שרשור שאלות

../images/Emo35.gif שרשור שאלות ../images/Emo35.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

(כי לא ראיתי אחד פתוח. אם לא שמתי לב, מחילה) אני צריכה טובה, דיי גדולה כשאני חושבת על זה. ואם יש לכם את האפשרות לעזור לי, זה באמת יחסוך לי המון. המון טרחה וגם המון כסף כשאני חושבת על זה... ב-7.11 אני טסה לפולין. תהיתי לעצמי איך הולך להיות שם באותה תקופה, ולפי מה שהמורה אומרת - הולך להיות גשום, גשום גשום. וקר נורא. הביאו לנו רשימת ציוד - מה נצטרך לקחת איתנו במזוודה לפולין. בין הדברים - מגפיים/נעליים טובות ועמידות בגשם, בגדים טרמיים, מעיל טוב עם כובע גדול שמכסה הרבה מהראש כדי שהגשם לא יהיה לנו על הפנים וכו'... המורה אמרה שלדעתה, באמת לא כדאי לקנות כלום לטיסה הזאת, כי זה סתם בזבוז כסף והיו דברים שלא בהכרח נשמש בהם אח"כ (האקלים של ישראל ושל פולין מאוד שונה, ויכול להיות שחלק מהבגדים מהבגדים שנקנה - במידה ונקנה - בכלל לא ישמשו אותנו כאן בארץ). עדיף כמה שיותר לשאול דברים מאחרים וללוות מאשר לקנות. היא לא רוצה שנבזבז כסף על הדברים האלו, ודיי בצדק. בסוכות יש מפגש, ואני כמובן אהיה נוכחת בו (אלא אם כן אבא ואמא יהיו הורמונליים, אבל לכו תדעו). רציתי לשאול אתכם - יש סיכוי שאפשר לשאול ממישהו מכם דברים שיוכלו לשמש אותי טוב במסע, ואני אוכל לקחת את זה מכם ביום המפגש? (אני יודעת שזאת קצת היסחבות, ובכל זאת...) אני באמת לא רוצה לקנות כלום. אני כמובן אבדוק מה יש לי בבית, אבל מה שבבירור אני יודעת שחסר לי זה... נעליים טובות (אני מידה 40) ומעיל טוב. מבטיחה להחזיר את הכל ולשמור על הדברים מכל משמר. אם יש כאן אנשים שהיו בפולין בתקופה הקרה ויש להם טיפים בשבילי, אני ממש אשמח לשמוע. זה נשמע כמו איזו בקשה לתרומה, אבל זה בהחלט יתרום לי המון. אני אפילו אעשה לעצמי רשימה ממי לקחתי מה כדי שאדע למי להחזיר, ואסע לתל אביב ואפגש איתכם שם כדי להחזיר לכם אחרי שאחזור לארץ. אני אסתכל על עוד דברים ברשימת ציוד והבדוק מה אני עוד צריכה, אבל הביגוד וההנעלה יותר קריטיים לי. אז באווירת יום כיפור, סליחה על הבקשה הגדולה אבל אני באמת מאוד אעריך את זה!

Blue Emptiness

New member
אני לא יודעת אם זה יתאים לך אבל

אביא לך למדוד את המגפי גשם שלי. מה שכן, תצטרכי לנעול איתם גרביים עבות (הפרוותיות האלה נניח), אפילו שתי זוגות, כי זה לא מחמם בשיט, ואני גרה על הר, תאמיני לי...
מעיל טוב אין לי וגם אם כן הוא היה ענק עליך

דווקא מעיל גדול זה ממש טוב ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

במידה והוא גם ארוך. זה יכסה את החצאית והבגדים וכך לא ארטב מהגשם. אני אראה קצת כמו איזו אמא טליבן במסע לפולין אבל... במילא כולם חוזרים מכוערים משם
(מתכסים עם איזה שלושת אלפים צעיפים, וכובעים, ומחממי אוזניים ו... היי, מחממי אוזניים אין לי באמת. יש לך מרווה?)

Blue Emptiness

New member
הבעיה שאין לי מעיל שמתאים לגשם~

יש לי רק מעילים כאלה לקור יותר, הם לא מבדים של מעילי גשם XD ויש לי מחממי אוזניים, אני אביא לך~! את תאהבי אותם :) )נראה לי ראית אותם כשהיית אצלי, לא? גם הבאתי ואתם לסטודיו)

Bedussey

New member
חבל שאני בצרפת:S ../images/Emo222.gif

יש לי כמה בגדים טרמיים וכל השטיות האלה, בכל אופן, בהצלחה עם זה:) כשאני הייתי בפולין, היה יחסית לא קר, ז"א היה שלג רק יום אחד>.< אבל הייתי במרץ כזה אני חושבת... בכל אופן בתור נעליים לקחתי את המרטינס, וגם קניתי שם זוג מרטינס, וזה היה לא רע בכלל (בתוספת 2 זוגות גרביים).

Bedussey

New member
ובגלל ששמת את השאלה שלך יחד עם הכותרת ...

יש לי שאלה של קשורה, מה זה היפסטר? היום הגעתי לבית הספר בלבוש שכולל חצאית, פפיון גדול בשיער, והנעליים האדומות בעלי הפפיון מאיביי, וחוץ מהעובדה שכל מיני בנות ביקשו לצלם אותי (
) שזה מטריד לכשעצמו, אחת שאלה אותי אם אני היפסטרית וכששאלתי אותה מה זה קיבלתי את התשובה:"זה החנונים האלה שמתלבשים כמו במאה הקודמת" . כמובן שהתשובה הזו לא סיפקה אותי אז הלכתי לעשות מחקר קטן בגוגל, אבל חשבתי שהכי נכון יהיה לשאול מישהו מכם, כי בכל זאת מדובר פה באופנה שסולדת ממיינסטרים, אז..מה זה בעצם היפסטר?

יואווווו זה קרה לי גם מלא לאחרונה! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני מדריכה בנות בכיתה ז' אצלנו. כמה בנות ניגשו אליי ואמרו לי "תגידי, את היפסטרית?" ולא הבנתי מה זה. "נו, כל העגילים שלך. הלבוש המיוחד. היפסטרים נו...." ואני לא יודעת מה זה אומר, ואם זאת מחמאה, העלבה ומאיפה בכלל המילה הזאת באה ומה כולם משתמשים בה פתאום. בדיוק באותה סיטואציה. מבולבלת ממש!

NyaPrawr

New member
וואו, מדהים איך משתנה ההגדרה של זה @__@

גיגול מהיר של ׳היפסטר׳ שנה שעברה הוביל אותי למאמר בוושינגטון פוסט על למה ההיפסטרים מעצבנים, לhipsters have to pee, ולbeing a dickhead is cool ביוטיוב. אז ההגדרה שלי לזה הייתה הנודניקים האלו שרוכבים על אופני כביש, לובשים בגדים שנראים כמו הריפוד של סבתא שלי, משקפים בלי מספר, מוקסינים, ומעריכים יותר מדי את אמריקן אפירל. מהסוג שאפשר למצוא בלוק בוק. וזה לא דבר רע בהכרח, תלוי בהקשר. מבחינתי זה לא עלבון של ממש אלא חצי חצי- משהו כמו ״אתה כל כך מנסה להיות מקורי שזה כבר לא מקורי״. חברים שלי משתמשים בזה בתור עלבון, אבל מתי שאומרים לי ״ניצן את היפסטרית״ אני לא יודעת אם להתייחס לזה בתור דבר טוב או רע, כי זה עבר כל כך הרבה שינויי משמעות. סביר להניח שלחצי מהפורום אפשר לקרוא היפסטרים. (אבל אף פעם לא שמעתי על ההגדרה של זה כמו שהציגו אותך לך או לגבי. מוזר)

Blue Emptiness

New member
../images/Emo45.gif

אני חשובת שמה שאמרו לגבי ומריה זה מאנשםי שסתם אורמים את זה, כמ ושיגידו לגבי שהיא פרחה

סתם תופסים טרמפ על המילה ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

עוד מילה חדשה ללקסיקון, אז הם מחפשים הזדמנויות לנצל את המילה הזאת בהקשרים הכי לא קשורים.

Bedussey

New member
נראה ככה. ../images/Emo222.gif

כנראה שאף אחד לא יודע מה ההגדרה אבל זורקים את המילה כרצונם, בכל מקרה, פעם ראשונה שאני שומעת את המילה הזו. וכששאלתי את חברה שלי היום היא אמרה לי שזה האלה שמתלבשים וינטאג' (סלון ברלין וכל זה)...

היפסטרים אומרים גם על "גיק שיק" ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

(מתן, זה לא בא להעליב אותך או משהו, כן? אתה יודע שאני אוהבת אותך
) אבל אותו דבר אפשר גם לומר על אנשים מהפורום כאן שהם סוג של "משקפים את זה. תמיר, מתן. כל התספורות הא-סמטריות, חצי גלח, משקפי גיקים. אנשים שמודעים אופנתית... באמת שמתי לב לאחרונה שטרנד הגלח והגיק תופס תאוצה. מעניין מה הכינוי של זה בעולם האופנה. נראה לי גם שזה תלת הכותרת "היפסטרים"

Fanty S

New member
מתן הוא היחיד בפורום שאפשר להגיד עליו

שהוא נראה כמו היפסטר
וזו לא תהיה טעות (מבחינת מראה, לא אופי). (לדעתי, כן?).

מרמותק

New member
בטח שאני קורא,

רציתי להגיד שההגדרה להיפסטר השתנתה כל כך ממה שאני רואה פה ושנראה כאילו היא עכשיו מחליפה את הפריק, וכמו שאמרתן אין ממש מה להעלב אם כי אני לא מזהה את עצמי עם מה שנראה לי כהיפסטרי בכלל.

למעלה