שרשור שאלות

Fanty S

New member
אתה מהמעטים שמותר להם לשמוע :)

דבר איתי מתי שבא לך, דארלינג! מצידי אפשר גם להפגש בחופש *-* (אמג לא היה לי חופש כבר נצח!)

Fanty S

New member
יש לי הרגשה שממש תאהבי חלק בו

יש שם אלמנט שמזכיר לי אותך :)

Fanty S

New member
דברי איתי כשתהי בפייס\מסן :)

עכשיו חזרתי הביתה אז יש לי חיים :)

הם אומרים את זה אבל מעצבן ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

עם פ' ו-ס' צורמניות כאלה. "מה את היפפפפפסססטרית?" כאילו יש להם פלטה בשיניים.

Fanty S

New member
היפסטרים

אוהבים את כל מה שאף אחד לא אוהב, וסולדים ממה שנמצא במיינסטרים. אם משהו שהם אהבו הופך למיינסטרים אז הם דואגים שכולם ידעו שהם אהבו את זה קודם (משם הקץ' פרייז "i liked X before it was cool") וכנראה יזנחו אותו. הם אוהבים שטויות לא מוכרות בשיט ומתלהבים מדברים כמו "עאלק בגדי וינטג'", משקפיים גדולים בלי מספר וצעיפי בד. יש להם עקרונות בשקל שהם שמעו אצל מישהו אחר והחליטו לאמץ. ככה סתם בתור אופנה - לדעתי הם נראים לא רע. אני חושבת שמשקפיים בתור פריט אופנה זה מגניב לגמרי. יש לי שני זוגות בלי מספר כבר הרבה זמן, סתם כי אני חושבת שזה יפה. משקפי ראיה הם כבר מזמן לא נטו כדי לשפר ראיה אלא מעוצבים (ע"ע גבי ואלינה), אין סיבה שרק אנשים שלא רואים טוב יהנו מזה
גם חלק מהמוזיקה שלהם לא רעה. הבעיה היחידה איתם היא האופי הפלצני שלהם. אבל להראות כמוהם זה ממש לא עלבון לדעתי. הם נראים טוב.

../images/Emo45.gif לגבי השורה האחרונה שלך - ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

היפסטרים נתפסים לרוב כאליטיסטים סנוביים. אני חושבת שהיפסטרים כמו שיש עכשיו, הם אליטיסטיים סנוביים לא כי הם באמת כאלה - אלא הם מנסים להכנס ל-"פוזה" של ההיפסטר ("אני מגניב") זה תקף גם לגבי האינדי רוק. לא חסר.

Blue Emptiness

New member
../images/Emo45.gif אני אוהבת את המראה שלהם

זה מדליק לדעתי! אבל באמת זה מן טרנד חדש כזה של סנוביזם, וזה מה שמפריע לי.

Bedussey

New member
אז מה בעצם ההבדל בין ../images/Emo222.gif

היפסטר לאופנה אלנטרנטיבית? ז"א בסופו של דבר שניהם זה סוג של אנטי מיינסטרים

Bedussey

New member
><

הם בעצם כמו קורבן אופנה אלטרנטיבית? כאילו, כמו שיש קורבן אופנת מיינסטרים שהולך רק עם מה שבאופנה, היפסטר זה כאילו אחד שבעצם הולך רק עם מה שלא?

תוכן, תפוז ../images/Emo69.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אוף, שונאת לכתוב מנייד! בכל אופן, חזרתי בזה הרגע מירושלים. הייתי עם חברות במסעדה לחגוג גיוס ויומולדת של 3 חברות טובות שלי. כביכול, הקוד לבוש היה אמור להיות ורוד - אז... שאני לא אלבש ורוד?!
התלבשתי נורא ורוד ונורא צבעוני, והספקתי לצלם רק עכשיו אחרי שחזרתי שפוכה מהבית
בכל אופן, לפני שהגענו למסעדה, הלכתי עם אחת הבנות לטופטן במרכז העיר. חבורה של בנות שבאו מצפת לסיור סליחות ביקשו ממני להצטלם איתן "אני רוצה גם להצטלם איתה! אני רוצה גם! רגע, עכשיו היא לבד". הייתי ממש בשוק, לא ידעתי איך לקחת את זה. שאלתי אותן לכבוד מה המאורע, ושזה ממש מחמיא לי, והן היו מקסימות. "את לבושה ממש מגניב... לא יודעת, את מגניבה". איזו מבוכה, יואו. הרגשתי כמו באיזה סרט קולג'ים. נכון תמיד יש את הסצנה הזאת של התיכון? שתמיד יש את הבחורה הזאת שנכנסת לבית הספר, היא פותחת את הדלת, מן הילה כזאת קורנת סביבה, היא מתהלכת באלגנטיות, מנפנפת שיער וכולם בוהים בה? טוב, לא נפנפתי את השיער, וברור שידעתי שיסתכלו עליי. עם כ"כ הרבה צבעים, בירושלים, אין מצב שזה לא יקרה. אבל הרגשתי מבטים הולכים יחד איתי, וכל צעד שעשיתי קיבלתי מבטים. אפילו גרמתי למישהו היום ליפול מהאופניים. התהלכתי לתומי, ואיזה רוכב אופניים נסע נסע נסע, הסתובב והסתכל עליי, ובום נתקע במשהו ונפל. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות
איזה יום הזוי. מוזר לקלוט את זה.

Bedussey

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo222.gif

אני חושבת שיש בזה משהו נחמד ואפילו מחמיא כשיש אנשים שמתלהבים מכך שהתלבשת באופן שהוא קצת בלתי רגיל, קצת 'לא כמו כולם'... והקטע עם רוכב האופניים, הייתי מתה מצחוק אחרי זה בטח

המשך-זקוקה לעזרתכן (בודיליין)

מישהי הזמינה פעם מהאתר? הלכתי בו לגמרי לאיבוד-אני לא מוצאת טבלת מידות,אני לא מבינה כמה עולה משלוח(אני חושבת שהם נותנים כמה אופציות) וכו'... אודה מאד אם תאירו את עיני (אני מעוניינת בנעליים תחת השם לוליטה) והלינק- http://www.bodyline.co.jp/bodyline/showAll.asp?type=lolita

המממ אנסה לעזור

אני כבר לא זוכרת אם יש שם טבלת מידות (המרה) לגבי המידות- מידות של נעלים ביפן הן לפי ס"מ, ומידה 40-41 זה 260 +- (הכי טוב למדוד את עצמך.. אני עשיתי את זה חחח אבל בסוף הנעלים שהזמנתי גדולות עלי) האמת שהזמנתי לפני שנה ככה... כשהכל היה פחות יקר. המשלוח עלה לי 20$. בהצלחה!

למעלה