שאלות...

zivonn13

New member
שריפת ניילונים

הי סמדר כמובן שניתן לטפל בזה. יש המון המון פסקי דין שמדברים על הנושאים הללו, מטרד לרבים. הנזק אותו את מתארת הוא גם עבירה פלילית וגם עילה לתביעה בנזיקין אשמח לעזור זיו און,עו"ד www.zivonn.co.il

zivonn13

New member
התמחות

הי קארין כדאי לך להיכנס לאתר בתי המשפט ולמשרד המשפטים ולהתחיל לזוז כי ההתמחות לשופטים נסגרת. בזמנו, פניתי לפרקליטות והם מאוד עזרו לי. המון המון בהצלחה זיו און,עו"ד www.zivonn.co.il

avital82

New member
התמחות

ראשית ,תודה על המענה שנית, נכנסתי לאתר וב"הצעות עבודה" לא היו משרות מתאימות. יש דרך נוספת ? שוב תודה, קארין

zivonn13

New member
התמחות

תכנסי לאתר של קודקס ואל תתביישי, מחר בבוקר להתקשר לפרקליטות

Galmud01

New member
אם מדובר בסכום רציני, מן הראוי שתפני לעו"ד

כדי שיבטיח את מלוא זכויותיך בהסכם, וידאג לבטחונות מתאימים.. הרי למבקש ההלוואה אינטרס הפוך משלך - לקבל הלוואה זולה (ללא מתן בטחונות והתחייבויות אחרות).

כאשר משקיעים סכום גדול

חובה לפנות לעורך דין אשר ינסח ביחד עם עורך דין הצד השני הסכם השקעה מהי התמורה מהם תנאי ההשקעה ומהם הבטחונות מצגי החברה בה את משקיעה וכדומה

תתקשרי לחברת האשראי ותכחישי את העסקה

ויחזירו לך את הכסף..........................הרבה לא יודעים אך זה ממש מעולה

קצת בעיה

כי כבר התקשרתי לבטל ונאמר לי שזה בלתי אפשרי וגם יש חתימה שלי אז איך פתאום אגיד שלא ביצעתי עיסקה?

אסביר: את אומרת הכחשת עיסקה.

למרות שיש חתימה שלך אם לא קיבלת שירות או מוצר בזמן הראוי לאחר ששילמת יש לך זכות להצהיר על הכחשת עיסקה. זה בדוק.

caroline barina

New member
תביעה בבית דין לעבודה

שלום, אני ממלאה כרגע טפסים להגשת תביעה נגד מעסיקים שלא מוכנים לשלם על העבודה שנתתי להם.. איפה אני מכניסה את עניין הפיצויים בגין עוגמת נפש והוצאות משפט למיניהן? בנוסף, את המשכורת שהייתי צריכה לקבל אני כותבת בתור מה שהייתי צריכה או שאני אמורה להוסיף לזה אחוזים מסויימים מפאת הלנת שכרי? ולסיום, מה נחשבים להוצאות משפטיות? הם ימי עבודה שהפסדתי? הוצאות תחבורה? מה עוד? המון תודות...

יום כף

New member
תביעת מעביד באמצעות עו"ד

אני נעזרתי בעו"ד שהגיש תביעה נגד המעסיק שלי. עו"ד חבל על הזמן עשה את העבודה בדיוק כמו שציפיתי ממנו. פגישת היכרות הבהרת דברים בינינו. לבסוף כשזכיתי בתביעה מול המעביד שלי קיבל את מה שסוכם בינינו......ונפרדנו כידידים. הכל כמו שסוכם מראשץ

caroline barina

New member
אני שמחה מאד שזה הסתדר לך

אבל אני לא נעזרת בעו'ד ואין לי צורך בו.. לכן אני שואלת כאן...

zivonn13

New member
תביעה בביה"ד לעבודה

הי מומלץ להכין את כתב התביעה לפי סדר מסויים, כרונולוגי. ז"א מתי התחלת לעבוד, תפקיד, כמה זמן עבדת וכו'... (לא יותר מ-2 פסקאות) את העניין של הפיצויים בגין עוגמת נפש יש לרשום בסוף כתב התביעה בנוסף לפיצויים בגין הוצאות. לעניין המשכורת, יש להוסיף פיצויי הלנת שכר. ניתן למצוא באינטרנט תוכנה מאוד פשוטה שמחשבת פיצוי הלנת שכר. לעניין הוצאות משפטיות: כל מה שהוצאת מכיסך, לעניין התביעה והפיטורים, זה נחשב הוצאות משפטיות. לזה יש להוסיף את האגרה שתשלמי ביום הגשת כתב התביעה. המון המון הצלחה זיו www.zivonn.co.il

caroline barina

New member
אוקיי.. ואת כל זה אני כותבת בשני העמודים

שצריך להגיש להם? (קיבלתי אותם מההסתדרות..) או שאת זה צריך לכתוב לנתבעים במכתב רשום? כי כתבתי להם מכתב שמפרט את כל הסיפור ומה שקרה בינינו.. ובסופו את מה שמגיע לי..

תלת חי

New member
התמחות

שלום רב, אני בפתחה של שנת הלימודים השנייה שלי במשפטים מורחב וכלכלה משני והאמת שיש לי לבטים רבים בנוגע להתמחות. ראשית אציין כי התחום שמושך אותי הוא פלילי בכלל ופלילי כלכלי (צווארון לבן) בפרט. השאלות שלי מתחלקות למס' קטגוריות: 1. ציבורי או פרטי- עד כמה שידוע לי הראיונות לתחום הפרטי נעשים לפני הציבורי. כמו כן ראיתי תגובה בה נאמר שהתחום הפרטי (במשרדים המובילים) הוא עדיף. יחד עם זאת, ידוע לי שהתחום הציבורי הוא מאוד רחב וישנם תחומי התמחות רבים (בהמ"ש השונים, משרדים ממשלתיים, בנגוריה, פרליטות ועוד..). למרות שראיתי הודעות שונות בנושא, הייתי רוצה לחדד עד כמה התחום הציבורי נחשב לעומת המשרדים המובילים בתחום הפרטי. כמו כן, הייתי רוצה לדעת מה החלוקה הפנימית מבחינת יוקרה בתחום הציבורי (שהבנתי כי הוא עצום) ומה דרכי הגשת ההתמודדות במקומות השונים. 2. שאלתי השנייה היא בנוגע לתחום המועדף עלי. עד כמה שידוע לי מעטים המשרדים שמקדישים מחלקות לנושא הצווארון הלבן. יחד עם זאת, שאלתי היא האם כדאי ללכת למשרדים שעוסקים בתחום הפלילי (שלרוב מדובר במשרדים קטנים יותר) או שמא עדיף לי לפנות למשרדים הגדולים ולקוות שאצליח לנתב את דרכי לתחום דרך המשרד עצמו. 3. שאלה אחרונה היא בנוגע לפנייה עצמה. האם לשלוח קורות חיים לכל המשרדים שאני רוצה או שכדאי לציין מה התחום שבו ארצה לעסוק. חוץ מזה אשמח לקבל כל טיפ שנוגע בהרכבת קורות החיים. הרבה שאלות אך אודה על כל מענה, תודה רבה!!!

Galmud01

New member
עו"ד שמתמחה בעבודה מול צה"ל - יש דבר כזה ?

שלום לכולם, ברצוני לברר האם קיימים עורכי דין שמתמחים בעבודה מול גורמי צה"ל (לעניין סוגיית דחיית שירות וכו') ? אם כן אשמח להמלצות. לא מדובר בניסיון לתבוע את צה"ל ומשרד הביטחון (בזה עוסקים יותר מדי עורכי דין), אלא דרוש עו"ד שיכיר את הדין, שיכיר את המערכת הצבאית ושיהיה בעל ניסיון בעבודה מול גורמי צה"ל השונים. * זאת פנייתי השניה בניסיון לקבל תגובה לאחר שההודעה הראשונה נמחקה מסיבה לא ברורה (מנהלי הפורום, אשמח אם תסבירו מה לא כשורה בהודעתי..) בתודה מראש לעונים, חג שמח !

משרד הפנים

אזרח ישראל מתחבר עם תיירת שאין לה אזרחות ישראלית. השניים חותמים על הסכם ממון שמקבל תוקף של פסק דין, אבל הם לא מתחתנים ברבנות, אלא ההסכם היחיד שיש ביניהם הוא הסכם ממקון שקיבל תוקף של פסק דין. כל זה נעשה בתקופה שבה היא תיירת (בשבוע האחרון). לאחר שנגרמת לה אשרת הכניסה כתיירת בישראל, האם משרד הפנים יכול לסלק אותה או שבגלל שהסכם ממון תקף שורר בינה לבין האזרח הישראל אז משרד הפנים לא יוכל לסלק אותה ?

מוסיק1

New member
שלום רב אולי עו"ד יוכל לעזור לי בעצה

שלום רב , השאלה שלי היא קצת מוכבת סליחה על המלל הארוך יש לי סבתא בת 90 שהתאלמנה לפני כחצי שנה השתיים כתבו צוואה לפני מותו של הסבא הצוואה אומרת כך שברגע שאחד מבני הזוג הולך לעולמו הוא מוריש את חלקו לבן זוג הנשאר בחיים אחריו ואחרי מות שתהם הדירה מתחלקת בין שתי ילדים כיום סבתא שלי מוצהרת כחולת אלצהיימר וקיים מכתב מרופא גיריאטר אבל הכול זאת דודה שלי רוצה להשתלת על הכול והיא לקחה את סבתא לעו"ד והחתימה אותה על ייפוי כוח , וחתמה איתה חוזה אולי אני לא מתבטאת נכון שסבתא שלי נותנת לדודה שלי את הדירה מתנה אחרי מותה יש לציין נותנת לה מתנה ולא צו ירושה או צוואה מה עושים במקרה זה כי כידוע לי מתנה זה דבר שלא ניתן לבטל או לשנות העם זה נכון ומה עושים במקרה שיש לסבתא מחלה ואכן עשתה כך תודה רבה לכם מראש

למעלה