שרשור שאלות

אורי נה

New member
אם את נוסעת בתקופה הזו

(נובמבר-דצמבר-ינואר) הריני מודיעה לך חגיגית, שהדבר היחיד בגוף שלך שיראו זה העיניים. וגם את זה בקושי. כך שגם אם באחד הבקרים יצוצו לך נקודות צבעוניות בכל הפנים, אף אחד לא יראה את זה(;

אורי נה

New member
וכדי להבהיר את הנקודה שלי

בתמונה זו בחורה, צבע השיער שלה הוא שחור, הקצוות של השיער שלה היו בצבע טורקיז (אם אני זוכרת נכון) צבע העור שלה הוא בהיר, מבנה הגוף שלה רזה. מהתמונה הזו את יכולה להסיק רק על צבע העור שלה, וככה נראינו כל פולין(; קאפיש?[=

MeshiNS

New member
חחחחחח XDDDDD

אני נוסעת בסוף אוקטובר אני מאמינה שיהיה קור סביל... אני ממש מקווה שאני לא אגיע למצב שאני אראע כמו אסקימוסית שהלכה לתפוס דג מתחת לקרח.

אורי נה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סוף אוקטובר נשמע לי סביר.. תבדקי בערך מה הטמפ' הצפויות אני נסעתי בתחילת דצמבר

Aussie Girl

New member
פולין

לא יכולה לעזור עם הבגדים כי אני לא בארץ אבל כשאני טסתי לפולין זה היה בדיוק באותה התקופה (סוף אוגוסט תחילת נובמבר) אז אנסה לתת כמה טיפים. קודם כל לא תמיד קר, במיוחד ביום כשהשמש בחוץ. אז אני ממליצה מאוד לקחת בחשבון איפה תהיו. אם המזג אוויר הולך להיות עם שמש בחוץ וכנראה שתחזרו למלון לפני לילה, אל תשימי בגדים חמים מידי. זו טעות שאני עשיתי ואז נסחפי כל היום עם מה שהצלחתי להוריד מעצמי בתיק ובידיים וזה היה לא נוח וסיימתי עם כאב גב להמשך הטיול. אז קחי איתך גם כמה בגדים שהם לא סופר-חמים לימים בהם תסתובבו בעיר למשל. כשהולכים הרבה יותר חם ואם בגדים חמים מידי תזיעי ובסופו של דבר יהיה לך קר יותר. מה גם שבעיר יש פחות רוח. באותה במידה שימי בגדים חמים ו\או תצטיידי במעיל חם כשאתם הולכים למקומות פתוחים כמו המחנות כי זה הכל פתוח, יש פחות מכסה והרבה יותר קר. אם יש לך עדשות מגע, תקחי! אני באתי לקנות וממש התחרטתי שלא קניתי כי או שהיו לי טיפות על המשקפיים ולא ראיתי כלום או שהמשקפיים התכסו באדים ואז גם לא ראיתי כלום. אם אין לך עדשות, לכי על סט אחד של עדשות חודשיות ובקבוקון שטיפה אחד ואת מסודרת. כמובן שאפשר להסתדר גם עם משקפיים אבל הרבה פחות נוח אם את יכולה להרשות לעצמך עדשות. מטריה - חובה. אני לקחתי מעיל של חברה שהיה חם ויחסית ארוך. בארץ קשה למצוא מעילים שמתאימים לאקלים חורפי וגם אין באמת צורך אז מעיל זה באמת משהו שאם את יכולה - תקחי מחברה. המעילים שמוכרים בחנויות מטיילים לטיפוס הרים וכאלה חמים מאוד אז אם את מכירה מישהו שעשה טיול כזה, רוב הסיכויים שיהיה להם מעיל טוב וחם. גופיות וגרביונים שבטח יש לך בבית גם ככה לשים מתחת לבגדים לימים הקרים ובלילה. שימי גם זוג גרביים ספייר בתיק למקרה שיכנסו מים לנעל או שסתם יהיה לך קר מידי ברגליים.

מפתחSOL

New member
מחפשת מגפי ויניל מגניבות

משהו יחסית סולידי אבל עם עקב .. הבעיה היא שהכל יקר... אם מישהי יכולה להמליץ לי על חנויות לא יקרות גם אונליין מחול אני אשמח.. תודה לעונים

חנתולה

New member
אם

אם את יודעת להתמקח לכי לתחנה המרכזית בת"א.. תמצאי משהו שאת אוהבת, יגידו לך שזה עולה 1000 שקל ותקני אותו ב300 :) בהצלחה בחיפושים.

למעלה