בעונה השניה של סוף הדרך 17 פרקים - כולל 2 פרקי אודשנים, פרק לקט ופרק סיכום עונה. הפרק הראשון שודר ב-24 באפריל (פרק אודישנים). הפרק הראשון של המירוץ עצמו שודר ב-8 במאי.
היה אירוח של ג'ניה ועובד?? כי היה כתוב בפורום שאחרי התוכנית יהי אירוח של המנצחים.. ואני לא מצליחה למצוא את זה.. אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שיביא לח קישור בקשהה זה חשוב..!!!
שעובד שר במשימה שהיו צריכים לעבור בין מגדלי עזריאלי... אבל לא ראיתי את מה שהיא כתבה.. אתם יכולים בקשה בקשה לרשום לי את שם השיר ואת מי שמבצע אותו במקור?? בבקשהההה!!!
אמרת לי שרשמו פה את השם של השיר שעובד שר במשימה שהיו צריכים לעבור בין מגדלי עזריאלי אבל לא ראיתי את ההודעה שכתבו את שם השיר.. תוכלי בקשה לרשום לי את שם השיר?? אני מתחננתתתת
אני פספסתי את האירוח של הזוג המנצח ואמרו לי בכלל שרק ז'ניה הייתה בסוף, יש מצב שאני אוכל לראות את האירוח הזה שוב בתפוז? או שאולי הוא יגיע לפורום יחד עם שאר האירוחים של משתתפי סוף הדרך?
לשאלה הראשונה שלי (תודה) אבל יש לי עוד אחת: אתם זוכרים שהיה איזה קטע באחד הפרקים, של עובד וז'ניה במכונית ואז ז'ניה אמרה לעובד משו ועובד אמר לה:"אל תקללי, אותי לא מקללים חמודה" אז מה קרה שם? לא ראיתי את זה בפרק...