ברוך הבא כבוד ראש העיר

• פותח הנושא Mapno
  • פורסם בתאריך
הייתי בפורום...נשבעת...כל השאלות כבר נשאלו...

והתשובות הניחו את דעתי... ובד"כ, אשר יש לי שאלה לראש העיר, אני מפנה דרך המייל האישי שלו ומקבלת תשובה מהירה...

yoshuben

New member
מתבייש בתשובות של ראש העיריה בנושא בית הספר :

|כתושב רעננה וכסבא לילד בבית הספר הדמוקרטי הנני מתבייש בתשובות הלא אמיתיות שך מר חופרי גם על ראש עיריה יש חובה לדייק: בית הספר מרחב נוסד ברעננה ונדד מעבר לכביש לגבעת חן מחוסר מקום. ידוע למר חופרי שההכרה טלויה במציעת מבנה מתאים(לכן כל הדיבורים על בית ספר פרטי הם לא אמת) בתי הספר הדמוקרטים כבר הוכיחו שהם לא בתי ספר אליטיסטים אלה קולטים ופעילים בסביבתם כל הכבוד להורים ולילדים על מעבקם הצודק כל הדיבורים על " קליטתם "במערכת העירונית היא הזמנה לסגירת בית הספר ופיזורו, וזו תעודת עניות לראש העיריה יהושע בן משה

yoshuben

New member
ההודעה שחנה מחקה ../images/Emo132.gif

בדקתי את מעשיך בימים האחרונים בפורום, ואני מציין שהינך חוזרת להתנהגות נלוזה של נקיטת עמדה אישית ותוקפנית בנושאים שמעלים הגולשים, ועל זה בדיוק סולקת מניהול הפורום של YNET . מומלץ לרסן את יצר הרע, אחרת הסיפור יחזור על עצמו.

יהושוע היקר, אתה מתבקש להרגע...חנה עושה את

עבודתה על הצד הטוב ביותר...הבט באתר ynet, וראה, האם מאז שעזבה את האתר- אם הוא פעיל בכלל...ומדוע לדעתך,הוא נראה כפי שהוא נראה...?! (אם אני לא טועה, הרי שנכדיך אינם תושבי העיר...לא? ואם אני טועה קבל מראש את התנצלותי... ) אני מבינה את ראש העיר שאינו מעודד הקמת בתי ספר פרטיים, שכן בהקמתם הרי שהוא מודה ששאר בתיה"ס הממלכתיים בעיר, הינם טעוני שיפור... אגב, לכל כנסי החינוך ברחבי הארץ, אליהם אני מגיעה מתוקף מקצועי- כאשר עולה סוגיית החינוך ואני מזכירה את החינוך במקום מגוריי- רעננה ... כולם, אבל כולם ללא יוצא מן הכלל עונים לי במקהלה..."אמרת רעננה - אמרת את הכל !!!" החינוך ברעננה נחשב לחינוך בין הטובים ביותר בארץ...אז אני מניחה שאני מבינה את הצעד של ראש העיר, שאם הכל טוב - אז בשביל מה צריך בתי ספר נוספים?! ויהושוע, מהכירותי את חנה, הרי שאין בה "יצר הרע"- יש בה רק "יצר טוב"... "יצר רע", תוכל למצוא הרבה בין החברים במפלגות השונות...כמו בין החברים במפלגת העבודה ברעננה...נכון???????

yoshuben

New member
../images/Emo118.gif למה לך תמי ? הרי שניינו יודעים

שהתשובות שניתנו בעינין הבית סםר אינן אמת ושונות ממה שנאמר בשנים קודמות.ולמה את נכנסת לנושא שאין לך מושג בו ?מה שייך מקום מגורי הנכדים שלי ? יש לי 3 ברעננה ,זה מספיק ? אחד הוא תלמיד בבית הספר הדמוקרטי,הרי כתבתי בתור סבא. צר לי שאת נגררת אחרי היצר הרע של חנה , שום דבר טוב לא יצמח לך מזה!! יהושע בן משה

יהושוע- לחנה אין יצר רע...היא רווייה בכל טוב!

אם היא אינה חושבת כמוך - אז יש בה יצר הרע...?! נו באמת... כשאתה תוקף מכל הכיוונים - אז אצלך זה יצר טוב...?! נו באמת... אם תרצה - אוכל להפגיש אותך עם חנה, ותראה כמה אתה טועה... - שיהיה לך רק טוב... תמי

נמאס לי מהבית ספר הדמוקרטי!!!!!!

לכו לחפש את החברים שלכם במקום אחר..... מה אתם רוצים מחינו!? אתם רוצים בית ספר פרטי!? לכו על זה! תכשירו שטח תבקשו אישורים ויאללה לדרך. יש ברעננה מספיק בתי ספר לא מוצא חן בעינכם לכו לעיר אחרת ועזבו אותנו בשקט עם הפלצנות שלכם וטובת ילדכם הצפון בונבניות. ילדי למדו בבתי הספר ברעננה והם סופר איכותים ומלומדים. גם השכנה שלי שמפעילה גן ילדים פרטי רוצה מבנה והכרה וכסף מה ההבדל בין השכנה שלי המחכנכת ילדים בגיל צעיר אליכם!?

אני קורא וקורא ולא מבין מישהו מוכן להסביר לי

מה הם רוצים? מבנה? למה שהעירייה תתן להם מבנה, הרי זה סותר את כל הכוונה של חינוך ציבורי לכולם. החברה האלה מביעים אי אמון במערכת החינוכית הציבורית ועכשיו הם רוצים מאותה מערכת מבנה והכרה. לא נתפס! כמו כל עסק פרטי הם צריכים להחליט רוצים בית ספר פרטי בבקשה לא על חשבוני. רוצים לשנות בתוך המסגרת החינוכית הציבורית בבקשה רבה. בואו עזרו למערכת להיות טובה יותר לא להתבדל (ככה אומרים!?) יש לי הרגשה שמדובר ביאפים לא מגובשים שעושים עוול לילדיהם.

מבנה ותקציב, ללא כפיפויות ממלכתיות

ללכת עם (על חשבון הברון) ולהרגיש בלי. המיטב משני העולמות.

igalsapir

New member
שוב את מסלפת עובדות...

אנחנו רוצים כפיפות ממלכתית. רוצים פיקוח ממשרד החינוך. רוצים להיות חלק ממערכת החינוך של העיריה. רוצים גם את התקציב שמגיע לילדים שלנו. הילדים שלך לומדים, בין השאר, על חשבון תקציב הילדים שלנו מזה חמש שנים. אנחנו הנגזלים בסיפור הזה. בית הספר שלנו בסכנת סגירה מתמדת מזה חמש שנים. אותנו מנדים. העיריה לא עוזרת ואתם שותקים או חוזרים אחריה במקהלה ללא טיפת כבוד לאמת ולעובדות. אני מניח שלא ידעתם - אז עכשיו אתם יודעים. אני בוחר באפשרות הזאת מחמת הספק, ומקווה שזה לא המקרה השני...

igalsapir

New member
רוצים חינוך שמבוסס על עקרונות...

...סובלנות, הקשבה, קשר בגובה העיניים עם הילדים ולימוד מתוך חופש בחירה ולא לפי שטאנץ קבוע מראש. ההרגשה שלך אינה נכונה. כמו בכל בית ספר ברעננה בטח גם חלקינו מה שאתה קורה יאפים (אגב, אתה לא יאפי במיקרה?) אבל אנחנו די מגובשים ויש לנו חוקה של לבית הספר שהעקרונות למעלה הם רק חלק קטן ממנה. לגבי העוול לילדים, אתה מוזמן לתאם ביקור ולבוא להתרשם. נראה לי שתופתע מאוד. לא רוצים טובות. רוצים שבית הספר לא יסגר בגלל שרירות לב של העיריה. רוצים להיות בית ספר של מערכת החינוך של העיריה - כמו בכפר סבא, הוד השרון, חדרה, גבעת אולגה ועשרות בתי ספר דמוקרטיים אחרים. רובם ככולם גאוות עירם. יש ברעננה מאות ילדים שיבואו לבית הספר אם רק יהיה לו מבנה.

shian

New member
הצעה לסדר לקראת האירוח

לא ראוי ולא מכובד שרשימת שאלות לראש העיר תהיה עמוסה בשירשורי תגובות. אני מציעה להעביר את השירשורים שנוצרו שם למיקום אחר ולהשאיר שאלות נטו. קצת מסדרים לפני שאורח בא, לא?

ATAF151

New member
מדוע לא עונים לבקשות העברה

מדוע העיריה נותנת תשובות רק באפריל לבקשות העברת של הרשמה לכיתות א'. בינתיים חלק מבתי הספר עורכים ימי היכרויות, והילדים המועמדים להעברה לא יכולים להשתתף בהם, כי הרי לא רוצים לבלבל אותם ולהכיר להם בית ספר שבו הם אולי לא ילמדו.

בקשות העברת בתי"ס

שלום רב, שמנו לעצמנו ליעד להקטין את מספר התלמידים בכיתות א' וב' בעיר, ולשמור על כיתות קטנות בכל בתי הספר. על מנת לעמוד ביעד הזה עלינו לבצע את שיבוץ הילדים בכיתות בזהירות רבה, שלעיתים אורכת זמן. לכל בקשות ההעברה תינתנה תשובות בהתאם למדיניות זו. בברכה, נחום חופרי

ATAF151

New member
מתי תשופץ החטיבה הצעירה בברטוב

מתי תשופץ החטיבה הצעירה בברטוב שנראית רע? לפני שנתיים שופצה החטיבה הבוגרת ואז הובטח שהצעירה תשופץ לאחר שנה, זה לא קרה. האם השנה היא תשופץ?

למעלה