אז מי לא מתכוונת להירשם לסופרסיטי?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאני לא אמרתי לאפחד לסתום את הפה

ושכל אחד תגיד את הדעה שלה- אבל פשוט שיפסיקו להתלונן כל רגע. הבנו, הפנמנו, לא צריך לחזור על זה 100 פעם ונהיה פה כל כך חרא, מוזמנת לעזוב לא מזיז לי קצה האוזן.

../images/Emo248.gif../images/Emo27.gifבנות../images/Emo37.gif

כל אחת מוזמנת להביע את דעתה. ואף אחד אבל אף אחד! לא אמור לעזוב בגלל שהוא מרגיש לא בנוח להביע את דעתו. להפך.תביעו את דעתכם בכיף. רק תום .. שאת אומרת שהפורום נהיה חרא זה קצת פוגע בי כי אני המנהלת יש כאן רמיזה עבה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifשני אין לך מה להעלב ממנה

ותום את מוזמנת לעזוב בכיף D:

../images/Emo248.gifלא נעלבתי ממנה , נעלבתי

מאיך שכולכן נכנסות אחת בשניה. זה לא מכבד אף אחת ממכן וזה נראה מגעיל כבר

רות את מוזמנת לסתום את הגורה שלך ושני

אני רואה כמה שאת מתעמצת בטירוףףף ואת כל פעם מנסה מלא אבל זה לא שנהיית חרא זה השינוי של מקפלי שגרם למלא ריבים

../images/Emo248.gifOMG למה נראלך?!

כיאלו אני שעה מוציאה תנשמה שלי ומה? לא לקלל! בטח לא מפגרת ובטחבטח לא לסתום אף ג'ורה. כי אין לך זכות לסתום לאף אחד את ה"ג'ורה" שלו. בסדר? א נ י - מ ד ב ר ת - ע ב ר י ת ואני מקווה שהבנתם שכאן לא מקללים. ובטח ובטח בגלל שרות לא עשתה לך כלום. ככה ששני ההודעות שלך נמחקות ברגע זה.

וואי סורי לא ראיתי את ההודעה שלך!! תרגיעי

ועלאק לא עשתה כלום ... אני לא דיברתי עליה בכלל דיברתי בכללי והיא התנפלה עליי.. את יודעת מה סליחה שהידרדתי לרמה שלה.

../images/Emo248.gifאוקי אז ככה

זה לא קורה מה שאת עושה! מובן?לא מדברים בזלזול כזה ובטח לא אומרים לי תרגיעי. לא כי אני המנהלת אלא כי אני נותנת לך כבוד ואת תחזירי לי גם. מובן לך.? תפסיקי לדבר בשפה כזאת ורות לא התכוונה בסדר?די.!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifדבר ראשון לא מקטרים ולא מתלוננים כל שניה.

אומרים את הדעות .. וואלה כן איכזבו ממהם שנהיה מהם לאחרונה , אז כן יוצא להעיר הערות .. [ואני כבר שומעת אותם כמה שנים טובות ,אז כן מותר לי להתאכזב ממה שניהיה פה..] כמו שאת מגיבה שאת אוהבת , יכולים להגיב שלא .. וואלה לא מבינה מה הקטע עכשיו , ככל מפריע לך , לא נגיב פה יותר . אני אפעם לא אמרתי שזה גרוע , זה באמת אדיר , אבל כן הקטע של הכסף דיי מטומטם שלראות אותם או לשמוע חדשות עליהם אני צריכה לשלם על זה, זה נראה כאילו הם מחפשים איך להרוויח על המעריצים ..

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifתרגעי ומהר , תפסיקי להתעצבן על כולם

באמת רק בגלל אנשים כמוך ממש מגעיל להיות פה בפורום. אז מתוקה מי שצריכה לסתום פה זאת את.

../images/Emo248.gifהלווווווווווווווווווווו .

עוד פעם אחת מישהי מקללת\מדברת לא יפה במה שנראה בעיניי לא יפה אני לא יודעת מה אני עושה לה. מה נהיה ממכן ? כל אחת רבה עם השנייה? זה כולה פאקינג מקפליי. נכון , בנתיים מאכזבים! אבל הפיונרים קיבלו להורדה חינם איזשהו שיר חדש. ואני מצאתי אותו ביוטיוב (אני לא פיונרית) והשיר מדהים אוקי? יש מללא גיטרות וזה נראה מבטיח. אני מציעה לבנות לחכות קצת מאשר לקטר שהם השתנו. כי יש עוד אלבום שלם שאנחנו מחכות לו. סופרסיטי או לא סופרסיטי או התמסחרות .. הם עדיין מקפליי והם להקה של מוסיקה וקובעים לפי המוסיקה לא לפי מה עושים מסביב. זאת דעתי.אבל אם אני אומרת שבאמת צריך לחכות אף אחת לא צריך לצאת על אף אחת בגלל שהיא הציעה לכן להפסיק לקטר ולחכות.ובטח שלא להגיד שלא נותנים לכן להביע את דעתכן כאן בפורום. תדעו לכם שכל המריבות האלה פוגעות בי אישית. אתן מראות שאתן שמות עליי פס אבל מזה גדול כולכן יודעות את החוקים טוב מאד וחלק מהם זה גם לא לנבל את הפה ולדבר בעוקצנות ובגועל נפש ופוגעות בי אישית כי אני באמת משקיעה את הנשמה שלי בפורום ובאמת שמעטות וממש מעטות מכאן עוזרות לי פה ושם אבל אף אחת גם ככה לא מיודע מה מעריכה את מה שאני עושה כי אני עסוקה רצח בדיוק כמו כולכן גם לי יש מבחנים שיעורים ועיסוקים משלי. אז מספיק שרובכן כאן לא תורמות כלום , זה גם לא נותן לכן את הזכות להתלונן ולעשות בלאגן. יובל ההודעה הזאת לא הייתה מופנית אלייך ספציפית אלא לכולם! בבקשה קחו לתשומת ליבכן כי באמת .. זה עושה לי רע כל המצב הזה.

Adimenzer

New member
אני אומנם חדשה פה ולא מבינה כלום בתפוז...

אבל אם את צריכה עזרה במשהו את מוזמנת לבקש, כי תמיד יש לי זמן פנוי :) כל מה שאת צריכה (אם את צריכה משהו( את מוזמנת לבקש! כולם אומרים שהשיר פשוט מדהים, וגם אני ראיתי שיש אותו ביוטיוב, אבל אני לא אשמע אותו עד שהוא יצא באופן רשמי לכולם או עד שאני ארשם לסופרסיטי... פשוט כי זה לא בסדר לדעתי שמעריצים משלמים כל כך הרבה כסף על זה ואחרים שומעים את זה בחינם... אבל זאת רק הדעה שלי D:

למעלה