אתה עושה הכללות מזעזעות,
כל מה שאתה אומר לא קשור לבגרות נפשית זה דבר ראשון. דבר שני ידע כללי נחות?? זה ממש לא נכון, אולי אתה מסתובב עם בחורות טיפשות וזאת הבחירה שלך אבל אל תשליך את זה על שאר הבנות, הידע הכללי שלי לדוגמא רחב יותר משל רוב הידידים הזכרים שלי. אבל זה עדיין לא אומר כלום על למי יש ידע ככלי רחב יותר, וד"א במבחן של המדינה כשבחנו נשים וגברים התוצאות היו שוות בדיוק, לנשים וגברים בממוצע יש אותה רמת משכל בדיוק, שזה לא ידע כללי אבל זה פועל יוצא לכמות הידע שהם מסוגלים לספוג ולזכור. קניות אובססיביות של בגדים- מה? זה שטות, זה סתם סטיגמה, ויש גם הרבה בנים כאלה ולא הומואים שעוסקים במראה שלהם לא מעט. טלנובלות זה עניין של תחביבים ובחירה , זה לא קשור לבגרות, אני חושבת שכדורגל זה ספורט דבילי וירוד שנמצא בתחתית הסולם האבולוציוני של הספורט (דימוי מפי בחורה, וואו!) והמון בנים מתעניינים בזה אז? אומר שהם לא בוגרים? אין שבריר קשר בכלל. גם חיות בטבע שורדות באמצעות אינטואיציה, אין להם מחשבה הגיונית וכו', זה עדיין לא מצביע על חוסר בגרות. אז לא!!! זוהי לא בגרות מה שאתה מתאר, זה כבר לא בוגר שאתה לא מבין את המשמעות של בגרות. בגרות זה ההפך מאינפנטיליות. מילדותיות. ואני אסביר לך גם למה מתכוונים כשאומרים שבנות בוגרות יותר. מתכוונים לדברים שבנים צוחקים מהם למושפעות שלהם מהחברים לאיך שהם מתנהלים ומתנהגים, להתנהגות שלהם בקשר רומנטי, אמנם אצל הרבה בנים ההתנהגויות האלה הם באמת ילדותיות, אבל לעשות הכללות כאלה זה מגעיל. כן בנים מתנהגים בצורה לא בוגרת, אבל כן כן, גם בנות. ככה שאני לא אומר פה שבנות יותר בוגרות מבנים, ולא שבנים יותר בוגרים מבנות, כי זה לא ככה, ואי אפשר להכליל. בכלל אין מה להתעסק בזה, וזה גם לא ממש משנה מי יותר בוגר.