שאלות...

judithlaw

New member
עו"ד במקרקעין

אני מכירה אחד בפתח תקוה. תתקשרי אלי ואתן לך המס' שלו. יהודית 03-6916499

יניב bb

New member
הסגרה לצרפת

שלום לכולם אנחנו כבר אובדי עצות ומחפשים תשובות מכיוונים נוספים לפני 9 שנים נתפשו בכליהם של אשתי וחברתה סמים בעצירת ביניים בצרפת הן נעצרו שם ושוחררו בתנאים מגבילים מאחר שהיו צעירות מאוד בנות 20 נלחצו וברחו לישראל על מנת להסדיר את כל העניין דרך המדינה שלהם לפני כתשע שנים כשהגיעו לארץ סיפרו במשטרה את הסיפור במלואו במשטרה בחרו לשחררן בטענה שאין כנגדן צו הסגרה ואו ביקוש כל שהוא כיום אשתי וחברתה הקימו משפחות בישראל ולא ידעו שמתנהל משהו כנגדם אישתי וחברתה נעצרו לאחרונה בגין הסגרה לצרפת לאחר שלפניי 6 שנים נשפטו שלא בפנייהן ונתונות היום במעצר בית ובהליכי הסגרה לצרפת ויש לנו שאלות למבינים בלבד 1. האם מדינת ישראל הייתה חייבת לעדכן אותן עוד באותה התקופה לפניי שמונה שנים שמתנהל כנגדן משא ומתן בגין הליך הסגרה? 2. האם היום כשהן אמהות לילדים קיימת אופציה להסגרה ללא התחשבות בניתוק מהילדים ? 3.קיים חוק הדדיות באמנה בין מדינות האם הוא מתממש עם צרפת והיכן זה משחק לטובתן? בטח יהיו לנו עוד שאלות אבל להיום נודה לכולם על תשובות עניניות שיוכלו לעזור לנו תודה

derver

New member
האם הקלטת שיחה יכולה לשמש כעדות בבית המשפט

לענינים מקומיים בנושא חניה , הקלטתי שיכה עם בכיר ברשות החניה שבגינה המשפט ( לא משהו כ"כ חשוב) , האם זה מותר ? כי משהו אמר לי שעוד אני עלול להיתבע וזה בטח שלא ארצה תודה מראש

zulu2010

New member
איך מורידים את

רשות השידור מהגב שלנו אנחנו משלמים והעורכי דין שלהם לא מפסיקים לשלוח לנו מכתבים ואיומים מה עושים מה עושים?

טבריה23

New member
בעיה עם בעל הבית

שלום, אני שוכר דירת צימר, זו קבוצה של מספר דירות והשליטה על דוד המים היא של בעל הבית באופן עקבי אין לאף אחד מהדיירים מים חמים כמעט ויש פעמים שאין בכלל. בעל הבית אומר באופן מפורש שהוא לא יעשה שום פעולה לשינוי המצב מכיוון שהוא לא רוצה לבזבז חשמל על הדוד. בחוזה לא כתובה שום הגבלה שנוגעת לכמות המים החמים המוקצית ולא שום דבר בנוגע למים (כלול).. מה ניתן לעשות? בנוסף, בחוזה מצויין שעלי למצוא שוכר אחר במידה ואני מעוניין לעזוב את הדירה, האם במצב כזה שבו בעל הבית מתעלם מהחוזה אני מחוייב לפעול על פי החוזה? בעל הבית גם מחזיק בצ'קים לחודשים הבאים, מה ניתן לעשות במידה והוא לא מחזיר אותם? תודה מראש

ofiry1981

New member
תלונה על מאבטח רכבת

שלום לכולם, ביציאה מהרכבת עברתי בפתח הכניסה כדי לקצר את דרכי. המאבטח ביקש ממני לא לעבור משם ובכל זאת יצאתי משם. בתגובה המאבטח רץ אחרי ומשך אותי בכוח חזרה לתוך המתחם תוך כדי שהוא אומר שלא יזרקו עליו זין. האם המאבטח חרג מתחום סמכותו?

שאלה לי מעניינת

תארו לעצמכם מצב: אישה בהריון, הצהירה בפני ביטוח לאומי כי אינה מקבלת הכנסה, יולדת כמקובל ויושבת בבית. האם זכאית אותה אישה לקצבת לידה (על חופשת לידה 3 חודשים)? ואני לא מדברת על "דמי לידה" מה שמקבלים בכל מקרה... אשמח לקבל תשובה בהקדם בבקשה

nirpel

New member
שאלה

יש לי פרגולה במרפסת ביתי, השכן מתחתי דורש שאתקין מרזב בפרגולה בגלל שהטל יורד לו על הריצפה ועל חלונות ביתו.האם החוק מחייב אותי לשים מרזב או שזה משהו שאני יכול להחליט אם לשים או לא? תודה מראש על התשובות (מעוניין לדעת מה החוק היבש אומר)

snow81

New member
רישום זכויות מקרקעין ברכישת דירה

ערב טוב, זקוקה לעזרתכם, אני לפני חתימה על עסקה לרכישת דירת יד 2. הדירה הנה חלק מבניין חדש יחסית על קרקע של המנהל. הבעיה- בעבר, טרם הבניה, היתה הקרקע בבעלות 2 משפחות (נניח 1 ו- 2), משפחה מספר 1 ביצעה עסקת קומבינציה במזומן, משפחה מס' 2 ביצעה עסקת קומבינציה רגילה במסגרתה בנה הקבלן את הדירות ואת חלקן נתן בתמורה לקרקע בחזרה למשפחה מספר 2. משום שהקבלן בעסקה עם משפחה מספר 1 לא שילם מס רכישה (נמצא בהליכים משפטיים) לא אושר רישום הבית כבית משותף. אי לכך, בבואי לרכוש דירה (אחת מתוך 4) ממשפחה מס' 2, אין לי יכולת להירשם כבעלת זכויות בנכס. בנכס עדיין יהיו רשומים בני המשפחה מספר 2 על פי החלקים שלהם ומבלי שיצויין למי יש איזו דירה, ואני אוכל רק לרשום הערת אזהרה על זכותו של המוכר (אחד מבני משפחה מספר 2). חוזה המכר יכלול כמובן את כל המידע לגבי הדירה הספציפית לרבות תשריט (והסכם הקומבינציה הרלוונטי עם משפחה 2), אולם לא ברור לי אם יש די בכך- והאם הערת האזהרה חזקה מספיק בכדי להגן על הזכות שלי ולהבטיח רישומה לכשיאושר רישום הבית כבית משותף. בנוסף, ארצה לדעת האם לדעתם מי מכם ייתכן והדבר ימנע ממני לקיחת משכנתא בגין הדירה. אודה לתשובתכם המהירה...

לגור עם החברה

אין הסכם בדבר אי כניסה להריון, במידה ואינך רוצה ילדים, עליך לנקוט באמצעי זהירות (ודי לחכימא ברמיזא) יכול להיות שבבוא הזמן תרצה כן לעשות ילדים, ויכול אף להיות שהתנהגותך תפורש כאילו הינך מעוניין בכך. לפיכך יכול ואולי צודקים אילו שאומרים שמגורים עם חברתך אינם מומלצים !!! האמור הינו הבעת דיעה ואינו מהווה יעוץ משפטי מחייב !!

judithlaw

New member
הסכם זוגיות

תוכל לערוך הסכם חיים משותפים/ידועים בציבור ולנהל חיים יפים יחד אבל דע כי אם היא רוצה ילד היא לא תוותר. במקרה והיא תיכנס להריון, הילד צריך לאכול ולך יש חובה לשלם מזונות גם אם הוא נולד בניגוד לרצונך/תוכניותיך. אין שום הסכם שימנע ממנה להיכנס להריון ואם מישהו יכתוב כזה הרי פג תוקף במקרה והיא הרה/יולדת. בהצלחה יהודית שמיר, עו"ד

למעלה