שאלונים

ThE LiTTle LaDy

New member
../images/Emo41.gifדר,מה יהיה?

בסוף תשתלטי על כל תפוז. חמישי
. צריך לדבר. בהצלחה. =) לוב יה,דר. [
].

MeetLofe

New member
טוב בגלל שהוא קצר..../images/Emo109.gif

שעת התחלה:19:14 שם: גיל: ספר על עצמך ב5 מילים:אינ פנ טי ל שיט יצא לי 4/: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו שיחת נפש?לא זוכר בדיוק חיבקת מישהו?אתמול נישקת מישהו?אתמול התקשרת למישהו?לא זוכר שלחת SMS?אתמול נסעת באוטובוס:היום נסעת עם אחד ההורים באוטו?לא זוכר כתבת?כתבתי מה?oO ראית טלוויזיה?היום התכתבת באיסי/מסן?היום רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?כל הזמן התקלחת?הרגע ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?יום שני זה או זה: פסח/חנוכה?שניהם חורף/קיץ?אביב טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?מה ההבדל?o_O אמא/אבא?לפי מצב רוח חלבי/בשרי?לפי מצב רוח מצחיק/מפחיד?לפי מצב רוח מתמטיקה/אנגלית?אנגלית! רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?היפ-הופ רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10?לא יודע לישון/להתעורר?לישון! קפה/שוקו?שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?מצב רוח התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?כל אחד מה שמתאים לו יס/הוט?הוט אייסיקיו/מסנג'ר?מסן! נמוכים/גבוהים?גברים?גבוהים אשכנזים/מזרחים?חצי חצי בריכה/ים?מצב רוח

Sahar 11

New member
../images/Emo152.gif

שאלות סתמיות: שעת התחלה: 21:07 שם: חרם על השאלה הזאת גיל: 17 ספר על עצמך ב5 מילים: אני לא מספיקה 5 מילים
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפני שבועיים ככה חיבקת מישהו? היום נישקת מישהו? את אחותי לפני חצי שעעה ככה
התקשרת למישהו? אתמול שלחת SMS? אתמול נסעת באוטובוס: ואי, לא זוכרת
נסעת עם אחד ההורים באוטו? יום חמישי כתבת? כרגע, דה. ראית טלוויזיה? בצהריים התכתבת באיסי/מסן? אתמול רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא זוכרת התקלחת? אתמול [עכשיו נכנסת שוב
] ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אממ לא זוכרת זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? קיץ
טלוויזיה/מחשב? טלוויזיה חברות/ידידים? גם וגם אמא/אבא? אמא חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית
רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל?
ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? התכתבות במחשב שיער קצר/ארוך? מדורג מארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? אייסיקיו נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? גם וגם בריכה/ים? בריכה

הגעתי, המסיבה יכולה להתחיל!

(פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) שאלות סתמיות: אז למה לשאול אותם?! שעת התחלה: 8 ודקה שם: הבן של נוח, שעל שמו נקראת האנטישמיות. גיל: וחדווה. ספר על עצמך ב5 מילים: לא ניתן לתאר בחמש מילים (אבל בסופו של דבר הנה כן תיארתי את עצמי בחמש מילים
) מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו שיחת נפש? וואו, לפני חודש ככה אולי. גם לא כל כך. חיבקת מישהו? לפני אממ שעה ככה נישקת מישהו? גם, אבל בלחי. בפה אתמול את הכלבה שלי:p התקשרת למישהו? אתמול בערב שלחת SMS? לפני 10 דקות נסעת באוטובוס: חחחחחחחחחחחחחחחחח שאלה שמאד מתאימה לדר. לי היא לא מתאימה אני יותר נוסע ברכבות באוטובוס נסעתי ככה לפני יותר מחודש. נסעת עם אחד ההורים באוטו? לפני.. שעתיים ככה. כתבת? עכשיו אניכותב לא?? אבל ברצינות לפני גם שעתיים ככה ראית טלוויזיה? לפני חצי שעה. הכל זה בערך אני לא מחובר בוריד לשעון.. התכתבת באיסי/מסן? אתמול בלילה. אין פה אף אחד:( רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?אאאאאממממממממממ..לא זוכר. התקלחת?אתמול בלילה אפילו שהיה ממש ממש מאוחר.. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? בפסח ב17.4 (ואני ממש לא מדבר על מפגש ישראבלוג אם תהיתם:S:S) זה או זה: זה. פסח/חנוכה? זה מאד קשה, בפסח יש חופש מטורף ובחנוכה כיף מטורף. נלך על כיף. חורף/קיץ? לא קיימת שאלה קשה יותר מזאת. סהכ חורף, אבל בקיץ יש את כל הדברים השווים כמו היומולדת שלי וחופש גדול אז לא יכול לבחור. טלוויזיה/מחשב? אני חושב שאני אלך על טלויזיה.. אפילו שאפשר לראות אותה במחשב. חברות/ידידים? :S אמא/אבא? לא ולא זה.. סתם. שניהם, ברור. שאלה בעצם יותר קשה מחורף וקיץ. חלבי/בשרי? תלוי איזה חלבי ואיזה בשרי.. סהכ חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק. תמיד. מתמטיקה/אנגלית?אנגלית, ברור ברור ברור. רוק/פופ? רוק. אבל אוהב הכל. מזרחית/היפ הופ? ממ.. היפ הופ נראלי.. רוק/מטאל? רוק. ערוץ 2/ערוץ 10? 2! לישון/להתעורר? לישון!!!!!!!!!!! קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? תלוי מי התכתבות במחשב/SMS? מחשב:S שיער קצר/ארוך? תלוי בבנאדם. יש כאלה שמתאים להם ככה, ויש שככה. יס/הוט? HOT כל מה שחם אייסיקיו/מסנג'ר? לגמרי מסנג'ר נמוכים/גבוהים? נמוכים תאמת. ואני גבוה. אשכנזים/מזרחים? :/ בריכה/ים? ים.. וסיימתי רק עכשיו כי באמצע השאלון נסעתי מפה :p

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo210.gif

שאלות סתמיות: שעת התחלה: 07:55 שם:שרונה גיל:19 ספר על עצמך ב5 מילים:אין לי כוח
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו שיחת נפש?אתמול..חחחח חיבקת מישהו?אממממ ליפני שבועיים נישקת מישהו?היום בבוקר את אמא התקשרת למישהו?אתמול שלחת SMS?לא זוכרת כבר נסעת באוטובוס:ליפני שבוע נסעת עם אחד ההורים באוטו?אין להורים אותו..חחח כתבת?שלשום ראית טלוויזיה?אתמול..תוכניות על השואה
התכתבת באיסי/מסן? היום כמה דקות ליפני שיצאתי מהבית רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?ליפני חודש התקלחת?אתמול בערב ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?ליפני חודש זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ?חורף
טלוויזיה/מחשב? חברות/ידידים?חברות אמא/אבא?קשה לבחור חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?מפחיד מתמטיקה/אנגלית?אנגלית רוק/פופ?פופ מזרחית/היפ הופ?היפ הופ..בעעע מזרחית רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10?10 לישון/להתעורר?לישון
קפה/שוקו?שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?רגילה התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?יס יס יס אייסיקיו/מסנג'ר?מסנג'ר
נמוכים/גבוהים?קצת יותר ממני אשכנזים/מזרחים?
בריכה/ים?בריכה

JULI4561

New member
../images/Emo73.gif עונה../images/Emo70.gif

שאלות סתמיות: שעת התחלה:
12:32
שם: ג'ולללל[י] גיל: 14 ספר על עצמך ב5 מילים: 5 מילים זה לא מספיק
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו שיחת נפש?
האמת שלפני כמה ימים חיבקת מישהו? היום נישקת מישהו?היום התקשרת למישהו?היום שלחת SMS? אתמול נסעת באוטובוס:היום נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול כתבת?היום ראית טלוויזיה? אממ אתמול , היום אין מה לראות
וכל שנה שמים את אותן תוכניות .. התכתבת באיסי/מסן? עכשיו
רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? אממ..לא יודעת,לא זוכרת התקלחת?אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לפני כמה ימים זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה
חורף/קיץ? אביב
טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? גם וגם אמא/אבא? אח שלי
חח סתם שניהם ברור~! חלבי/בשרי? בשרי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? לא זה ולא זה .. אבל יותר מעדיפה אנגלית רוק/פופ? תלוי בשירים מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? אממ זה תלוי בשירים ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו?תה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן
SMS/שיחה רגילה? רגילה התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? לא קצר מידי ולא ארוך מידי יס/הוט? HOT אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר נמוכים/גבוהים? לא נמוכים מידי ולא גבוהים מידי אשכנזים/מזרחים?
בריכה/ים? בריכה

SummerNightCity

New member
הכוונה גבוהים. ../images/Emo11.gif

מזו האופנה הזו של התה?
הייתי בטוחה שהרבה ייכתבו שוקו, אבל תה.
אני מציעה שתנסו פעם אחת קפה, ותראו שתתמכרו.

JULI4561

New member
מאז שאני קטנה אני אוהבת רק תה../images/Emo6.gif

שוקו פעם ב.. שיש לי מצב רוח טוב למה לפעמים זה עושה לי בחילות ועל קפה אף פעם לא חשבתי

למעלה