לכי חפשי אותה את בשרשורים האלה.. לא אני
R RiKi היחידה New member 18/8/05 #136 לא נראלי../images/Emo3.gif גם כשהעונה ה-1' נגמרה הפורום לא ניסגר כי כמה ותיקים(וגמאני) החזקנו אותו עד תחילת העונה ה-2' *מקווה שגם הפעם זה יהיה ככה*
לא נראלי../images/Emo3.gif גם כשהעונה ה-1' נגמרה הפורום לא ניסגר כי כמה ותיקים(וגמאני) החזקנו אותו עד תחילת העונה ה-2' *מקווה שגם הפעם זה יהיה ככה*
ה ה ו ד י ש New member 18/8/05 #137 גם אני מקווה... אני לא רוצה שהוא ייסגר...אבל תהיה עונה שלישית נכון?
N noooga New member 18/8/05 #148 ../images/Emo45.gif אבל כמו שכבר שמתי לב.. אנשים אומרים שהם ישארו אחרי סוף העונה ובסוף הם נושרים..
M mayan174 New member 18/8/05 #156 גמאני, אני מכורה רצינית כולם יודעים שכשאני בפורום, אסור לאף אחד לגעת במחשב...
א אורה דניאלי New member 18/8/05 #153 האם אמילי היא בוכרית היי רציתי לדעת אם אמילי אם בוכרית שמאואלוב אם כן מישהו יגידי לבבקשה תשובה אני ישמח מאוד בייי לאימייל שלי [email protected]
האם אמילי היא בוכרית היי רציתי לדעת אם אמילי אם בוכרית שמאואלוב אם כן מישהו יגידי לבבקשה תשובה אני ישמח מאוד בייי לאימייל שלי [email protected]
A ahron 100 New member 19/8/05 #161 מה??? היא באמת בוכרית??? זה לא ייתכן... יכול להיות שבעלה הוא בוכרי...
M mishehi31 New member 19/8/05 #159 שאלה חשובה ביותתרר! תגידוו איך אני יכולה לראות את האירוח של ג'ניה ועובד אחרי שהם ניצחוו... זה ממש חשובב בקשה תענו לייי
שאלה חשובה ביותתרר! תגידוו איך אני יכולה לראות את האירוח של ג'ניה ועובד אחרי שהם ניצחוו... זה ממש חשובב בקשה תענו לייי