לפני שאתם\ן יוצאים במלחמה כלל מינית
בוא נחשוב שנייה, ברור פה לכולם כי הגברים יטענו שהם הבוגרים יותר ומנגד והבנות יטענו ההפך. ככה שברור שלא מצפים לפיתרון ולתשובה מהדיון הזה. אבל, לכל אותן בנות שכתבו פה כי בנות יותר בוגרות, וזה מוכח מדעית, אז גרמתן לי לזלזל בכן, מכיוון שלא הראיתן שום בגרות בהודעות אלו. מחקרים על התנהגות האדם הינם סובייקטיבים, ודבר ידוע הוא כי החוקר במחקר יכול לקבל כל תוצאה אליה רצה להגיע, אז בבקשה ממכן... ומהי בגרות בעצם? האם אנחנו יודעים באמת? האם לכל אחד המושג "בגרות" אומר את אותו הדבר. לכן הדיון בשאלה חסר טעם ורק יוצר וויכוחים אין סופיים. אך סלחו לי אם אני טועה, האם קראתן את הודעתו של brotos, כי לפי תגובותיכן נדמה כי לא באמת התעניינתם בפרטים אלא חיפשתן סיבה לשפוך את טענותיכן אל אי בגרותם של בנים. אם תנסו להסתכל על מה שברוטוס כתב, הוא רק ניסה להפריח את הדעה הרווחת בין ציבור מסוים כי בנות בוגרות יותר מבנים, הוא לרגע לא אמר שבנים יותר בוגרים מבנות, הוא רק הביא דוגמאות לאי בגרות מצד נשים. הוא לא עשה הכללות, ובכלל תפסיקו לחשוב שזה שכותב כל הודעה כוונתו היא לפגוע בכן אישית ובציבור הבנות כאחד. ל SimplyMe1, אחד הדברים השנואים עליי בוויכחים הם אלו אשר מטרתם בדיון היא לא להקשיב ולקיים ויכוח בצורה יפה אלא נדמה כי מטרתם היחידה היא לפגוע בזה בעל הדעה השונה מהן, לא להראות כמה הוא טועה אלא כמה הוא טיפש. ואם שמת לב, בהודעתך עשית הכללה הרבה יותר גדולה מבהודעתו של ברוטוס, ואם מה שכתבת זאת לא התנשאות, אז איני יודע התנשאות מה היא. ורק שתדעי שלאינטליגנציה אין קשר לבגרות אז אל תנסי להרשים אותנו עם יכולתייך המרהיבות בכתיבה. וזהו, מספיק עם הכללות מטופשות ומזה שכל אחד פה יכתוב אלף דוגמאות ללמה בנים\בנות בוגרים יותר. למרות שזה די מבדר. באיחוד הקטע של "הוכח מדעית", תוציאו לכן את זה מהראש, כי זה ממש מטופש. או שכתבתן: "מה, בנות יותר בוגרות מבנים, כאילו, זה ברור". טוב, זהו.