ללא נושא
ר רעות האכלנית New member 7/6/06 #48 ../images/Emo12.gif למה ללא נושא? ../images/Emo205.gif כתבתי מלאאאאא
ש שיר חולה על אגמי New member 7/6/06 #49 מההההההההההההה??../images/Emo2.gif יווווווווווואווווווווווווווו אני מתהההההההההההההההההההההה גם עכשיו אינלי איך לראות את הטלנובלה בסלקוםםםם ואגם עוזבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת???????? יווווווואוווווווו :-
מההההההההההההה??../images/Emo2.gif יווווווווווואווווווווווווווו אני מתהההההההההההההההההההההה גם עכשיו אינלי איך לראות את הטלנובלה בסלקוםםםם ואגם עוזבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת???????? יווווווואוווווווו :-
ש שיר חולה על אגמי New member 7/6/06 #61 ויש שם גם וידאו ממש יפה!!../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif שווה לראותתתת
ש שיר חולה על אגמי New member 7/6/06 #58 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווו מיי דאדדד היו שם צלמים בכל האתריםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/6/06 #62 אני היחידה ששמחהה../images/Emo3.gif? אתם קולטים מזהההההההה?!?!!??!!?!?!?! ואיי אני בטוחה שהיא תתקבל לביה"ס הזה והיא תהיה תלמידה מצטיינת חחחחח ואייי ב-ה-צ-ל-ח-ה להה איזה מגניבב אל תדאגווו לזה שאנחנו לא נוכל לפגוש ואתה באותה תקופהה העיקר ההתקדמות שלה בקריירה אני בטוחה שהיא תצא גדולה מהחיים
אני היחידה ששמחהה../images/Emo3.gif? אתם קולטים מזהההההההה?!?!!??!!?!?!?! ואיי אני בטוחה שהיא תתקבל לביה"ס הזה והיא תהיה תלמידה מצטיינת חחחחח ואייי ב-ה-צ-ל-ח-ה להה איזה מגניבב אל תדאגווו לזה שאנחנו לא נוכל לפגוש ואתה באותה תקופהה העיקר ההתקדמות שלה בקריירה אני בטוחה שהיא תצא גדולה מהחיים
ר רעות האכלנית New member 7/6/06 #78 צודקתתתתתתתתת:] ../images/Emo205.gif היא צריכה לעשות מה שהלב שלה אומר ואם הוא אומר לה לעשות את זה אז שתלך עם זה עד הסוף:]
צודקתתתתתתתתת:] ../images/Emo205.gif היא צריכה לעשות מה שהלב שלה אומר ואם הוא אומר לה לעשות את זה אז שתלך עם זה עד הסוף:]
א אייללוש New member 7/6/06 #79 כנ"ל ומסכימה עם כל אות../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif