מEonline
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 7/6/06 #83 תודע לכולםםםםםםם../images/Emo110.gif כמההה שהיאאא יפה בהכלל! היא מדהימההה!! וזה אחלה שהיא נוסעת ללמוד.. היא יודעת מה הכי רוצה ומה טוב לה יותר מכולנוו:]] שייההיהה לה פול בהצלחהה
תודע לכולםםםםםםם../images/Emo110.gif כמההה שהיאאא יפה בהכלל! היא מדהימההה!! וזה אחלה שהיא נוסעת ללמוד.. היא יודעת מה הכי רוצה ומה טוב לה יותר מכולנוו:]] שייההיהה לה פול בהצלחהה
ח חלי 66 New member 6/6/06 #14 אם היית שואלת איפה את נמצאת עכשיו היית יודעת שזה הפורום הרישמי של אגם חחחחח
נ נוי סנדלר New member 6/6/06 #10 כן אבל השני... אבל השני הוא לא בתפוז...כי למשל לגיימבויז יש גם בתפוז וגם לא בתפוז
ש שיר חולה על אגמי New member 6/6/06 #11 חחחחחחח נויייייי לא הבנתי מאיפה השם מוכר לייי זאת שיר בת דודה שלי טל אהרוני חחחחחחחחחחחחחח
ש שיר חולה על אגמי New member 6/6/06 #12 אההה וזה הפורום הרשמי של אגםם השני זה עוד פורוםם אבלל זה הרישמייי
ח חלי 66 New member 6/6/06 #15 נוי כנסיי מה שאת מתכוונת זה שיש 2 אתרים אז זה לא ככה: פה זה הפורום הרישמי ויש גם אתר רישמי ככה זה אותו דבר לגיים בויז רק לאתר ולפורום הזה יש רישמיות
נוי כנסיי מה שאת מתכוונת זה שיש 2 אתרים אז זה לא ככה: פה זה הפורום הרישמי ויש גם אתר רישמי ככה זה אותו דבר לגיים בויז רק לאתר ולפורום הזה יש רישמיות
נ נוי סנדלר New member 6/6/06 #17 ../images/Emo92.gifבכל מקרה תרשמו לפורום כי אני פתחתי אותו הוא מיצידי יכל לא להית רשמי אבל תרשמו הפורום יבש מוות!!
../images/Emo92.gifבכל מקרה תרשמו לפורום כי אני פתחתי אותו הוא מיצידי יכל לא להית רשמי אבל תרשמו הפורום יבש מוות!!
ח חלי 66 New member 6/6/06 #29 את רואה פה מריבה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לפעמים אנשים מהצד ככה שאומרים "לא לריב" "אל תתחילו מריבה" הם שגורים למריבה לפי מה קבעת שאני רבה איתה
את רואה פה מריבה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לפעמים אנשים מהצד ככה שאומרים "לא לריב" "אל תתחילו מריבה" הם שגורים למריבה לפי מה קבעת שאני רבה איתה
ה הדסי מתה על אגמי New member 6/6/06 #18 מאמוש אל תטעי ותשכנעי את עצמך הפורום הרשמי לאגם הוא איפה שאת כתבת הרגע מה שאומר= כאן הכל מקרה אם כבר פתחת פורום, אל תטעי אנשים. תכתבי הפורום החדש של אגם אך לא הרשמי! תודה, הדס!
מאמוש אל תטעי ותשכנעי את עצמך הפורום הרשמי לאגם הוא איפה שאת כתבת הרגע מה שאומר= כאן הכל מקרה אם כבר פתחת פורום, אל תטעי אנשים. תכתבי הפורום החדש של אגם אך לא הרשמי! תודה, הדס!
נ נוי סנדלר New member 6/6/06 #23 בסדר בסדר לא אמרתי שהוא רשמי טוב?? סך הכל אני רוצה שתכנסו ותרשמו אליו ותעזרו לי להציף אותו וחוץ מיזה אגם תכנס לפורום הזה בימים הקרובים...
בסדר בסדר לא אמרתי שהוא רשמי טוב?? סך הכל אני רוצה שתכנסו ותרשמו אליו ותעזרו לי להציף אותו וחוץ מיזה אגם תכנס לפורום הזה בימים הקרובים...
א אביחי 33 New member 6/6/06 #24 מאמי אני חושב שכבר הסבירו לך../images/Emo4.gif אין צורך להתחיל להבטיח הבטחות שווא!