שרשור שאלות

נוגה23

New member
בבקשההה- רוצה פרטים על אריאל

מי שיודע\ת לתת לי פרטים על אריאל (בן הזוג של לימור) אני ממש אודה לו! ראיתי את הראיון איתו שצילמו בתפוז והוא פשוט בחור מתוק. אני מודה מראש למי שייתן פרטים קצת...

נוגה23

New member
לא מספיק טוב לי.. זה נראה לי לא שלו

אני אשמח למשהו כמו כתובת למכתבים או טלפון.. חוצמיזה מישהו יודע אם הוא פנוי?

הילה05

New member
סליחה? כאילו עונים לך. לפחות תגידי

תודה. דבר ראשון זה שלו. זה המייל שלו כפי שפורסם גם באתר דוסילנד. ולמה שזה לא יהיה אתר שלו? תלמדי קודם להגיד תודה לפחות.

ab6

New member
תהיה עונה שלישית? אם כן תתנו.. כנסו

אם תהיה עונה שלישית תתנו לאוהד וישאל להשתתף שוב איך אהבתי אותם הם היו כאלה טובים ומתאימים כל משימה טאטע היה איתם! הם יהיו בפורום מתישהוא?

TEENAGER1

New member
ההודעות לא נעלמו לשום מקום.

הן שורשרו, כלומר שויכו למקום המתאים להן. אנא הקפידו לשרשר.

זה לא להקפיד

זה למצוא אם הייתי רואה את השירשורים הייתי משרשרת בהם, יש גם קצת עצלנות לחפש אני מודה אבל בכל זאת...

shir08

New member
השיר שעובד שר על עזריאלי

מי יודע איך קוראים לשיר שעובד שר על המגדל של עזריאלי?ומי המבצע? תודה..

cha200005

New member
יייייייייייייייייייייייש לי שאלה../images/Emo35.gif

יכולים לראות שוב את הראיון עם ג'ניה ואם כן תשלחו לי את הקישור שלו....??

TEENAGER1

New member
לכל השואלים על האירוח! ../images/Emo124.gif

קצת סבלנות לא תזיק
קישור יעלה בימים הקרובים לארכיון האירוחים בתפוז, ויתווסף לטאגליינס בפורום. אל דאגה.

L i l l i t h

New member
לכל מי ששאל על השיר של עובד

השיר שעובד שר בין המגדלים של עזריאלי (אמנם קצת בשינוי מילים, אבל עדיין- ביצוע מצוין
), הוא: Bizarre Love Triangle. במקור, השיר הוא של New Order, אבל החידוש המוכר שלו הוא של להקת Frente!. בכל מקרה, בסוף הדרך, הם השמיעו את הביצוע של ניו אורדר. אחלה שיר. לעובד יש טעם במוזיקה. תהנו!

הילה05

New member
אולי אני טועה, אבל נראה לי שבפרק

עובד שר בצורה שקטה כמו הביצוע של Frente . הגרסא היותר צעקנית ורועשת של השיר היא של new order. בכל אופן, הוא שר ממש יפה

הד0וש

New member
בבקשה זה חשוב כנסו!!

איך קוראים לשיר שעובד החמוד שר ביום האחרון לגמר במשימה שהיו צריכים לעבור בין מגדלי עזריאלי? אם מישהו יודע בבקשה תגידו לי..

למעלה