פינת השעשועים

• פותח הנושא hatul
  • פורסם בתאריך

hatul

New member
עכבישים

- אני יודעת מה אתה מנסה לעשות, סיד, אבל זה לא יעזור. עדיין יישאר לי מקום בשבילך...

hatul

New member
משפטים שלא נאמרו

והיו יכולים לשנות את ההסטוריה

hatul

New member
כמה פעמים חשבנו...

אם רק אעצום את עיני ה
תיעלם...

hatul

New member
כמה נתונים מדעיים לידיעת כולנו

מבוסס על - Useless facts ו-More Useless ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לו צרחת בכל כוחך משך 8 שנים, 7 חודשים ו-6 ימים היית יוצר/ת אנרגיה המספיקה לחמם ספל
.
(לא שווה את המאמץ...) לו הפלצת ברצף במשך 6 שנים ו-9 חודשים, היה מופק מספיק גז בכדי ליצור הדף אנרגיה כמו פצצת אטום
(הו! זה כבר יותר טוב...) הטחת הראש בקיר מפיקה 150 קלוריות בשעה
(זה גם מרגיע, אפשר לומר...)
האדם יוצר מספיק לחץ בזמן שאיבה בכדי ליצור קילוח דם לאורך כ-9 מטר
(מפחיד...) האורגזמה של |חזיר| אורכת 30 דקות (בגילגול הבא, אני רוצה להיות חזיר) ג'וק (תיקן, בלעז), יכול לחיות ללא ראש 9 ימים, עד שהוא מת מרעב וצמא
(איך אני מקנא בחזיר!) גמל שלמה זכר לא יכול להזדווג כשראשו מחובר לגופו. נקבת הגמל שלמה יוזמת סקס באצמעות כריתת ראש הזכר
("מותק! אני בבית! מה לעזא....!?") פשפש יכול לקפוץ 350 כפול גובהו. זה כמו שאדם יקפוץ לגובה של מגרש
(30 דקות... בן אדם יכול לשרוד זאת?) לשפמנון יש מעל 27,000 בלוטות טעם, דבר שהופך אותו למקום ראשון מבחינת בלוטות טעם
(מה יכול להיות כל כך טעים בתחתית של אגם?) יש אריות שמסוגלים לבצע 30 משגלים ליום
(אני עדיין רוצה להיות חזיר בגילגול הבא, איכות על פני כמות) אנשים ימנים חיים, בממוצע, 9 שנים יותר מאשר שמאליים
(ואם אתה משתמש בשתי הידיים, אתה מחלק את ההפרש?)
קוטב הם שמאליים
(אם הם יחליפו יד, הם יחיו יותר...) פילים הם החיה היחידה שלא יכולה לקפוץ
(זה נשמע דווקא דבר טוב...) שתן של חתול זוהר באור אולטרא סגול
(כך גם שתן של כלב... ושל אדם... וגם כתם קולה על שטיח...) בני אדם דולפינים וקופים הם בעלי החיים היחידים שמקיימים יחסי מין לשם הנאה
(ומה קרה עם החזיר? שלושים דקות!!! זה ממש פנטסטי!!!) העין של בת יענה גדולה מהמוח שלה
(מכיר אנשים כאלה) לכוכב הים אין מוח כלל
(גם אנשים כאלה אני מכיר) אדם ממוצע פוחד מעכבישים יותר מאשר ממות
(הדמות החדשה של מלאך המוות?) אתה לא יכול להרוג את עצמך על ידי עצירת הנשימה
(מישהו מתנדב לנסות?) אמריקאי ממוצע אוכל בכל יום כ-73 אלף מטר ריבועי של
(מעניין כמה טונות קטשופ הוא צורך. בטוח שלא דיברו על איטלקי?) בכל פעם שאתה מלקק בול, אתה צורך עשירית קלוריה (שידפקו את הראש בקיר?) במצריים הקדומה כוהנים מרטו את כל שיער גופם, כולל הגבות והריסים
(יש כמה שעושים זאת כיום, אבל לא כוהנים...) תנין לא יכול להבליט לשון (נה!
) נמלה יכולה להניף פי 50 ממשקל גופה, לגרור פי 30 ממשקלה, ותמיד נופלת על צידה הימני כשהיא מורעלת. (הא?
) פרפרים טועמים באמצעות רגליהם (יש להם מזל שהם עומדים רק על פרחים) אחרי כל זה אני רק יכול לומר "|חזיר| מזדיין!"

hatul

New member
../images/Emo59.gif במיקרוגל

את רוב הדברים רשמו ידידים שלי, והם (ככל הנראה) בדוקים...
ענבים במיקרוגל מתפוצצים
ביצה מתפוצצת במיקרוגל [הכנסתי פעם ביצה למיקרו, בלי להוסיף מים. אחרי שקילפתי אותה נעצתי מזלג...]
מדחום חשמלי מתפוצץ
פלאפון נדפק, ומתחיל להשתגע
ג'וקים מעלים עשן אחרי זמן מה במיקרוגל
נורות קטנות דולקות בחימום במיקרוגל
פטריות מתפוצצות

hatul

New member
18 עובדות מעניינות

המקור הוא תמונה, והוספתי הערות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מים יותר מגמל. (נסו פעם לרכב על חולדה) לגעגוע של ברווז אין הד. (גם לצלצול של הסלולארי שלי) לווייתני אורקה (לווייתנים טורפים) הורגים כרישים בשיטה מקורית: הם נכנסים עם הראש בבטן הכריש ומפוצצים אותה. (בהודעה המקורית הופיעה התמונה הזו
) בממוצע, 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם, מגיעים בטעות להורים הלא נכונים, בכל יום. (להאשים את החסידה או לבדוק רקמות?) ב-1830 מכרו קטשופ כתרופה. (קולה נמכרה כסירופ לשיעול) בבתי הקזינו בלאס-וגאס אין שעונים. (ויש מכונות משחק גם ליד השירותים) חברת תעופה אמריקנית חסכה 43,000 דולר בשנת 1987 על ידי הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע. (זית * מספר נוסעים * מחיר זית * .... כן, מה?
) אם זורקים צימוק לכוס שמפניה הוא ירד ויעלה שוב ושוב בתוך הכוס. (נראה לי שגם בסודה) לעיסת מסטיק בזמן חיתוך בצל מונעת דמעות. (למי שמסוגל להתרכז...) עטלפים תמיד פונים שמאלה כשהם יוצאים ממערה. (אני מקווה שלא מיציתי את נושא החזיר) ספר השיאים של גינס נכנס לספר השיאים של גינס כספר הנגנב ביותר מספריות ציבוריות. (זה אומר שהספר מבוקש?) צ'רלי צ'פלין השתתף בתחרות כפילים של עצמו וזכה במקום השלישי. (לפרטים אפשר לבדוק את הקישור הזה) הפעם הראשונה בה הופיע השם "וונדי" היה בספר פיטר פן. אין רישומים מוקדמים לשם זה. (מעניין אם זה גם לגבי השם Wendy) אין במילון האנגלי מילים שמתחרזות עם "Orange", "Purple" או "Silver" (רשף.. כשף... נשף... נפש... רפש....) אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. (נראה לי שלשון קצת קשה לבדוק) כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב - זה משפיע על מערכת העצבים שלו. (מעניין איך פיתחו שוקולדים לכלבים...)

hatul

New member
כיצד להפוך את האישה שלך למאושרת?

כל מה שצריך כדי לעשות את האישה שלך מאושרת, זה להיות: 1. חבר 2. ידיד 3. מאהב 4. אח 5. אב 6. מחנך 7. טבח 8. מכניקאי 9. שרברב 10. מעצב פנים 11. חשמלאי 12. סקסולוג 13. פסיכולוג 14. מיילד 15. תרפיסט 16. אמיץ 17. סימפטי 18. אתלטי 19. נעים 20. רגיש 21. אדיב 22. חכם 23. בעל דמיון 24. יצירתי 25. מתוק 26. חזק 27. מבין 28. סובלני 29. זהיר 30. פיקח 31. שאפתן 32. החלטי 33. מלא-תשוקה 34. אמין 35. נענה כמו כן יש לשים דגש במיוחד על הדברים הבאים: לא להיות קנאי, אך גם לא להיות אדיש. להסתדר טוב עם בני משפחתה, אך לא להקדיש להם יותר זמן מאשר לה לתת לה את המרחב שלה, אך לדאוג היכן היא נמצאת. חשוב מאוד: * לא לשכוח תאריכים: יום-הולדת, היציאה הראשונה, האירוסין, החתונה, קבלת התואר הנשיקה הראשונה, ווסת, ימי הולדת של האחיות, יום הולדת של החברה הכי טובה. לעשות את הגבר מאושר זה קל... - צריך: 1. סקס |קונדום| 2. אוכל
נכון שאנחנו מציאה?

למעלה