פינת השאלה הקטנה

• פותח הנושא nngr
  • פורסם בתאריך

boringvered

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפיתוח תמונות על קנבס?...

מישהי עשתה את זה פעם? אני די מתלהבת מהרעיון של להפוך צילום או קולאז' שלי לתמונה גדולה בסלון ועוד על קנבס.... מעין טאצ' אישי, אבל בלי יותר מידי התעסקות... השאלה אם זה באמת יוצא יפה? מישהי יודעת? ורד

יוצא מדהים../images/Emo45.gif

אחותי עשתה הרבה תמונות כאלה את יכולה אח"כ גם להשתמש במשחת עיצוב וליצור מסגרת יפה יש הרבה רעיונות בחנויות לאומנות בהצלחה

1טלינה

New member
מסכימה. יוצא מעולה הצבעים חיים

עשינו תמונה בהגדלה על קנבס למשפחה, כמתנת חג - מרשים מאוד. אנחנו כמובן השתמשנו לצורך העניין באתר אינטרנטי...

יש כמה אתרים

אני יודעת על אחד שנקרא picpong אבל חפשי וודאי תמצאי עוד עם אפשרויות שונות ומחירים שונים. גם ברוב חנויות הצילום יש את השירות הזה היום.

../images/Emo41.gif לי יצא מדהים!

עשיתי לאישי היקר תמונה כזו ליומולדת 30. תמונה של הקטנטונת, בגוונים של חום מפעם, עם מסגרת. יצא יופי... מיד עשינו עוד אחד לסבא-סבתא.

גוליגל

New member
../images/Emo26.gif דרושה המלצה גיאוגרפית ../images/Emo36.gif

אנחנו רוצים לצאת לנופש בקיץ, רצוי לחופו הצפוני של הים התיכון (בתוך הארץ). למישהי יש המלצות? המלצות-נגד? חשבנו על אזור חוף דור (נחשולים) אבל לחברים שלנו זה יותר מדי קל"ב
, הם צריכים נסיעה ארוכה, רצוי על כביש 6, כדי להכנס לאווירה של חופש
אנחנו מחפשים מקום נחמד, לא ג'קוזים וכאלה יען כי עם הילדים אנו (ילד בן שלוש פר משפחה). שיהיה אסתטי, מקלחת נקיה, ריחות לא מעופשים (כבר היינו בסרט כזה). אם יש שני חדרים (כלומר סלון וחדר, למשל, כך שהילדים יהיו בנפרד) - מה טוב. אבל לא חובה. מה זה בשבילנו שבוע בלי סקס עם זעקות
אודה לכל מי שיהיה לה מה להגיד בנושא

העדשים

New member
משהו דומה אבל שונה - מקום לשתי

משפחות עם ילדים-חברים במושב כחל (ליד צומת עמיעד). היינו די מזמן אבל אני מאמינה שעוד יש להם את הדירה הזאת: דירת 3 חדרים, שני זוגיים עם כורסה נפתחת למיטה ועוד חדר עם 3 מיטות וכורסה כנ"ל. השוס הגדול הוא שבכל חדר יש מקלחת ושירותים כך שזה להיות ביחד אבל עם 100%פרטיות, הילידים מאושרים לישון יחד אבל אין מעבר בין יחידות שונות וזה גם ליד ההורים. הכניסה נפרדת עם חניה ליד הבית, דשא עם נדנדת ספסל ונוף מדהים. יש מטבח מאובזר וכשהיינו שם בדיוק בניו דק עם ג'קוזי גדול אבל מאחורי הבית ולא קרוב-מסוכן. אין הרבה מה לעשות במושב אבל הוא יושב במיקום נהדר עם גישה של 20 דקות לכנרת (בלי החום המעיק) וכרמיאל, חצי שעה מקרית שמונה ו-40 דקות מהגולן. אאל"ט קוראים לה רחל פור - אם תהיי מעוניינת ולא תמצאי אני אולי יכולה להשיג לך טלפון דרך השכנים שלהם. במושב יש גם עוד יחידות שונות כולל מלונית קטנה עם בריכה, נוף וגן שעשועים שמגישים גם ארוחות בוקר שוות.

גוליגל

New member
תודה. זה נשמע נחמד -

אבל אנחנו מחפשים מקום על שפת הים התיכון (איפה האייקונים של הקיץ, דרך אגב?) אולי יש לך רעיונות נוספים, עדשית יקרה?

T noki

New member
היינו לפני שנתיים במושב אילה

פלוס מינוס באיזור חוף דור/זכרון, ממש קרוב לים. היה נחמד מאד.

T noki

New member
ענת צודקת - "עין אילה"

(התפספסה לי מילה). אני ממש לא זוכרת איפה התאכסנו כי זה היה מזמן, אבל יש שם המון חדרי אירוח מסוגים וגדלים שונים. היום לא היינו שוכרים את החדר הספציפי כי הוא קטן מדי. אז היינו 2 הורים+תינוק בן שנה ו-10 חודשים, ישנו כולנו בחדר בודד, היום אנחנו משפחה של 4 נפשות וזה לא מתאים.

אכזיב!!

מאוד אוהבת את החוף - שווה לברר (אני הייתי לפני שנים, היום יש את הקלאב מד המשופץ, וגם יש צימרים/בונגלוס בכל חור וקיבוץ...). דווקא יכולתי להמליץ על נחשולים (היינו לפני שנתיים בצימרים שלהם, וכל קיץ אנחנו נוסעים כמה וכמה פעמים בשבתות לחוף דור) - מקסים, מאוורר ואוירת חופש אמיתית.

היינו בבצת בצימרים מאד נחמדים

עם מדשאה גדולה ובריכה צמודה ומוצלת (עם גדר ושער) וארוחת בוקר אחלה. חדר הורים גדול, חדר ילדים נפרד. אמה מה - בצת, לא ממש על הים. אם נשמע מתאים - תגידי ואנסה למצוא את השם (זה בטח היה משהו עם נוף, ראו את רמת אדמית מחלון חדר השינה. פיצוץ)

למעלה