMonkeys

New member
חחחחח זה די מה שאחותי וחבר שלה אמרו

הם אמרו לי את צריכה לשלם בשביל להכנס לאתר שלהם?! -אמרו שמקבלים דברים חתומים שלהם אם צוברים נקודות או משהו כזה- אז הם אמרו לי את צריכה לשלם בשביל לקבל חתימה שלהם? למרות שממש הייתי רוצה אין מצב שההורים שלי ירשו לי/:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifרותם נראלי שפשוט סחטנו את זה מכל הצדדים

את כל פעם חוזרתוחוזרתוחוזרת שזה ממוסחר וכל זה אבל כסף לא גודל על העצים וצריך להרוויח אותו מאיפושהו. ואתר כזה - לא בונים רק מרצון, צריך קצת יותר. אז כן, גובים על זה כסף, גובים על כל העבודה כסף. החדשות הן בחינם לכולם ומי שהוא פיונר פשוט מקבל הטבות שונות- האתר פתוח לכולם. אני אומרת שוב, גם לך- מיצינו והבנו שמקפליי הם לא כמו פעם וחפרנו על זה במשך חודשים, אבל די, מה עכשיו יעזור להמשיך להתלונן שכל דבר שהם עושים הוא רע? לא נאה לכן, אתם לא חייבות לאהוב אותם או משו. אני באמת לא באה בקטע רע או של לתקוף אבל תנסי להבין גם את הצד השני שכל הזמן מדכאים אותו.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיש הבדל עצום

ואני באמת אומרת שעצום בין להיות ממוסחר ללהיות אמן. אבל בשני המקרים-אם האמן מצליח-הוא מרוויח כסף.אני בטוחה שמקפליי לא קיבצו נדבות בתקופת רדיואקטיב,הם הרוויחו יפה מאוד,הדיסק שלהם נקנה,האלבומים האחרים נקנים,באים להופעות שלהם,זה לא שהם הפסיקו להרוויח כסף. זו דעתי על האתר,ואת יודעת מה-אם הוא היה עולה פחות זה היה עוד לגיטימי מבחינתי,אבל המחיר שלו לדעתי גבוהה מידי ולא שווה. אני אמרתי לא פעם אחת! שאני לא מעריכה אותם ואוהבת אותם כאנשים ואמנים כאחד כמו פעם. אבל וואלה,אם את לא אוהבת את הדעות שלי-לגיטימי אבל זה לא מה שיניע אותי לדבוק בעמדותיי,אלא אם כן יהיה טיעון ממש משכנע. תראי,אני באמת מבינה,כי נגיד אמנים אחרים שאני אוהבת אז אני שומעת עלהם ביקורות רעות,אבל העניין הוא שהביקורות הרעות הללו הן לא מה שיגרום לי לאהוב אותן פחות או בכלל לא.את יודעת כמה אנשים צחקו עליי שאני שומעת מפליי?יתרה מזו-את יודעת כמה אנשים ירדו בחברתי על רד הוט במכוון כדי להרגיז אותי,ואת יודעת כמה ביקורות רעות הועברו עליהם ועל אלבומים שלמים שלהם בפורום שלהם? תראי אני מבינה שזה קצת מרגיז,אבל מה שחשוב הוא מה שאת חושבת לא מה שאני חושבת.ואם הדעות שלי מערערות אותך אז כנראה שיש טעם במה שאני אומרת.אבל אם אני פה בפורום ובאמת נמאס לכל הבנות פה לראות פלפל כשהן נכנסת וזה מעצבן אותם אני אפסיק להגיב,כי כנראה שאם אני לא מעריצה של מקפליי באש ובמים,ויש דברים שלהם שאני לא אוהבת-אני לא מעריצה בכלל. (וזה לא קשור למה שאת אמרת ספציפית,אל תיקחי אישי.זה מסקנות מדיונים חוזרים ושבים.)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifגמאני לא נופלת עלייך ספציפית

פשוט את הגבת והרבה תמכו בדעתך. מותר לך להביע את דעתך ולאפחד אין את הזכות להגיד לך שלא. פשוט תנסי להבין את מה שאני מתכווונת כי לא בדיוק נגעת במה שהתכוונתי. את צודקת שזה השתנה, ונהיה ממוסחר - אבל זה לא יעזור לנו להתלונן! אם כל פעם נגיד כמה שזה ככה, וכמה שזה ככה - תני לי דבר אחד שזה באמת מועיל לו. אנחנו פשוט צריכות להתמודד עם המצב הזה ואפחד לא מודד אותך בכמה את מעריצה את מקפליי, לא קיים מדד כזה. אפחד לא אמר שאם את לא אוהבת תקופה אחת אז זהו, את לא מעריצה פשוט לא קיים דבר כזה. בקשר לסופרסיטי, נכון המחיר אולי קצת גבוה, אבל זה גם כבר נמצא מחוץ לאזור שליטתנו ולא יעור לנו להתלונן, לפחות לא פה בפורום כי זה לא יועיל במיוחד. ובקשר לתגובות, גם אפחד לא אמר לך להפסיק להגיב פה! מה שאמרתי לתום זה משהו אחר כי היא באמת עולה לי על העצבים מסיבות כאלה ואחרות. בקיצור, חבל להפוך את הדיון הזה לריב מיותר.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני מביעה דעה

בין אם הדעה שלי היא שלילית או חיובית-היא לגיטימית כל עוד לא נעשית הוצאת דיבה. אז מה עדיף,שאשב בחיבוק ידיים או אתעלם?אותי זה מקומם,לכן אני מתקוממת. לא תמיד חייב לומר דברים בשביל לשנות את העולם,כי אני מאמינה שלמקפליי אין איש שיודע עברית ונכנס פה לפורום ומתרגם להם,אז להלל אותם גם לא עוזר. העניין הוא שהדברים האלו לא חייבים לעזור! הפורום פה בשביל הבעת דעות בין היתר,אני לא באה לשנות את הגישה של מקפליי מפה,אם הייתי רוצה לשנות אותה הייתי נרשמת לסופרסיטי ואומרת להם בטוויטר את דעתי,בין אם הם ייקחו אותה או לא,אני אדע שהמסר שלי הועבר. העניין הוא שפה בפורום אני מביעה דעה. אני ממש לא מנסה לריב או להפוך את הדיון לריב,ואני בטוחה שגם את.

אני היחידה שחושבת הסופרסיטי הזה דבילי ומטומטם

וזה לא עניין של כסף התמסחרות או לתת פרטים באינטרנט זה פשוטטט דבילי!!!!!!! מזה סימס עם מקפליי ?

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה

אפשר לחשוב מי הם שהם לוקחים כל כך הרבה כסף.. כאילו הרעיון מגניב ואהבתי שזאת דרך טובה למעריצים לתקשר איתם ולזכות בדברים והכל אבל אני לא אוהבת את כל עניין התשלום ואת הביג דיל שעשו מזה..נראה לי קצת מוזר, במיוחד עכשיו שהם רחוקים מלהיות ה"דבר הכי חם באנגליה" כמו לפני 4 שנים...

MayaPoynter

New member
האמת שנרשמתי,

ואני חושבת שזה שווה כל פאונד, אני מרגישה שלמרות שעשיתי את זה עד עכשיו, זו פגיעה בהם להוריד את השירים שלהם, ואחרי הכל הם מבטאים את עצמם דרך השירים אבל גם עושים זאת בכדי להרוויח כסף. באתר השש פאונד האלו גם מממנים את האלבום שגם ככה היה עולה יותר בחנויות, אבל ככה אנחנו עושים את זה בצורה חוקית וכמה שזה נשמע דפוק ומפגר אני חושבת שהסופר סיטי זה אחד הדברים הטובים שהם עשו, ואני גאה להיות חלק מזה. :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאני נרשמתי בתור פיונר

וכן אני ממש מתלהבת מזה ומהרעיון של הסופרסיטי. לדעתי זה אדיר שהקימו אתר שיש בו אפשרות לתקשר איתם ולהיות מחוברים לאולפני הקלטות , ולדעת את כל החדשות וזה די הגיוני שהדברים האלה גם עולים כסף. אני לא תוקפת אף אחת, לכל אחת יש את הזכויות והדעות שלה אבל זה נראה לי קצת מוגזם. כולנו הפנמנו וכולנו מצטערות על השינוי שקרה למקפליי ועל מה שנהיה מהם ומהמוסיקה שלהם . אפחד לא מכריח אותכן להמשיך לאהוב אותם, או להמשיך לשמוע אותם. פשוט תפסיקו להתלונן כל רבע שנייה.

קשר שכול פעם אתן באות לבנות שלא אוהבות את מקפ

לי ורבות איתן מדברות אליהן לא יפה כמו שהילדה מתחתיי רשמה רציני שיש פה כמה בנות שצריכות ללמוד לסתום תגורה שלהן . תרגעוווו כאילו אפשר לחשוב מה הורס לכם שהן מביעות דעה הפורום הזה נהיה חרא.

למעלה