The Sharpest Week

• פותח הנושא okep
  • פורסם בתאריך

Because Of May

New member
הווווווו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

מה גורם לך לחשוב כך?...
. סתם מתוקה, את בעצמך
.

שבוע נפלא לכולםD: ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR ? Kill all your friends
שיר השבוע בכללי ? השבוע לא ממש ידעתי מה לשמוע ונתתי לשאפל לעבוד בכיף באמפי + עשיתי משחק עם חברה, שהיא סופרת ABC כמו בארץ עיר ואני אומרת סטופ, ואני סופרת כמה אמנים יש לי באות שיצאה ואז בוחרים מספר ויוצאת להקה אקראית. קיצר, זה הלך ככה: Red Hot Chili Peppers – Can't stop Edward Maya - Stereo Love Good Charlotte – Keep your hands off my girl Madina Lake – In another life Bullet For My Valentine – 10 years today Nickelback – Photograph Escape The Fate – Let it go Avenged Sevenfold – Crossroads 30 Seconds To Mars – Attack Mayday Parade - Take This To Heart Escape The Fate – As you're falling down Lostprophets – Can't catch tomorrow MCR – Kill all your friends The All American Rejects – Change your mind Linkin Park – New Divide Aerosmith - Jaded Simple Plan – Promise Me Simple Plan – Your love is a lie Silverstein – My disaster Lovex – If she's near Escape the fate - Ashley Guns N roses - Sweet child o' mine The Used – Watered Down There For Tomorrow – Burn the night away Madina Lake - Pandora 30 Seconds To Mars - Search and destroy Bullet for my valentine - No easy way out
Lostprophets - A better nothing Atreyu - Blow Silverstein - ועוד כמה וכמה... זה היה כיף. *-* זה הפתרון אם נקלעתם למצב בו אין לכם מושג מה בא לכם לשמוע.
אמן/אלבום השבוע ? נו.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- עספור
! , מלאך ושטן,, טלנובלה חדשה בויוה.
מה, אני מנסהל חזור לימים הטובים. שש, זה טוב. וידאו- http://www.youtube.com/watch?v=oFsumQfNkwk קטע מ'מלאך ושטן', ראו דקה 4:58 !! *-*
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
עשיתי ספינינגגגגגגגגגגג. היה כזה כיף.
כואב לי הראש בטירוף, כבר כמה ימים... יכול להיות שהתאמצתי יותר מדי בספינינג עם הצוואר וזה דפק לי ת'מוח קצת.;; כאילו, באמת. אני חייבת ללכת לרופא לראות שהכל בסדר. >< וכל השבוע כאב לי התחת מהכיסא של האופניים.
30סטמ באים לארץ ולי יש כבר כרטיס. *-* כוסאמאשלהם, חסר להם שהם מבטלים!
ציטוטי השבוע ? ~עספור~ ניוטון: "מה, נמלטת?" איציק: "כן, נמלטתי. עברתי כל הדרך בתעלות ביוב עד לשירותים של 'דיוואן', לא ראית יצאתי מהאסלה?!"
- איציק: "הייתם אצל מוטי?" ניוטון: "כן, הלכנו אליו עם כבשה" איציק: "אה, לא, בטח, כבשה. נו?"
- ~אני בגן וקארין מתקשרת אליי 382848349 פעמים~ אני: "תגידי לי, כמה את מתקשרת?!" קארין: "את מוכנה להסביר לי איפה את עלזאזל?!" אני: "אני בעבודה, אולי?!?! ואסור לי לענות, אולי!??!" קארין: "טוב, סתמי. יש לי משהו לספר לך.." ~מספרת~ אני: "ידעתי שתגידי לי משהו חשוב! כי את לא מתקשרת אם זה לא חשוב, או בכלל מתקשרת
והפלא היה לי בכיס והרגשתי את הרטט ואסור לי לענות! ואז הסתכלתי מהר מי זה וראיית שזו את אז אמרתי 'נו טוב'"
תכנונים לשבוע הבא ? לא יודעת... כואב לי הראש.;;
תמונת השבוע ? דה!
הודגש וקומבן באמצעות ג'ארד לטו המגניב שהחליט לבוא לפה סופסוף

אהה, יש לי עוד ציטוט מעספור. ../images/Emo223.gif

קצר: " זה בית מלון, יש להם פה מחממטור, מים חמים לא נגמרים" ניוטון: "קוראים לזה מיחם"

okep

New member
../images/Emo40.gif רעיון חמוד ^^

ואולי אראה אותך שם , אני גם באה . (רוב הסיכויים~)

NoAmItA ChAn

New member
תמונה מהממת *-*

תרגישי טוב >__< והאמת שאח שלי ואני משחקים משחק דומה: סופרים ABC כמו א'-ב' בארץ עיר, ואז צריכים למצוא כמה שיותר שירים באותה אות XDDDD

Because Of May

New member
חח אחלה פיתרון! ../images/Emo109.gif

אצלי זה פשוט על שאפל כל הזמן...
. חחחח הציטוטים, גם שלך ושגם של עספור XDDD. ואחלה תמונה
. הםבאיםאעאעאעאעאע.
.

חח רוב הזמן השאפל מרגיז אותי.. ../images/Emo223.gif

כי אני לא שומעת הכל, לדוגמא מכר כמעט ולא, והימ לא, בגלל ההתקף ההיסטרי האחרון שהיה לי עליהם
אז זה נחמד לבחור אות ואחר כך לבחור להקה אחת מתוך כמה שמתחילות באות הזו.D: אני אעשה את זה גם על התקפי פופ, גם שם תמיד קשה לי לבחור מה לשמוע.

Early Sunset

New member
../images/Emo42.gifטובנו יאללה, נכבד אתכן בנוכחותי. 3:

[רק עכשיו קלטתי כמה זמן לא השתמשתי במדגישומטיק, יואוו.]
שיר השבוע של MCR?
Welcome To The Black Parade~ שכחתי כמה אני אוהבת ת'שיר הזה3>.
שיר השבוע בכללי?
אני לא יודעת מה עובר עליי בזמן האחרון, אבל,
: Britney Spears - If U Seek Amy Britney Spears - Circus Britney Spears - Piece Of Me -כןכן, איינואו.- Rihanna - Rude Boy Avenged Sevenfold - Dear God
!! Paramore - The Only Exception ♥♥♥ Glee Cast - Hello Glee Cast - Hello Goodbye Glee Cast - Gives You Hell Glee Cast - 4 Minutes
אמן/אלבום השבוע?
טוב אני חייבת להגיד בריטני. ;D
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- שומרת אחותי [פעם שנייה 3;]
- Glee, אעאע, כ"כ~ ראיתי את פרק 15 סופסוף
[לול זה הדבר היחיד שנראלי מתאים לוידאו~] - http://www.youtube.com/watch?v=BH8JyPY85UU אע ועודאחד! http://www.youtube.com/watch?v=6UI3GPiBwWo פשוט הרג אותי.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
- סתם היה אחלה שבוע עם חברות, מצחיק וזה.
- חח עלו עליי שהברזתי מגיאוגרפיה
- המורה לגיאו' אמר שהוא יביא לי מכתב להורים בסוףשיעור אבל הוא יצא בלי לתת לי ^_^
- משפחת פאקרמן שליטעע (H)
ציטוטי השבוע?
"את מדברת עכשיו עם דניאל במסנ'?" "כה. איך ידעת? את עוקבת אחריי?! O_O" "מה, לא ידעת, אני הלוחשת למסנג'רים." ~~ -מדברים על דורה, לול- סאמי: "Dora is a whore. xD" אני: "WHORES ARE PEOPLE TOO OKAY! SHE NEEDS THE MONEY!!1111
" ~~ אני: "Omfg, Sammie, ILY SO MUCH. if we weren't already married I would propose to you again~~". חחחח בסוף התחתנו בפעם השנייה, וישלי טבעת מאממת. D: ~~ מישו רנדומאלי: "Whore is a kind of metal. Some use it to describe people, too."
תכנונים לשבוע הבא?
יוםשבת, מסיבת ל"ג בעומר עם חברות. יהיה אעש.
אני כ"כ מנסה את הלק הסופרקול עם הפסים של הזברה~~
תמונת השבוע?
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
יואו חפרתי ^_^

okep

New member
../images/Emo40.gif דיר גאד ../images/Emo99.gif 2X

בריטני ?! O:O:

Early Sunset

New member
../images/Emo42.gifמהזה לא נראלי שתאהב, אבל בכלמקרהXD,

זה על מקהלה בית ספרית שכזאת שהמורה שלימד אותה התפטר, אז מורה אחר שהיה במקהלה הזאת כשהוא היה בתיכון מחליט לנהל אותה במקום~ והבצפר שלהם דיי עני שכזה, אז הם צריכים לעבוד קשה כדי לזכות בתחרויות, אחרת המנהל יבטל את המקהלה. ^_^ הם עושים אחלה קאברים לשירים, ישנים וחדשים.3>

NoAmItA ChAn

New member
תחזרי לכתוב כאן יותר @#<%?!@#<?

ואני שמחה שהיה לך שבוע מהנה עם חברות שלך :) ושיהיה לך שבוע מצויין 33333333333333333>!

Early Sunset

New member
../images/Emo42.gifחח אני אשתדל, אנלא יכולה להבטיח ;D

טנקס נמה! גמלך, איי לאב יו! 3>

../images/Emo216.gifמממ....עד מתי יולי 08?!../images/Emo6.gif..

קרוב מתמיד:) שיר השבוע של MCR ?...כלום.. שיר השבוע בכללי ? Casey James – Jealous Guy Buckcherry – Sorry Lee DeWyze – You're Still The One Lee DeWyze – Hey Jude Within Temptation – All I Need 30 Seconds to Mars – Hurricane (Ft. Kanye West) אמן/אלבום השבוע ? Three Days Grace Lee DeWyze 30 Seconds to Mars סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? ספר-הסחת דעת-הנינג מנקל תוכנית..יומני הערפד, על טבעי, אמריקן איידול, גלי! -ווידאו השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=VA9o-T3ME-I&feature=related הריקוד של דיימון ואלנה("יומני הערפד")..סצנה מרגשת..שיהיו כבר ביחד
דבר טוב/רע שקרה השבוע ? וואטאבר. ציטוטי השבוע ? .... תכנונים לשבוע הבא ? שיעבור בשלום:) תמונת השבוע ? צ'ייס..
..חייבת לחזור לראות את הסדרה מתישהו אבל ג'ני כ"כ מעצבנת!!!..

למעלה