שרשור שאלות

הד0וש

New member
השיר שעובד שר?? לא ראיתי את ההודעה

את יכולה אולי לכתוב לי את שם השיר?? בבקשהההה

Rachel1987

New member
היייי..יש לי 2 שאלות---->

1- עובד וג'ניה זכו במיליון ש"ח או חצי מיליון ש"ח ...?כי התערבתי עם חברים שלי שהם זכו במיליון משמע כל אחד קיבל חצי מיליון פחות קצת(בגלל המכרזים שהיו) אבל חברים שלי אומרים שהם זכו בחצי מילון ש"ח משמע רבע מיליון כל אחד כי חצי מיליון הם תרמו בגלל המכרזים..!מי צודק??? הם באמת תרמו חצי מיליון ש"ח?!!?לא נשמע הגיוני.. :/ 2- מישהו יודע אם יש כתובת שפאשר לשלוח מכתבים לג'ניה דרכה??? תודה לכולם!!

הד0וש

New member
עוד וז'ניה באמת תרמו 500 אלף ש"ח

כי הם השתמשו בהם במכרזים.. ולא נראה לי שיש כתובת שאפשר לשלוח לעובד וז'ניה מכתבים.. הלוואי שהיה!

lirean2

New member
טוב!

לשאלה השנייה אין לי תשובה אבל בראשונה החברים שלך צדקו כי הם תרמוכלומר בזבזו במהלך המשחק חצי מליון ש"ח ולכן קיבלו רק חצי מליון החצי השני נתרם לאיזשהו מקום ושניהם יקבלו כל אחד רבע מליון ש"ח

Rachel1987

New member
או מייייייייי גדדדדדדדדדדד!!!!!!

פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק!!חחחחחחחחחחחחחחח אני חייבת להם מאה שקל עכשיו!!!!איזה קקה!חחחח שיטטטטטט....לא האמנתי שבאמת יתנו להם לבזבז חצי מהכסף..זה לא פייר ..חחחח ועוד הייתי כל כך בטוחה בעצמי!!! יצאתי אחושרמוטה מפגרת .. חח טוב נו... ובאסה שאין לג'ניה איזה כתובת שאפשר לשלוח לה מכתב:( ממש רציתי..

shakshuka6

New member
הם קיבלו מיליון אחד לשניהם אבל

חצי מיליון לתרומות, ועוד מיסים וכדו'...בקיצור כל אחד מהם קיבל 190 אלף ש"ח. שזה גם מכובד מאוד.

yellow T

New member
שאלה../images/Emo35.gif

איפה ניתן לצפות בפרק הסיום? או אם יש שידור חוזר?

shakshuka6

New member
אולי יהיה שידור חוזר...בכל מקרה יש

אותו בלהלה לנד... רק צריך שיהיה אימיול כמובן...

logis

New member
מישהו יודע אולי אם...

האם יש פרק סיכום של העונה? בשנה שעברה היה פרק סיכום, יהיה כזה גם השנה?

למעלה