איזה בולשיט!!

מספיק להסתכל על חפצים ולקבל דעה לגבי כלל הנשים?? אתה ממש אידיוט קטנוני.

ההבדל הוא באינטליגנציה הריגשית !

נשים יותר בוגרות בתחום הזה שנקרא האינטליגנציה הריגשית. היכולת לשתף אחרים , לחוש אמפטיה לזולת -להקשיב לו באמת ולא לנסות לשכנע אותו כל הזמן שהוא טועה .היכולת לקבל אחרים להפגין בגרות נפשית בהחלטת קשות . לגברים לצערי היכולות הללו קטנות יותר בעיקר בגילאים צעירים והם הרבה יותר מוגבלים !!

lonely TearDrop

New member
עד כמה שידוע לי אני בת

ואני לא סובלת לקנות בגדים, וצפייה כרונית בטלנובלות? לא ממש... איזו הכללה לעזאזל.. ולשם מה? יש לך מחקרים שעשית או משהו שבהם נקבע כי כל הבנות או לפחות רובן המכריע הן בעלות ידע כללי נחות משל בנים? שטויות. אני לא חושבת שכל הבנות בוגרות מכל הבנים, אני חושבת שהכללה של דברים היא ילדותית. החברה שאנחנו חיים בה מרבה להכליל, ולא רק בנושא הזה. אצל חלק מהבנות יש נטייה לראות בנים בתור אנשים שיושבים כל היום מול ערוץ הספורט ומפצחים פיצוחים, או בתור בוגדניים זה כמו כל מיני משחקים שבמשך שנים היו מיוחסים כמשחקי בנים.. הרבה בנות משחקות באותם משחקים והמון בנים לא משחקים בהם. זה לא הופך אותם למעורערים מבחינת זהותם המינית. אז יש סוגים שונים של אנשים, למין בו יצא להם להיוולד כמעט ואין קשר. לדעתי הקשר היחיד שקיים זה קשר שהחברה והנורמות החברתיות יצרו.

BugaBuga

New member
לקרוא עד הסוף! לקרוא עד הסוף!!!!!

תקראי (את וכל שאר הבנות כאן עם נטייה לתגובות עצבניות) עד הסוף את מה שהבנאדם כתב, ותראי אם את עדיין עומדת מאחורי התגובה שלך.

lonely TearDrop

New member
אוף

אבל אין לי כוח.. חח.. בעקרון התגובה הייתה בכלל לכל מי שקורא, לאו דווקא לו ספציפית.. היא הייתה עד כדי כך עצבנית? ממ.. זאת לא ממש הייתה הכוונה שלי

BugaBuga

New member
ספיצפית שלך לא היייתה עצבנית יחסית

אבל סתם מעצבן שכל הבנות פה לא קוראות כמו שצריך אלא ישר מתקיפות. אני בעד להקים את "האגודה למען זכויות הסוף", "כי גם לסוף מגיע שיקראו אותו".
טוב בכל מקרה אף אחת כאן לא הביאה טיעון אמיתי למה בנות יותר בוגרות מבנים . ואולי יש כאן איזה מאפיין נשי- להמציא עובדות שיתמכו בדרך המחשבה הנוקשה שלהן רק כדי להיות צודקות. (כמובן שאני לא מכליל , מגיבות הפורום הן רק מדגם מייצג של האוכלוסיה, תמיד יש חריגות) כל אחת כאן זרקה כל מיני מילים מוזרות "עובדות" "מדע" "מחקרים". לא יודע מאיפה אתן מביאות את זה, אין אף מחקר שמוכיח שבנות יותר בוגרות נפשית מבנים. זו סתם סטיגמה שנוצרה במשך השנים. איזה מישהי פה הביאה כהוכחה את העניין שבנות בדרך כלל מחפשות בנים גדולים יותר כי אלה בגילאיהם ילדותיים מדי. את זה שבנות חושבות שמגיע להן יותר ממה שבאמת מגיע אנחנו כבר יודעים מזמן...

lonely TearDrop

New member
אני מוחא! סופים לא נועדו כדי שיקראו

אותם, הם ליופי בלבד! אני כבר אמרתי שאני לא חושבת שבנות בוגרות יותר מבנים או ההפך, לא יודעת האמת שכל עניין מלחמת המינים נראה לי טיפשי (לא הפורום עצמו) המין פשוט לא צריך לשנות כלום.. רוב החברים בנים שלי הם בהרבה יותר בוגרים ממני, האמת שכרגע רוב החברות בנות שלי נראות לי ילדותיות נורא.. אבל אני לא חושבת שהחברים שלי מייצגים רוב כלשהו.. הם מייצגים את עצמם בלבד. ובכל מקום אני חושבת שזה ככה, האדם מייצג את עצמו בלבד ולא את החברה. ולגבי ה"הוכחה" שבנות בדר"כ מחפשות מבוגרים מהן, באותה מידה נראה לי בנים מחפשים מבוגרות מהם. זה טענה לא מוצלחת במיוחד. וכל טענה שאחד מהמינים יביא לכך שהוא יותר בוגר תראה לי טיפשית.

2בימבה2

New member
מצחיק

שטויות! כל הקטע הזה שבנות רוצות בנים מבוגרים יותר בגיל ההתבגרות וכשהן בנות 17 הן יוצאות עם בני 30 כי הן בוגרות יותר ורוצות בנים "בוגרים יותר" - בולשיט!!! העניין הוא שאנחנו הבנות מתוכנתות לכך שהשאיפה העיקרית שלנו תהיה לנהל חיי משפחה- בית כלב שלושה ילדים אהבה וכו'. אני לא אומרת שלא לצד קריירה מכובדת וכל זה אבל בחורות בטוחות שהאושר נמצא קודם כל עם האהבה הביטחון וכו'. אנחנו יודעות את זה כבר מגיל 12 ולכן מאז אנחנו מתחילות לחפש קשר רציני- שיאהב אותנו ויהיה נאמן ולא סטוץ או מין מזדמן...יאדה יאדה יאדה... רוב הבנים בני השש עשרה-שבע עשרה לא מעניקים חשיבות גדולה כל כך לאהבה בניגוד לבנות, ורואים את זה גם בקטע של הסקס- לנשים חשוב שתהיה גם אהבה, גברים מפרידים בין הדברים ונהנים מהאקט הפיזי עצמו גם אם אין בו אהבה. ואל תתחילו לזיין לי בשכל-מעט הבחורות שכן מסוגלות לעשות את ההפרדה הזאת נקראות שרמוטות (גם בפי אותן פמיניסטיות דגולות- כולנו יודעות שאם יש לנו חברה טובה שאוהבת סקס לא נקרא לה בחיים שרמוטה, אבל בחורה אחרת שעוברת ברחוב...אז בנות להירגע) וגברים שמזיינים בלי הכרה הם כמובן תותחים. אז האם חלק מהשאלה של בגרות היא של לדעת לעשות את ההפרדה הזאת בין מין לאהבה? בעיני זה דווקא חיסרון אבל כל אחד ודעותיו הוא.(בנים חושבים מהזין. האם העולם לא היה הרבה יותר טוב אם בנות היו חושבות מהכוס?) בקיצור בעיני כל הקטע הזה של בנות בוגרות יותר זה בולשיט! אנחנו אולי יותר רגשניות, פועלות אינטואיטיבית וכו' אבל זה ממש לא עושה אותנו בוגרות. ויש גם את הקטע הזה שכל בחורה, פמיניסטית או לא, כשאומרים משהו על נשים ישר הופכת לאריה זועם ומתקיפה. בנות תירגעו!!! זה עוד דפקט כזה שיש לנו שהוא לא ממש בוגר בעיני. ועכשיו ברוטוס דארלינג, אתה לא חושב שקצת נסחפת עם עצמך? בסדר, באובססיות לטלנובלות ובגדים אני עוד יכולה להסכים, אבל "נוטות לצרוך תרבות נמוכה הרבה יותר"? הרבה יותר ממה? אם אנחנו כבר מכלילים בטירוף (ולמה לא?)אז בוא נלך עם זה עוד קצת- הרבה יותר ממה? מכדורגל? מכל ענף ספורט שכולל מכות (גודו קראטה אגרוף ונספחיהם)? אני לא חושבת. כשאתה אומר "יותר", חמוד, בבקשה תדייק.

2בימבה2

New member
ו

ולמה בנים בגיל שלושים הם בוגרים יותר? כי הם מתחילים להבין למה לעזאזל צריך להתחתן ולהקים משפחה- כי מתישהו בעוד כמה שנים כולנו נהיה ממש מכוערים ומקומטים ואף אחד לא ירצה לגעת בנו ואז באמת נהיה בודדים. סיפור עצוב אבל נכון

כנראה שאף אחת מהבנות פה לא קראה את

מה שהבן אדם כתב. וכמו שכבר אמרו, אני אומר בנים=בנות אתן אומרות בנות > בנים אז מי המתנשא פה?

הבנאדם

לא כתב בנים= בנות לפי התיאור ניתן לפי מה שהוא כתב להשוות את הבנות לנעליים ורודות צבעוניות אז אל תסביר אותו אלא אם כן הוא מוכן לנסח מחדש את שכתב.

danshk

New member
תקשיב, כל כך אהבתי שהכנסתי לפרטים

באיסיקיו שלי

flecktor

New member
לפי מה אתה כן מגדיר בגרות?

כדי שאפשר לקבוע מי יותר בוגר מפחינה פיזיולוגית או מבחינה מנטלית או מבחינה אחרת, צריך לדעת מה הפרמטרים שאתה קובע לבגרות ולדעת גברים הם בוגרים יותר ,כי יש להם אלמנטים מפותחים יותר מנשים , ולדעת נשים הן בוגרות יותר כי יש להן אלמנטים מפותחים יותר מגברים (אלא אם שטפו לאחד מהם את המוח והוא הפך לחסר עמוד שידרה והסכים עם הצד השני)

כתום

New member
אוי נו, איזה מעצבן הפורום הזה

הדיונים פה מתחילים מצוין, אבל חופרים כ"כ... כבר מתרוצצים לי עשרות סינים קטנים בין הרגלים...

אתה עושה הכללות מזעזעות,

כל מה שאתה אומר לא קשור לבגרות נפשית זה דבר ראשון. דבר שני ידע כללי נחות?? זה ממש לא נכון, אולי אתה מסתובב עם בחורות טיפשות וזאת הבחירה שלך אבל אל תשליך את זה על שאר הבנות, הידע הכללי שלי לדוגמא רחב יותר משל רוב הידידים הזכרים שלי. אבל זה עדיין לא אומר כלום על למי יש ידע ככלי רחב יותר, וד"א במבחן של המדינה כשבחנו נשים וגברים התוצאות היו שוות בדיוק, לנשים וגברים בממוצע יש אותה רמת משכל בדיוק, שזה לא ידע כללי אבל זה פועל יוצא לכמות הידע שהם מסוגלים לספוג ולזכור. קניות אובססיביות של בגדים- מה? זה שטות, זה סתם סטיגמה, ויש גם הרבה בנים כאלה ולא הומואים שעוסקים במראה שלהם לא מעט. טלנובלות זה עניין של תחביבים ובחירה , זה לא קשור לבגרות, אני חושבת שכדורגל זה ספורט דבילי וירוד שנמצא בתחתית הסולם האבולוציוני של הספורט (דימוי מפי בחורה, וואו!) והמון בנים מתעניינים בזה אז? אומר שהם לא בוגרים? אין שבריר קשר בכלל. גם חיות בטבע שורדות באמצעות אינטואיציה, אין להם מחשבה הגיונית וכו', זה עדיין לא מצביע על חוסר בגרות. אז לא!!! זוהי לא בגרות מה שאתה מתאר, זה כבר לא בוגר שאתה לא מבין את המשמעות של בגרות. בגרות זה ההפך מאינפנטיליות. מילדותיות. ואני אסביר לך גם למה מתכוונים כשאומרים שבנות בוגרות יותר. מתכוונים לדברים שבנים צוחקים מהם למושפעות שלהם מהחברים לאיך שהם מתנהלים ומתנהגים, להתנהגות שלהם בקשר רומנטי, אמנם אצל הרבה בנים ההתנהגויות האלה הם באמת ילדותיות, אבל לעשות הכללות כאלה זה מגעיל. כן בנים מתנהגים בצורה לא בוגרת, אבל כן כן, גם בנות. ככה שאני לא אומר פה שבנות יותר בוגרות מבנים, ולא שבנים יותר בוגרים מבנות, כי זה לא ככה, ואי אפשר להכליל. בכלל אין מה להתעסק בזה, וזה גם לא ממש משנה מי יותר בוגר.

yaldonet2

New member
טוב....../images/Emo13.gif

ראיתי את ההודעה בדף הראשי ומכיוון שאני וחברות שלי תמיד עסוקות בנושא ה"בוגרים-בוגרות" למיניהם, אני אגיב: דבר ראשון-זה הגיוני שרוב הבנות הן יותר בוגרות מבנים, אבל זאת לא הכללה, ברור שיש בנים בוגרים ואפילו יותר מבנות. זה לא משהו אישי נגד הבנים, אני חושבת שהכוונה פה היא שכמו שאומרים, "גברים ממאדים, נשים מנוגה"-גברים ונשים הם שני יצורים שונים עם מחשבות שונות, צרכים שונים ושני עולמות שונים לגמרי, ולכן יש כאלה שחושבים שהרצונות של האישה כביכול בוגרים יותר, דבר שלא תמיד נכון כי לא חסר בנות שטחיות ורדודות. אז בקיצור, אין טעם לוויכוח בנוסח "מי טוב יותר, מי בוגר יותר", כי כל אחד יחיד ומיוחד בדרכו שלו, ומספיק עם הויכוחים השוביניסטיים האלה כי באמת אין טעם, בנים לא היו מסתדרים בלי בנות ובנות לא היו מסתדרות בלי בנים (טוב, לא כולם...אבל הבנתם את הכוונה שלי). יום טוב לכולכם!!!

למעלה