שרשור שאלות

ZombifiedArbok

New member
בודיליין איבדו שליטה. T: [../images/Emo18.gifחפירה]

הזמנתי מהם בעבר אבל הם עשו המון שינויים [דביליים] מאז, אבל אנסה לעזור. אני לא יודעת אם התכוונת לשים קישור ישיר למשהו, אבל אם כן, זה לא עבד. בכל מקרה, אפשר ואפילו מומלץ להסתכל על מידות נעליים יפניות כמידות בס"מ [נניח, אם את מידה 39, כף הרגל שלך *אמורה* להיות באורך של 24.5 ס"מ פחות או יותר, ובמידות יפניות זה מידה 245]. זה אומר שכדאי לך למדוד את אורך כף הרגל שלך מקצה לקצה. לא הזמנתי נעליים מבודיליין מעולם, אבל שמעתי שמידות הנעליים משתנות מעט בכל דגם אז זה תלוי גם במה את מחפשת. מבחינת משלוח, פה יש בעיה. כבר אין להם משלוח קבוע של $20 אז מחיר המשלוח מאוד תלוי במשקל החבילה, ואם את קונה נעליים, יש מצב שזה יצא קצת יקר. לכל פריט באתר מצוין גם משקל בגרמים [זוג נעליים מסויים שראיתי שוקל 520-616 גרם, לצורך הדוגמא]; את יכולה לבדוק את מחיר המשלוח באתר הזה: http://www.post.japanpost.jp/cgi-charge/index.php?lang=_en - סמני את סוג המשלוח כחבילה ["parcel"], את משקל הפריט שאת רוצה, את מקום היציאה של המשלוח סמני כטוקיו ואת היעד לישראל. ככל שידוע לי, משלוח דרך הים הוא הכי זול אבל לוקח הכי הרבה זמן [עד חודש], וEMS הוא הכי יקר [הוא גם מועד לפורענות - מכס] ולוקח הכי פחות זמן [עד שבעה ימי עבודה, אך בדרך כלל פחות]. זה סיפור הרבה פחות מסובך ממה שזה נשמע; רק שלדעתי כדאי לבדוק את הענין טוב טוב כדי שתדעי כמה יעלה הכל, כדי שלא תיהיה לך הפתעה לא נעימה עם התשלום. :X אני לא יודעת אם סיבכתי אותך, אבל אני מקווה שלא. D':

innocence

New member
../images/Emo45.gif

כמו שאמרתי בפורום השני, מידות הנעליים משתנות מדגם לדגם ויש כאלו גדולות יותר ויש כאלו שדווקא נאמנות למה שכתוב.

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif באמת תחסכי

הסתובבתי לפני כמה חודשים בשבדיה באמצע השלג עם פריטים מאוד בסיסיים שיש לכל אחת טייצים וגרביוני הם חובה חותלות תמתחי עם מעל הברך (זה יראה כמו גרביי ירך כאלה מאוד עבות) וצעיפים כל השאר לבוש חורפי רגיל, ולא לשכוח מעיל טוב לא צריך לעוף על בגדים טרמיים וכאלה, אם יש לך אז זה אחלה והכל אבל אפשר גם בלי

Wolf woman

New member
../images/Emo45.gif

אנשים באירופה לא מסתובבים כל הזמן עם חליפות ובגדים תרמיים, וזה לא כי הם רגילים לאקלים, זה בגלל שהם יכולים גם להתלבש נורמלי בלי שיהיה קר. אלא אם כן יש תוכניות לקמפינג באושוויץ, אין סיבה להתעטף מעבר להרבה שכבות של בגדים רגילים.

l i o r a n g e

New member
מתנדבת להביא לך שני זוגות של מחממי אזניים

אחד יותר רציני למחנות וכאלה ואחד ממש חמוד ושמח לטיולים בערים :)

MeshiNS

New member
../images/Emo207.gif אם כבר מדברים על פולין...

בזמן האחרון יצא לי לחשוב על העניין של הצבע שיער... אני בעקרון רוצה לצבוע בפולין לשחור (של מאניק פאניק שיחזיק לשבועיים) אבל השאלה היא איך זה ידהה לי מהשיער.. אני כמעט בטוחה שזה לא ידהה לאפור כי יש לי את הכחול כבר הרבה זמן וגם כשעשיתי פס כחול וצבעתי לאדום הפס חזר להיות כחול אחרי שהאדום דהה... עכשיו אני די בהתלבטויות עם עצמי אם באמת באלי לצבוע לשחור...כי לא באלי לשים עוד אפילו טיפת חמצן על השיער שלי (חוץ מהשורשים כמובן) אז אני מתלבטת (כי אני לא יודעת איך השחור ידהה) אם לבוא לפולין עם כחול או לא=\ בנוסף יש לי כבר שורשים באורך 3-4 ס"מ בערך... ואני כבר מתה להבהיר אותם כי זה מציק בעין ואפילו אנשים מעירים לי, אבל אמא שלי לא מוכנה לקחת אותי לחמצן כי דודה שלי (שהיא ספרית- יותר נכון מעצבת תסרוקות) אמרה לה שזה יכול לעשות לי קרחות ובנוסף אמא שלי אומרת שאם אני טסה לפולין למה לי לחמצן אם אני צובעת לשחור. אבל די נמאס לי אני לא אוהבת לראות שורשים =\ אני לא הולכת לעשות שורשים לבד ואני לא בוטחת כל כך מהר בספרים בנוגע לחמצון.... אוף מה לעשות?:( FML

joyiasista

New member
דעתי

אני חושבת שאין שום קשר בין צבע השיער שלך לכך שאת נוסעת לפולין. יש אנשים שיחשבו שזה "לא הולם" ואני חושבת שדווקא להסתיר משהו שהוא חלק ממך סותר בצורה צורמת את מה שכל אדם היה צריך ללמוד מהנושא הכאוב של השואה (= זה פשע לאמוד ולשפוט בני אדם לפי מאפיינים חיצוניים שלהם). השיער הכחול שלך יביא כבוד לכל מי שיש לו צבע שונה בשיער, או בעיניים או על העור. <3

joyiasista

New member
נכוןV או ש...

תתני לחברה שתחמצן לך, או שאם יש לך רק קצת כסף תקני חומרים ואפילו אני יכולה לעזור. לחמצן לבד זה לא כזה סיפור, עדיף להתחיל לבד עם אחוזים נמוכים כדי לא לעשות נזק לשיער; מערבבים לפי ההוראות, מורחים כמו צבע, מחכים הרבה פחות זמן, וזהו. וגם - לדעתי, השורשים, בעיקר בגלל שהם שחורים, מאוד יפים. זה לא נורא אם תישארי איתם קצת.

MeshiNS

New member
השארתי אותם מספיק XD

4 חודשים זה כבר יותר מידי :S יש מצב בסוף אני באמת אעשה את זה לבד עם חברה או משו :(

MeshiNS

New member
בעקרון...

יש לי בנדוד שעבר קורס ספרות והוא יודע ממש טוב את השטויות האלה לצערי הא עבר לירושליים ולא יכול לעשות לי=\ אבל אני רוצה שהוא אולי לפחות ידריך אותי מה לעשות ואיך ...

Fanty S

New member
למה לצבוע?

אני לא חושבת שכחול בשיער זה לא מכבד את המעמד. זה לא צבע צועק כמו ורוד או ירוק מרקר. כשהייתי בפולין היה לי חצי מהשיער ורוד (החצי השני טבעי, שזה שחור). לא חשבתי על זה בכלל. אבל זה כמובן פחות בולט מכל השיער.

MeshiNS

New member
../images/Emo45.gif

זהו הכחול שלי הוא דיי כהה הוא לא זוהר או משו אז זה נראה לי סביר להסתובב עם זה...

למעלה