אז מי לא מתכוונת להירשם לסופרסיטי?

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifרציני שאניי מצטערת וזה, אבל כל פעם יש לה

יציאות עוקצניות , וחללאס נשבר לא להגיב על זה.. ובקשר למקפללי וואלה כן אז טעיתי חשבתי החדשות עולה כסף .. קורה אני בנאדם . דבר שני אפפפעם אבל אפעעם לא אמרתי שזה לא אדיר ומגניב ! אתן יכולות לראות את זה למעלה גם.. אני פשוט קצת התאכזבתי שהם ככה התמסחרו , אז כן רציתי להגיד את זה מותר לי :) המוזיקה שלהם עדיין טובה, גם על זה לא אמרתי כלום..רק על מה שניהיה.. בקיצור סיימתי אם הנושא הזה..לא התכוונתי שיצא בלאגן או משהו פשוט אני בנאדם שלא מסוגל לשתוק לדברים כאלה מה שיש לי אני אומרת.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכולנו התאכזבנו ממה שנהיה מהם לאחרונה..

פשוט מה שאני אומרת שכל הזמן חופרים על זה, והבנו , והפנמנו ועכשיו נשאר לנו פשוט להתמודד, זה לא יעזור אם נתלונן כל הזמן. אני מאוד בעד הסופר הסיטי , גם אם זה עולה כסף- תחשבי על זה שזאת השקעה של המון עבודה בלבנות אתר כזה. אין לי כל כוונה לתקוף אותך או משו פשוט הקטע זה שכל הזמן מתלוננים וחוזרים על אותם דברים.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלמטבע יש שני צדדים

אני יכולה גם לומר לך אותו דבר שנמאס לי לשמוע ושחפרתם שכל מה שהם עושים זה כ"כ טוב ומגניב יאו מקפליי שולטייייייים.אבל אני לא עושה את זה,כי אני מכבדת את דעתך ודעת הבנות האחרות.חוץ מזה,ההודעה למעלה יותר רלוונטית לדעתי.

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאפעם לא זלזלתי בעבודה שלהם :)

אני יודעת שזאת השקעה אדירה ! אני אישית לאדעת לא מתחברת לזה בנתיים, אולי בגלל שלא ראיתי את זה .. או שאולי לא הכי הבנתי מזהD: אני יודעת שזה לא היה בקטע של לתקוף , אבל כן אותי אישית עצבן כמה מילים שאמרת שם למעלה. בקיצור סיימתי אם הנושא הזה באמת שאין לי כוח וזה סתם מיותר הריב הזהD:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאני לא מבינה מה הבעיה שלכן

כואב לכן לשלם 32 ש"ח לחודש, מה ? הם עבדו על האתר הזה שנתיים וזה באמת לא סתם אתר רגיל, זה אחד האתרים היפים מיןן הסתםםם הוא יעלה כסף וזה גם לא האתר הראשון שעולה כסף ובאלכן להפסיק לקטר כבר ? החדשות והכל לא עולה כסף . מה שעולה כסף זה כל הקטע של החדרים הווירטואלים וכל הדברים הבאמת מגניבים מה ניראלכן שהם יביאו כרטיסי הופעה או כניסות לסאונדצ'אקס בחינם ? תאמינו לי שה9$ האלה בשביל להוריד אלבום שלם בחינם שבועיים לפני שהוא יוצא משתלם הרבה יותר משלם אח"כ 70 ש''ח בשביל אותו אלבום בחנויות ואל תצאו עליי, אמרתי את הדעות שלי בדיוק כמו שאתן אמרתן. תודה.

../images/Emo248.gifקודם כל רות!

אני בעד XD דבר שני סטפי יודעת שאני צוחקת איתה. אל תצאי עליי

amitd134

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה זה?

הסתכלתי רק על סרטון ביוטיוב אבל לא מצאתי את האתר ומה זאת אומרת תייר ונצטרך לשלם?.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif>>

תייר זה אחד שנירשם בלי לשלם, ואזרח/פיוניר זה אחד שנירשם עם לשלם.XD יש הסבר ממש טוב על האתר בבלוג של המקפרוג'קט.D:

Shaniix3

New member
../images/Emo264.gif וואה וואה כמה אקשן XD

חח אל תתעצבנו עליי אני רק מנסה להוציא מהריבים שלכן משהו טוב, חח הבנו אז מקפליי השתנו,אני הבנתי את זה ממזמן שככה זה יהיה ולא ציפיתי ליותר, הרי זה ברור שדאגי ודני הארי וטום הם לא אותם הילדים התמימים והחמודים בני ה-17 עם הסרטונים המפגרים וכל זה (; סופר סיטי אנלא מתכוונת להרשם, למרות שמקפליי השקיעו הרבה באתר סורי אבל הכסף של ההורים שלי לא צומח להם מהכפות רגליים (; וחוצמזה אני יחד עם תגובה של מישהי פה למעלה, זה ממש מפגר כמו סימס באתר חח ובקשר להשתנות שלהם בסגנון מוזיקה,בנתיים הם איכזבו וזה אבל נחכה לראות את הדיסק החדש שיצא ונקווה לטוב מקסימום לא נאהב ונתאכזב,עד החתונה זה יעבור D: וחס וחלילה (חס וסלט ירקות עם טונה במיוחד בשבילך סטפי~לא להתייחס חח) אל תקחו את זה בקטע שאני מזלזלת בזה שאמרתי שעד החתונה זה יעבור,פשוט עשינו יותר מידי עניין מזה..זו סך הכל להקה, נכון גדלנו עלייה וזה,אבל מה נעשה נבכה על מר גורלנו? אי אפשר לשנות את זה זה ההחלטה של הבנים וזהו :)

למעלה