The Sharpest Week

• פותח הנושא okep
  • פורסם בתאריך

Wrath Within

New member
אני לגמרי בעד ג'ני\נייט.../images/Emo11.gif

מהסיבה הפשוטה שוונסה פי 100 יותר מעצבנת מג'ני וסרינה & נייט = כלכך לא נייט וסרינה הם בעיקרון שתי הדמויות הכי מטומטמות בסדרה, שניהם בסצנה זה פשוט עומס טיפשות שהמסך שלי לא יכול לעמוד בו!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה כל כך!!

XDDDDDDDDDD נייט וסרינה באמת טיפשים! סרינה חמודה ומיוחדת, אבל רוב הזמן היא ממש טיפשה! ו-וונסה חמודה לפעמים, אבל לדעתי.. לא יודעת. את האמת שאני לא בטוחה אם אני מעדיפה ג'ני\נייט או ונסה\נייט O: אבל אני יודעת שאיפה שאני נמצאת עכשיו בגוסיפ גירל - ג'ני ממשששש עולה לי על העצבים!!

Early Sunset

New member
../images/Emo42.gifמסכימה, אך ../images/Emo3.gif,

רק עם הג'ני/נייט ♥♥. אנלא יכולה לשנוא את נייט, פשוט לא. אני מתה על שניהם.XD אבל כה, סרינה מעצבנת.

NoAmItA ChAn

New member
אני מבינה שהפייבוריט שלך זה לי דווייז? P:

לא יודעת.. הוא נחמד כזה, אבל לא משהו לדעתי ם:

../images/Emo216.gifהוא היחיד שטוב בעיניי..

קריסטל מעולה אבל יש שירים שהיא פשוט רוצחת!!

Wrath Within

New member
מגיבה <:../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR ? Early Sunsets שיר השבוע בכללי ? יש מלא. אבל בעיקר של אמינם! אמן/אלבום השבוע ? אמינם סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט: Lie With Me שעוד לא ראיתי את הסוף שלו
תכנית: עספור, צריכה להשלים עוד פרקים דחוףףףף אני רק בהתחלה :( דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
שיפצרתי את הכומתה!
טקס השבעה
אני מסיימת טירונות בשלישי :(
יש אנשים שמאכזבים ויש אנשים שמפתיעים
מתחילה קורס בשלישי
לא נשארת בבסיס טירונות :(
יהיה טוב, כוסעמק! ציטוטי השבוע ? "רוצה 2000 שקל ב5 דקות?" "וואלה? מה... מכה?" "סוג של..".
ועוד מלא מעספור. הסדרה הזו קרועה ברמות. תכנונים לשבוע הבא ? להתחיל קורססססס! תמונת השבוע ? אין תמונה שלי לצערי...אז תסתפקו ב... חתימה שהכנתי מזמןןן.

NoAmItA ChAn

New member
בהצלחה בהכל #$%<?@#<?

ברור שיהיה טוב! אני מאמינה בך ויודעת שאת תצליחי איפה שתהיי! אני מקווה שעל אף כל הלחץ והעיסוקים של שתינו לאחרונה, שנדבר בקרוב שיחה רצינית, כי מזמן לא הייתה לנו אחת כזאת T___T והחתימה מהממת *-* היא יפה (וגם כונפה, היא בסדר?), אבל היא מעצבנת אותי!

STEMINEM

New member
? You've got enemies

Good that means you actually stood up for something in your life שיר השבוע של MCR ? מזה ?. שיר השבוע בכללי ? דרך לחיים היהודים - אצלך בעולם Oasis - Stop Crying Your Heart Out :S System of A Down - Lonely Day אמן/אלבום השבוע ? 30 סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? עספור דבר טוב/רע שקרה השבוע ? סתם מפקד זין.. התייאשתי מלקלל אותו כבר לפחות עקצתי רבעוש ציטוטי השבוע ? לפני שאתה מתגייס מספרים לך שהצבא זה בית זונות.. הם רק שוכחים לספר לך שאתה הזונה... תכנונים לשבוע הבא ? חצי גמר גביע.. ולמחוק את אמא שלי מהפייסבוק.. יודעת עליי הכל זאת מגיבה לי בסטטוסים.. לייקים.. חח איזה אמיצה תמונת השבוע ? אזל!

NoAmItA ChAn

New member
מה זאת אומרת "עקצתי רבעוש"? OO:

וגם לך יש את אמא שלך בפייסבוק XDDDDDDDD יש לי את: אמא, אבא, אחות של סבתא, בני דודים קטנים, בת דודה גדולה, דודים, דודות - הכל ומהכל!

STEMINEM

New member
איזה טעות זאת

לעקוץ.. לדפוק ת'מערכת או משו כזה רבעוש.. רביעי חמישי שישי ושבת בדר"כ יוצאים חמשושים :]

NoAmItA ChAn

New member
"כולנו קצת לחם, על מדף החיים

מחכים שמישהו ימרח עלינו ריבה (ריבה, ריבה, ריבהההה), כולנו קצת ריבה, כולנו קצת לחם כולנו קצת לחם עם ריבה (ריבה, ריבה, ריבההההה)". XDDDDDDDD אני מתה עליהם! שיר השבוע של MCR? המממ... לא חושבת שהיה >< שיר השבוע בכללי? Decleration - David Cook Come Back to Me - David Cook Billie Jean - David Cook Light On - David Cook Bar-ba-sol - David Cook
שיר גדול, אני מתה עליו! Dying Song - HIM In Venere Veritas - HIM Killing Loneliness - HIM Heartkiller - HIM אמן/אלבום השבוע? דיוויד קוק אהובי 33333333333333> וקצת הימ P: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "אקס מן 2" DDD: ספר - וואי, בקושי יצא לי לקרוא השבוע, אבל קראתי ווליומים 1-4 של המנגה צ'יבי וומפייר D: תוכנית - אמריקן איידול, פרויקט מסלול שנגמר לי, וזהו :) דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מגישים אותי על 90 לבגרות בע"פ בערבית :) זה הרבה יותר ממה שהייתי אמורה לקבל X__X
קיבלתי 98 במגן במעבדה בביולוגיה והיא מגישה אותי על 100 ^^
כל כך הרבה לחץ. הבגרות בע"פ בערבית עוד יומיים, ויש לי חשש עצום שאני לא אצליח..
המחשב שלי קרס.
רק עכשיו קלטתי - העבודה שלי בספרות על המחשב שלי, ולא הספקתי לגבות אותה. ואני צריכה אותה למחר. ואני לא זוכרת מה כתבתי שם, כי זה היה חמישה עמודים של חירטוטים. ואבא שלי שמבין במחשבים לא יודע מה לעשות. אמא שלי תכף תיקח את המחשב לתיקון, אני מתפללת שהם יוכלו להציל את העבודה. אחרת אני לא יודעת מה אני אעשה.
הייתי אתמול בל"ג בעומר עם חברים והיה ממש כיף :)
אח שלי עלה אתמול לתורה והיה פשוט מהמם! הוא שר כזה יפה, ופגעתי בו עם טופי XP אחר כך הלכנו למסעדה עם כל החברים והמשפחה שלנו, והיה ממש כיף ^___^ בן של ידידה של אבא שלי לימד אותי כל מיני שיטות להילחם D:
הייתי בהצגה "אביב מתעורר" עם חברה שלי, והיה ממש יפה :) השחקן הראשי חתיךךך *_____*
נפגשתי עם חברה שלי כדי להתכונן לערבית והיה ממש כיף איתה :)
הייתי בהצגה של חברה שלי ^-^ ציטוטי השבוע? "אוקיי.. יאללה.. מממביי". "אז אתה רומז שאני שמנה?" "אז אתה רומז שאני משעממת?" תכנונים לשבוע הבא? למות. היום לנסות ללמוד לערבית ולמעבדה בביולוגיה ולסיים את העבודה בספרות\להתחיל אותה מחדש, מחר הבגרות במעבדה, בשלישי הבגרות בערבית בע"פ, בחמישי יום הולדת לאבא שלי פלוס שיעור גיטרה, ובשישי אני מקווה שנלך לראות איירון-מן 2. תמונת השבוע? אין לי מחשב, זוכרים?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוו, מקווה שהמחשב יינצל../images/Emo24.gif

שונאת כשהמחשב קורס בלי גיבוי, קרה לי יותר מדי פעמים... ;_; [וכשבפעם הראשונה הצלחתי לגבות הכל- הגיבוי נופל ונהרס. אני כישרון LOL] ומזל טוב לאח שלך, אם עוד לא אמרתי~ O: איזה חמוד XD ובהצלחה בבגגרות בערבית ובכל שאר הדברים שיש לך, אני בטוחה שתצליחי

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה 3333333>!

אני ממש ממש מקווה שיהיה אפשר להציל את זה! את העבודה הצליחו להציל, אבל אז קלטתי שיש שם עוד מלאאא דברים שלא הספקתי לגבות, וביניהם מלא חלומות שכתבתי!!! אני לא רוצה שזה יימחק!!!

okep

New member
../images/Emo40.gif הימ ../images/Emo99.gif בהצלחה עם המחשב !

בהצלחה בכל המבחנים והעבודות למינהם . :) מזל טוב על ה-90 וה-100 . כל הכבוד <: הימ ,
2X .

Early Sunset

New member
../images/Emo42.gifאו. מיי. גאד.

שיר הלחם? שיר הלחם, נמה? שיר הלחם?!?!?!?! ... ....... .................. *מתה* *מתה עוד קצת* *בוכה* *מתה שוב* XD הייתה תקופה שחברה שלי פשוט ח-ר-ש-ה עליו בכיתה, יואו, איך רציתי להעיף לה כאפה. >:

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDDDDD

מה את רוצה, הם מגניבים אש!! ויש להם עוד שירים מבדרים, כמו "יולנדה" עם היד האחת שהוא ניסה להביא לה פרחים, אבל היא לא יכולה הייתה להחזיק אותם כי היא הייתה עם סל ביד XDDDDD ואני כנראה הולכת להופעה שלהם בשבועות, אז שוש!!1

למעלה