נכון
ז זיווש מתה על אגמוש New member 7/6/06 #38 תודהה ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמושלמתת../images/Emo20.gif
O oorlyy New member 7/6/06 #41 יש סירטון ב"נענע" מההשקה ואני לא צליחה לשים פה.... אז תיכנסו לנענע ותיראו
H hila846 New member 7/6/06 #43 יאא תודעע מהממם!!!../images/Emo99.gif זה לא נראה כאילו יש בינה לבין גיא אריאלי משו הם כל הזמן כזה מחובקים וזה..
יאא תודעע מהממם!!!../images/Emo99.gif זה לא נראה כאילו יש בינה לבין גיא אריאלי משו הם כל הזמן כזה מחובקים וזה..
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/6/06 #66 חחחחח הם סתם חברים טובייםם../images/Emo3.gif יש לו חברהה האמת אם לא היתה לו הייתי חושבת שכן יש ביניהם משו
חחחחח הם סתם חברים טובייםם../images/Emo3.gif יש לו חברהה האמת אם לא היתה לו הייתי חושבת שכן יש ביניהם משו
ש שיר חולה על אגמי New member 7/6/06 #52 וואיי איילה מאמי תודהההה../images/Emo25.gif חחחחחח ובאמת ניראה ליי שיש לה משהו עם גגיא אריאלייי
H hila846 New member 7/6/06 #42 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif זה בטוח יקדם אותה ויעשה לה טוב.. אז שהיה לה בהצלחחחחחחה למרות שאני צ'ה אותה בארץ תודה ללוש
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif זה בטוח יקדם אותה ויעשה לה טוב.. אז שהיה לה בהצלחחחחחחה למרות שאני צ'ה אותה בארץ תודה ללוש
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/6/06 #69 לונוראא.. אל תדאגי.. אגם תדע מה לעשות איתנו אני מקווה.. וגם אם לא... למרות שזה עצובבב, זאת ממש ה-פריצה של הקריירה
לונוראא.. אל תדאגי.. אגם תדע מה לעשות איתנו אני מקווה.. וגם אם לא... למרות שזה עצובבב, זאת ממש ה-פריצה של הקריירה
ה היללי 2 New member 7/6/06 #45 דייי לא נכוווןןןן../images/Emo10.gif איזה בעסה שהיא עוזבת תארץץץ אבל בסוף היא תחזור, למרות שהיא שחקנית מעולה היא הולכת ללמוד אז שיהיה ליופיופה בהצלחהה
דייי לא נכוווןןןן../images/Emo10.gif איזה בעסה שהיא עוזבת תארץץץ אבל בסוף היא תחזור, למרות שהיא שחקנית מעולה היא הולכת ללמוד אז שיהיה ליופיופה בהצלחהה