smady by

New member
יש מחקרים שאומרים...

שהבנות מתחילות להתפתחת רגשית יותר מוקדם מבנים- וככה יוצא שהם יותר בוגרות מהם - בערך מגיל 16 עד 20. אחר כך הם כבר משווים.. :)

BugaBuga

New member
אף אחד לא אמר שבנים יותר "טובים" או

"בוגרים". גם לא פותח הטופיק. אם תקראי כמו שצריך את מה שהוא כתב בצורה רגועה יותר אולי תביני את זה. הויכוח פה הוא שלך עם עצמך. תהני...

יש לי הרבה וויכוחים עם עצמי

אני בת אדם משוגעת, חולת נפש יש שיאמרו, וכל דבר מלבד נורמלית- אני בכיתה י' ואני חושבת שכמוני כך כל גילאי ההתבגרות הם מרכיבים של שיגעון, מצב כללי מעורער ודרישה בטיפול פסיכולוגי דחוף ובהול. אבל מה לעשות אני לא אצל פסיכיאטר ומה שנותר לי זה לריב עם עצמי ועם שכמותי. לרגע אל תחשוב רק בבקשה, שחידשת לי משהו. בבקשה (למרות שלא אמרת תודה) ובסליחה (אני יודעת שלא הבנת את מה שכתבתי, וזה בטח לא פייר), לירון.

אה כן

ואם לא שמת לב בסוף כתבתי: יש/לי רעיון תסתכלו על ההודעה שם תסתכלו על ההודעה פה ותחליטו באמת מי יותר חכם- בני האדם או הבגדים שלהם. ורק עצם העובדה שלא כתבתי בכלל שיש שאלה מי חכם יותר, הגברים או הנשים (או בנים/ בנות, מה שתרצה) מראה שלדעתי בני אדם הם בני אדם ולא צריך לחלק. הסיבה לכך שכתבתי את מה שכתבתי, היא שלדעתי מי שהתחיל את כל השרשור חילק את בני האדם לשני חלקים ונתן להם תכונות לאו דווקא נכונות.

loni11

New member
איזה אמירה טיפשית ושובנסטית

אין ספק בכך שרוב הבנות בוגרות מרוב הבנים. עצם העובדה שחלק מהבנות צופות בטלנובלות לא מעידה בכלל על הבגרות שלהן.אותו דבר אפשר להגיד על בנים אשר משחקים במשחקי מחשב. כמו כן הבנים עוסקים בקניות לא פחות מבנות אז זה טיפשי להציג את הבנות כבובות ריקניות שכל מה שהם חושבות עליו זה קניות וטלנובלות. בנוסף לכך זה טיפשי להגיד שהידע הכללי של הבנים רחב יותר משל הבנות במיוחד כאשר ישנם מחקרים אשר טוענים כי בנות יותר אינליגנטיות מהבנים. אז לפני שאתה מוריד מערכן של הבנות כדי שתשים לב לעצמך כי הבגרות שלך שואפת לאפס!

bennnnnnnnnnnn

New member
פחחחחחחחח

"הבגרות שלך שואפת לאפס" ... אהבתי .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש ממש אהבתי ... רק לידיעתך .. אני גבר ... כיתה יא' שלומד במגמה ברמה הכי גבוהה בבית הספר ... אני התלמיד הכי טוב בפיזיקה ובכימיה בכל השכבה ... כמו כן ... אני ועוד תלמיד ( כן כן גבר תתפלאי ) .. לשנינו יש את ממוצע הבגרויות הכי גבוה בשכבה ... ועוד חמישה מתחתינו הם גברים ... חחחחחחחח ועוד הצחקת אותי ... "כאשר ישנם מחקרים אשר טוענים כי בנות יותר אינליגנטיות מהבנים" ........ אני גאה להודיע שלכל מי שאמרה את זה אין ממש שכל ... תפסיקו עם הטענה הזוווו !!! היא לא הוכחה בשום מקום .. לא יודע מי המציא ... אבל כבר היה פה מישהו שנתן רשימה של גברים שהשפיעו על החיים שלנו .. ואני יכול לשבת ולהכפיל את הרשימה .... וזו הוכחה נגדית בדיוק לטענה שלכן ... תמצאו טענות אחרות ....

bennnnnnnnnnnn

New member
פחחחחחחחח

"הבגרות שלך שואפת לאפס" ... אהבתי .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש ממש אהבתי ... רק לידיעתך .. אני גבר ... כיתה יא' שלומד במגמה ברמה הכי גבוהה בבית הספר ... אני התלמיד הכי טוב בפיזיקה ובכימיה בכל השכבה ... כמו כן ... אני ועוד תלמיד ( כן כן גבר תתפלאי ) .. לשנינו יש את ממוצע הבגרויות הכי גבוה בשכבה ... ועוד חמישה מתחתינו הם גברים ... חחחחחחחח ועוד הצחקת אותי ... "כאשר ישנם מחקרים אשר טוענים כי בנות יותר אינליגנטיות מהבנים" ........ אני גאה להודיע שלכל מי שאמרה את זה אין ממש שכל ... תפסיקו עם הטענה הזוווו !!! היא לא הוכחה בשום מקום .. לא יודע מי המציא ... אבל כבר היה פה מישהו שנתן רשימה של גברים שהשפיעו על החיים שלנו .. ואני יכול לשבת ולהכפיל את הרשימה .... וזו הוכחה נגדית בדיוק לטענה שלכן ... תמצאו טענות אחרות ....

השאלה האמיתית היא:

למה בנים חושבים את עצמם לכל כך בוגרים? זה הצפייה במשחק כדורגל לראות אנשים בועטים בעיגול ולאחר מכן רודפים אחריו? או שאומנם זה דיבור על מי וכמה זיין ? דבר ראשון,אף בת לא אמרה שהיא יותר בוגרת מבן זה משהו שאתם חושבים. ואם אתם חושבים ככה,כנראה שזה נכון-ועדיף לשנות את זה. אתם הגברים כל כך מפחדים מכוחן של הנשים ובגלל זה אתם מחפשים את החולשות ונקודות התורפה. ובתכלס זה קשור לאיך שבנאדם עבר את החיים שלו,איך שהחיים בנו אותו לא בהכרח קשור למין. אבל אם יש תאומים,ששניהם עברו את אותם הדברים,באותם הימים אפילו אצלם יהיה שוני באופי,וכל אחד יקבל את הדברים שעבר בצורה אחרת זה קשור לדרך שמקבלים בה את הדברים להתראות שוביניסט קטן..

דוקרת... תני להם לחיות בסרט שלהם..

שיחשבו שהם חכמים... חכמים בלילה אם כבר. לא חכמים ולא נעליים. ואגב, רוב הבנים שאני הכרתי באמת היו טיפשים כמו נעל (פרט לכמה שהם באמת יוצאי דופן). רוב הבנים הם או ערסים, או שהם פשוט מטומטמים. ולא באינטיליגנציה, אלא בהתנהגות. התנהגות של אנשים שמסרבים להתבגר. פיטר פן fever.

Lilla

New member
בהחלט נסקול אותך באבנים.

בנות יותר בוגרות מבנים. נקודה. זאת עובדה, שמוכחת בהמון מחקרים. אין מה להווכח על זה. (למרות שתלו איזה בנות, ואיזה בנים. בגדול, בנות הרבה יותר בוגרות)

האמת אני מסכימה איתך!

לפי ההגדרה שלי לבגרות - יכולת איפוק, לדעת מתי להתייחס לדברים ברצינות ומתי לא, לדעת להבליג על דברים ומצד שני (לגבי כל הדברים שנאמרו) לדעת להנות באמת; אז בנים באמת יותר בוגרים. אבל מבחינת אינטליגנציה רגשית שזה לפי דעתי לדעת להבין מתי למישהו באמת כואב מנטלית ולדעת להגיב לזה כמו שצריך, אז בזה בנות הרבה יותר טובות. קיצר, כל אחד ותחומו הוא!

מממ1

New member
אני בתור בת עשרה שרואה איך הם...

אני בתור נערה בת 16 רואה בבית ספר בנים ובנות בגילי ויכולה לומר לך בביטחה שבנות ב 1000% יותר בוגרות מבחינה מנטלית ורגשית מגברים. במיוחד בגיל הזה...אפילו ילד בן 6 מתנהג יותר יפה ויותר בוגר מהם. אני רואה אותם בבית ספר מתנהגים בפראות וגם ,,יורדים,, על בנות או בנים שלא נראים הכי טוב או במילים אחרות אנשים לא מקובלים בחברתם. אין להם את האינטילגנציה הרגשית להבין שזה פוגע בבן אדם תמים שלא עשה להם כלום וסתם עובר והם צוחקים עליו ועושים כל מיני דברים משפילים...כמו כן אמנם גברים חזקים מבחינה פיזית הרבה יותר מנשים אבל נשים הרבה יותר חזקות רגשית וקל להן לבטא רגש מאשר לגברים ולדעתי זאת אחת הסיבות שיש להם נטיה להיות ילדותיים.

capoeirista

New member
אולי זה מתבטא...

בכך שהן מבדילות בין "הם" ל"הן"? מהנטיה שלהןןן להשתמש באינטואיציה במקום במוח... הןןןן נוטות לצרוך בלה בלה בלה... יש עובר בלשון?

rotem881

New member
יש פסיכולוגיה בדברים האלה...

ילד ...אתה יודע שיש מחקים שמוכיחים שככה זה פשוט .., יש הרבה שאלות שלא נבין את התשובות שלהם אבל ככה זה וזה מוכח פסיכולוגית אם אין לך מושג אתה יכול פשוט לשאול ולהיווכח תיגש ליועצת בית ספר והיא תסביר לך . עקרונית התהליכים הגופניים שמתרחשים בבחורה בת 12 הם אלה שמביאים אותה לבגרות מהירה יותר , וזה לא קל מה שעובר על ילדה בגיל הזה ....ההתמודדות מקשה וגורמת ללבגרות מהירה יותר אין מה לעשות .אתה יכול לשאול גם למה בחורות יותר רגשניות ? כיי ככה זה ...נקודה אז אל תכליל בגלל קניות או תגיד שיש בהן ריקנות ריגשית ? מה זאת אומרת ? תחשוב על זה ....אוליי תלמד משהו נ"ב עצם החשיבה שלך מראה כמה אתה קטן .....וחסר בגרות

זה מזה לא נכון...

אני לא חושבת שאתה כל כך צודק. העלת פה סיבות על בנות שטחיות, חסרות מח. במקום לענות לך בשורות על גבי שורות עד כמה המין השני כזה "חכם" אני לא חושבת שיש מין שעדיף על השני. זו פשוט עוד סטיגמה מני רבים. ישנם בנות חכמות, שאמנם נוסעות לקנות בגדים בקניון אבל לא כאלו שטחיות. וכן, יש להודות שגם יש בנים חכמים בשטח. בכל אופן אין פה על מה להילחם זה חסר כל תועלת...

dintsur

New member
משקל המוח של הבנים גדול משל הבנות

גם זה הוכח מדעית.. קודם כל תגדירו מהי בגרות, אח"כ תעשו השוואה ולבסוף תגלו שאין טעם לכל זה ישנם המון מחקרים בתחום, רובם בולשיט, חלקם לא, אבל לאף אחד מהם אין חשיבות.

לדעתי יש לכאן ולכאן. גם בנים בוגרים

וגם בנות בוגרות. תלוי על מה שעובר על הבנאדם. בד"כ מתייחסים לבנות כאל יותר בוגרות כי אצלן ההתפחות המינית וההורמונלית באה יותר מוקדם, ואז נוצר "יצר האם" שגורם להן להיות יותר בוגרות. הגמד

non sence

New member
הגם אתה ברוטוס?

מה זה משנה מי בוגר? איך אתה מגדיר בגרות? חחח אז מה אם רוב הבנות שקועות בבגדים זה מתבטא במחשבה תחילה, במקום , אימפולסיביות זה מתבטא בצעדים זהירים ו.. מה אני מקשקשת.. אתה צודק ברוב המקרים, אבל העובדה שבנות יותר בוגרות היא עדיין נכונה , זה שהן טיפשות זה דבר אחר .. בנות תודו, איך אפשר בלי לערוג לבגדים שאתן יודעות שאף פעם לא תצליחו ללבוש?? נ.ב אני לא צופה בטלנובלות זה אדיוטי ולא ריאליסטי לטעמי , שלכם אחת הבנות העם הפשוט והבוגר ..

למעלה