שבוע נפלא לכולםD: ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR ? Kill all your friends
שיר השבוע בכללי ? השבוע לא ממש ידעתי מה לשמוע ונתתי לשאפל לעבוד בכיף באמפי + עשיתי משחק עם חברה, שהיא סופרת ABC כמו בארץ עיר ואני אומרת סטופ, ואני סופרת כמה אמנים יש לי באות שיצאה ואז בוחרים מספר ויוצאת להקה אקראית. קיצר, זה הלך ככה: Red Hot Chili Peppers – Can't stop Edward Maya - Stereo Love Good Charlotte – Keep your hands off my girl Madina Lake – In another life Bullet For My Valentine – 10 years today Nickelback – Photograph Escape The Fate – Let it go Avenged Sevenfold – Crossroads 30 Seconds To Mars – Attack Mayday Parade - Take This To Heart Escape The Fate – As you're falling down Lostprophets – Can't catch tomorrow MCR – Kill all your friends The All American Rejects – Change your mind Linkin Park – New Divide Aerosmith - Jaded Simple Plan – Promise Me Simple Plan – Your love is a lie Silverstein – My disaster Lovex – If she's near Escape the fate - Ashley Guns N roses - Sweet child o' mine The Used – Watered Down There For Tomorrow – Burn the night away Madina Lake - Pandora 30 Seconds To Mars - Search and destroy Bullet for my valentine - No easy way out
Lostprophets - A better nothing Atreyu - Blow Silverstein - ועוד כמה וכמה... זה היה כיף. *-* זה הפתרון אם נקלעתם למצב בו אין לכם מושג מה בא לכם לשמוע.
אמן/אלבום השבוע ? נו.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- עספור
! , מלאך ושטן,, טלנובלה חדשה בויוה.
מה, אני מנסהל חזור לימים הטובים. שש, זה טוב. וידאו-
http://www.youtube.com/watch?v=oFsumQfNkwk קטע מ'מלאך ושטן', ראו דקה 4:58 !! *-*
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
עשיתי ספינינגגגגגגגגגגג. היה כזה כיף.
כואב לי הראש בטירוף, כבר כמה ימים... יכול להיות שהתאמצתי יותר מדי בספינינג עם הצוואר וזה דפק לי ת'מוח קצת.;; כאילו, באמת. אני חייבת ללכת לרופא לראות שהכל בסדר. >< וכל השבוע כאב לי התחת מהכיסא של האופניים.
30סטמ באים לארץ ולי יש כבר כרטיס. *-* כוסאמאשלהם, חסר להם שהם מבטלים!
ציטוטי השבוע ? ~עספור~ ניוטון: "מה, נמלטת?" איציק: "כן, נמלטתי. עברתי כל הדרך בתעלות ביוב עד לשירותים של 'דיוואן', לא ראית יצאתי מהאסלה?!"
- איציק: "הייתם אצל מוטי?" ניוטון: "כן, הלכנו אליו עם כבשה" איציק: "אה, לא, בטח, כבשה. נו?"
- ~אני בגן וקארין מתקשרת אליי 382848349 פעמים~ אני: "תגידי לי, כמה את מתקשרת?!" קארין: "את מוכנה להסביר לי איפה את עלזאזל?!" אני: "אני בעבודה, אולי?!?! ואסור לי לענות, אולי!??!" קארין: "טוב, סתמי. יש לי משהו לספר לך.." ~מספרת~ אני: "ידעתי שתגידי לי משהו חשוב! כי את לא מתקשרת אם זה לא חשוב, או בכלל מתקשרת
והפלא היה לי בכיס והרגשתי את הרטט ואסור לי לענות! ואז הסתכלתי מהר מי זה וראיית שזו את אז אמרתי 'נו טוב'"
תכנונים לשבוע הבא ? לא יודעת... כואב לי הראש.;;
תמונת השבוע ? דה!
הודגש וקומבן באמצעות ג'ארד לטו המגניב שהחליט לבוא לפה סופסוף